Diskuse, co se týče serveru

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Re: Diskuse, co se týče serveru

Příspěvek od LOCO30 » sob 24. lis 2012 20:57:30

DontSleep píše:Na offiku se budou servery sdružovat, kvůli privátům, protože lidé opouštějí offiky a jdou za lehčím, takže mluv pouze tehdy, pokud víš, sám tam mám lvl 90 už nějakou dobu. Dokud nebyly priváty, bylo na offiku přeplněno, takže tak, právě proto jde vývoj nahoru a bylo by dobré udělat druhý server i tady.
Právě kvůli tomu se dělají nové servery:
1) Moc lidí na prvním serveru, proto se založí další.
2) První server je už moc rozvinutý a začínající hráči, nemají moc šancí dohnat ty top, kdo tvrdí opak, je nahlavu a je závislák.
3) Má se myslet i na novou komunitu, ne jen na tu starou, vemte si to obrazně. Nový hráč se tu zaregistruje, uvidí trolofa, který má milion CB a řekne si, že to nemá cenu, tak jde na jiný privát/offik, zatímco když tu bude nový server, tak si hráč řekne : " No proč ne, je to nové, tu mám ještě šanci " ...Takže tak, je mi jasné, že vy 120+ budete psát to, aby jste tu udrželi hráče, kteří jsou slabší než vy, to je prostě jen zbabělost a chamtivost :)
Přesně tak to dělají většinou děti, ale ne hráči co něco chtějí ve hře udělat. Pro většinu zkušených hráčů je výzva se dostat na úroveň Trolíka a za čas se sním měřit. A není to nemožný.
Offík by tak dopadl stejně i bez privátů. Sám jsem to zažil. Na každém servru 10 hráčů TOP co se nudily, a každý měsíc žádosti o nový servr na fórku.
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » sob 24. lis 2012 21:41:41

přesně, dneska jsme byl na offiku skouknout staré postavy a potkal jsme asi 2 lidi?
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

LegendaTron
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od LegendaTron » sob 24. lis 2012 21:49:44

Ja by som bol za nový server. Ľudia by mohli začať odznova, zmizli by hádky o tom, že tí, čo teraz začali nemôžu dobehnúť topku atď. Myslím, že komunite by to prospelo.

E:Po tom, čo som si tu prečítal, musím prehodnotiť názor na vec, na tamto som nemyslel.
Limeclay, Aura, Jinno

DontSleep
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od DontSleep » sob 24. lis 2012 22:02:23

Ano, jde především o to si zahrát, ale zahrát si, tak jak každý chce.
Vždy to dopadne tak, že TOPka si dupne a musí podle nich být, jako vždy, každý má mít stejné možnosti a na každého stjeným metrem...
Založením nového serveru by se otevřelo mnoho nových obzorů novým hráčům a chuť hrát by se jim možná vrátila? Komu se chce třeba hrát, když jde do metinlandu, tam narazí na 120, která tu hraje 16 let :D Co asi udělá? Odhlásí se a jde na jinej privát...

xNesQuiKx
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od xNesQuiKx » sob 24. lis 2012 22:11:25

Já si osobně myslím že kdyby se udělal novej servr tak je to o ničem myslím si že lidi co hrajou tady by stejně pryč nešli protože tady nahráli pár hodin možná dní ve hře a dalo jim mnoho úsilí sehnat dobré věci a hrát. Proč dělat další server a rozvíjet 2 servery když se celej TEAM může starat o jeden a udělat ho lepší a lepší pro všechny hráče. Myslím si že to ještě neni tak daleko aby člověk nemohl dosáhnout velkého lvl a ještě mít dobrý věci. Je to spíše snažší než dřív protože je mnoha zbůsobů jak si vydelat i bez dobrých věcí.

ddt007
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od ddt007 » sob 24. lis 2012 22:57:55

DontSleep píše:Ano, jde především o to si zahrát, ale zahrát si, tak jak každý chce.
Vždy to dopadne tak, že TOPka si dupne a musí podle nich být, jako vždy, každý má mít stejné možnosti a na každého stjeným metrem...
Založením nového serveru by se otevřelo mnoho nových obzorů novým hráčům a chuť hrát by se jim možná vrátila? Komu se chce třeba hrát, když jde do metinlandu, tam narazí na 120, která tu hraje 16 let :D Co asi udělá? Odhlásí se a jde na jinej privát...

