Ahoj,
škoda, že se tu opět hádáte a téma se opět uzamkne

. Docela mě zajímalo jak to bude pokračovat a názory hráčů. Jsem rád, že se mi potvrdili některé věci. A to jedna, že je tu již strašně moc věcí a někteří hráči prostě nestíhají. Souhlasím s názorem, že vývoj by se měl na nějakou dobu zastavit, aby došlo ke zmenšení rozdílů mezi hráči. Proč ne? Klidně budu nějakou dobu stát myslím, že těch výzev je tu docela hodně. Jsou nové věci a ty udělat bude trvat asi opravdu dlouho. I když na druhou stranu nejsou žádné informace, že by mělo přijít v dohledné době něco jiného co se týče vývoje postavy.
Co se týče válek. Na jednu stranu chápu Ymira, že se snaží do válek dostat co nejvíc lidí. Ale prostě pokud tam hráč nepřeběhne ani mapu, bavit ho to prostě nebude. Jak si udělat PvP věci je nebo musí být snad notoricky známo, omýlalo se to již mnohokrát. A když už se nebudeme bavit bavit o talismanech, tak namíchat dobré bonusy, nemyslím luxusní, ale aspoň takové aby člověk v té válce něco uhrál , taky něco stojí. A na to organizace času, kterou tu propaguje Ymir prostě nestačí. Člověk na to musí vydělat a na to 1h denně opravdu nestačí.
Dál se tu probíralo, že za malou účast ve válce může zavedení obran na zruško. Já hraju za WP od mého začátku zde. Ano docela mě to mrzelo, ale ne z toho důvodu, že se zavedly obrany (logicky na každé kouzlo by měly být obrany s tím se nedá než jen souhlasit), ale z toho důvodu, že jsme byli utvrzováni v tom, že na kouzla se sahat nebude. Pokud tedy někdo hrál za WP jen kvůli zrušku v PvP a teď skončil je jeho věc. Ale jsem docela rád, že ti hráči, kteří hrají za WP stále, podávají ve válce prakticky stejné výkony jako před zavedením obran. Takže ty výkřiky zde, jak jsou surové zruškem zvýhodnění byly liché. Tak se zde prosím nehádejte, kdo kolik ve válce komu bere a piště sem vaše postřehy proč tady tak PvP uvadá.
Díky