120 která to hraje 16 let.. :lol: :lol:
Kdyby se založil novej server, tak by za týden měl topku, ta by měla lv 100 a lidi by zas chtěli novej server. Je to kravina, všude se tu blábolí o tom, jak se nemůžeme dostat na úroveň trolofa a jemu podobných (vtipný, jak každej jako příklad TOPky uvádí zrovna trolofa :lol: ), ale to je jen iluze, kdo chce, tak zamaká a za půl roku je na dost vysoké úrovni, kdo na to nemá čas, tak má hold smůlu, protože tomu by nový server stejně nepomohl -> viz výše.
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno

-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM :P

Slasher
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Slasher » sob 24. lis 2012 22:59:20

viac menej je zbytocne zalozenie noveho servera ono je uplne jedno kde zacinas od znova to mi urcite date za pravdu to ci tu alebo na new zalozenom serveri hras prave ze tu je to ovela lahsie pretoze zarobis skor ..
Povedz mi ak vydelas na new serveri takmer nijako kym udelas PVM na exp a vydelek bude jak dlho trvat ????..
Ale tu v poho ked uz len pojdes zbierat to co nechaju iny hraci na zemi s toho vydelas treba metinland udelas slabsiu PVm a uz to pude i samemu udelas PVM a ked MAs PVm vyexpit neni zadnej problem a vydelas taky ne si myslim .

A ked sme pri tom ze su tu velke LVly ktere su TOP vydelat s PVm a udelat dobru PVP taky nevim kde je prblem ved tu koupis cokolik a slusna PVP se da sehnat v oho nebo udelat staci to trochu hrat a keby si chcel tu to mas ovela ale ovela skor ako niekde inde odznova pretoze vela veci mozes kupit ci sa vam to paci alebo nie je to uplne jedno kde hras odznova pretoze ani tu anitam nemas nic a VELKE+ ZE TU KOUPIS VELA VECI KDEZ TO TAM KYM UDELAS VSE VYTUNIT VECI BONY+ VYLEPSIT ATD tak tu mam aj PVP a lvl 120 mozna nebudes TOP10 ale budes dobry a zabavis sa akoze je to nesmyselne uplne totalne

MOJ CLANOK TOTAL CHAOS GRAMATIKA UPLNE 0 NEBUDEM SA VYHOVARAT ZE SA MI NECE ALEBO NVM CO de o princip a ten tam snad je a kdo nechape smula no

TS96
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 82 poděkování

Příspěvek od TS96 » sob 24. lis 2012 23:24:20

Inu, vlastně je mi to fuk. Pokud se založí novej server, tak tam teda půjdu a budu nejlepší .. easy work. Pokud se nezaloží budu muset být nejlepší tady, a to mě vůbec nejde tak snadno :D

Začít znova na čistém serveru umí každej, vyškrábat se z nuly na TOP na dva roky běžícím serveru.. to je challenge ;)
Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D3NJIs » ned 25. lis 2012 8:02:52

A co hráči, kteří Ekuru pojedou poprvé? Nový servery bývají většinou pro nově příchozí hráče.
Obrázek

Rawie
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Rawie » ned 25. lis 2012 9:02:20

D3NJIs píše:A co hráči, kteří Ekuru pojedou poprvé? Nový servery bývají většinou pro nově příchozí hráče.
Tak je to jen hra a level 120 a tak uděláš když se budeš snažit fakt za chvíli

A k čemu nový server? Aby se tam všichni co tady nic nemají převalili? Nechápu proč chtěj být všichni hned v TOPce,musíš tomu něco Obětovat

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « sob 12:04 pm »
Tomas142 píše: Bude soutez stepp. Nekdy
Dobrý den, steeple byla minulou neděli. Kdykoliv bude nějaká soutěž pořádána, dám předem informace do hry i zde na fórum.
@ Tomas142 « sob 11:35 am »
Bude soutez stepp. Nekdy
@ Revus « pát 8:44 pm »
Dekuji. preji hezky vecer.
@ Tomori « pát 7:06 pm »
Revus píše: Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
Dobrý den, teď jsem to zkoušela a funguje. Musíte do herní účet- nastavení- další účty (a zadat heslo na účet z kterého jste přihlášen)
@ Revus « pát 6:53 pm »
Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
@ Tomori « pát 1:02 pm »
Dobrý den,
chtěla bych vás informovat, že testovací války dnes 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí.
Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ Mionix « pát 8:42 am »
@Revus,  mohu prosím jméno postavy do SZ, děkuji.
@ Revus « čtv 10:39 pm »
a více lidem
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ ChunjoKing « čtv 1:10 pm »
Mne to píše správne.
@ Mionix « čtv 11:23 am »
@Revus,  Dobrý den, to je divné. Nyní jsem na ní nasedl, na čerstvou tento den a nic mi to nepíše?
@ Revus « čtv 11:00 am »
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@ Mionix « stř 7:37 am »
@cleo,  bude doufám vypnuto při údržbě.
@ PanNikdo « úte 8:57 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
Děkuji ti
@ ChunjoKing « úte 8:38 pm »
@PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
@ Suko201 « úte 6:43 pm »
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
@ PanNikdo « úte 6:34 pm »
I když máš nakliknuté není 100%šance že se dosteněs zaleží na pripojení atd..můžu poprosit o DC ? na ekuru dekuji
@ ChunjoKing « úte 6:22 pm »
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
@ cleo « úte 6:02 pm »
@Mionix,  zdravím, šlo by prosím odstranit z chatu po přihlášení hlášku o testovací válce dne 11.7.
@ Suko201 « úte 5:58 pm »
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky :D
@ Fakr « úte 5:50 pm »
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
@ Mionix « úte 1:10 pm »
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
@ Suko201 « úte 7:43 am »
Ok však jen můj názor, pokud je to pro většinu lepší, tak ok :-)
@ Revus « úte 2:40 am »
Je to daleko lepsi nez to bylo predtim
@ gagefranjo « pon 11:02 pm »
@Suko201,  atd. co? Slabší reflexy? XD
@ Suko201 « pon 9:52 pm »
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
@ PanNikdo « pon 9:26 pm »
já sem něřekl že není něco fer pouze sem se ptal .
@ Revus « pon 9:26 pm »
neni na tom nic co by nebylo fér pro všechny
si moc pomalý no
@ Tomori « pon 9:26 pm »
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
čekáš? tak kde je problém
@ PanNikdo « pon 9:25 pm »
čekám tam stejně jako ostatní připravěný to odkliknout tak prosím komenty nefnukej si nechej.
@ Revus « pon 9:23 pm »
Kdo driv prijde ten driv mele, nefnukej
@ PanNikdo « pon 9:18 pm »
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
@ Tomori « pon 9:16 pm »
PanNikdo píše:
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, stalo se tak, aby se ozkoušelo zda se budou arénky docházet či ne.
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
A předtím byl problém tam někoho vůbec dostat. Nedocházela se i kvůli počtům. Zatím se to zkouší. A uvidí se jak to bude dále.
@ PanNikdo « pon 9:13 pm »
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
@ Tomori « pon 9:09 pm »
@ PanNikdo « pon 9:04 pm »
Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
@ Tomori « ned 1:02 pm »
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
@ ChunjoKing « sob 6:29 am »
@PanNikdo,  rado sa stalo.
@ ChunjoKing « sob 6:28 am »
@BlowBM,  všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
@ PanNikdo « pát 8:52 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
@ BlowBM « pát 6:06 pm »
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
@ Ashen « pát 4:10 pm »
A kdy půjde arénka?
@ Tomori « pát 3:21 pm »
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ libast « pát 9:26 am »
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
@ Tomori « čtv 10:26 pm »
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.
@ ChunjoKing « čtv 9:20 pm »
@PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
@ MladejKozel « čtv 9:10 pm »
Proč nejde arena ?
@ PanNikdo « čtv 8:17 pm »
Omlouvám se ,ale ono je to teď možné jít bez otázek?
@ ChunjoKing « čtv 7:12 pm »
Také prepnuté BMko sa tam môže napchať tak, či tak, keď bude chcieť.
@ Nonepovideeej « čtv 9:31 am »
A přesně to je ono.. zruší se otázky, nacpe se tam několik takových individuí a pak to takto dopadá, že tam běhá kolem dokola přepnuté BMko a tahá to vše kolem..
@ Grout « čtv 2:27 am »
Spíš aréna v 6 co byla.. nějaký BM to tam tahalo všude možně, jen ne do středu. Padlo to kvůli němu v 17. kole, protože jsme nestíhali běhat za ním a zabíjet to...
@ PanNikdo « stř 9:02 pm »
Co to bylo dneska ta arena 15 vteřin a hned plno a pak bylo teprve vyhlášení zkoušky
@ ChunjoKing « pon 9:38 am »
Ja som tiež minule točil a neznížil sa mi stupeň talizmanov
@ Revus « sob 1:08 pm »
Jinak, jak jsem řešil to točení talismanů +4, ted jsem akorát točil a z 25 toček to ani jednou nezhoršilo.. tak bud mam ultra štěstí a nebo to je upravené že to kvalitu nezhorší
@ Revus « sob 12:40 pm »
.
@ noxforko « pát 10:09 pm »
LittleNessa píše: Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
Za mě, by lidi s gen více jak 1 stejně neměli mít možnost vůbec být ve středních.
@ Vydesenej « pát 8:01 pm »
LittleNessa píše: Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
Je to přesně tak jak říkáš :D

Who is chatting

offline Compucion 
offline Fogru 
offline Grout 
offline Kazuro 
offline Mionix 
offline OrangEE