Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Příspěvek
od Giant » úte 27. lis 2012 20:33:51
Buffikradu píše:Lemie píše:Buffikradu píše:Pokud vím, tak Saggi psal, že stále sleduje skupinky co chodí do HG a následně někdy balancuje. Nedivte se pořád a pokud se vám to nelíbí nemusíte to hrát.
Ano, ale pak vždy napsal, že se balancovalo někam do tématu nebo do novinek. Teď nepíše nic k ničemu.
Nenapsal vždy

) proběhly třeba 3 balancování a Saggi napsal 1x, nemá smysl informovat, když to ještě není třeba v tomto týdnu poslední balanc
Tak informovat o změnách na serveru by se mělo, na to má hrač pravo snad vědět co se změnilo. Kde by jsme to byly
Snad se ozvou i další lidé, co si to všiml/nevšimly

| Giant |  |  |  |  |  |
|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
-
kamosvsech
- Lv.19

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Příspěvek
od kamosvsech » úte 27. lis 2012 20:34:10
Když se dřív napsalo, že se upravoval Swamp, tak po 10 minutách bylo milion témat o tisíci stránkách, že Saggi zase něco zkazil. Tohle je asi menší zlo

-
Buffikradu
- Lv.17

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Buffikradu » úte 27. lis 2012 20:35:28
Může napsat že bylo balancování, ale dle tvého tématu to všichni víme ne? Nebo má napsat, zvedli se obrany na meče o 7% na zvony o 2% na hole a obouručky o 27 % atd? Nemyslím si že by to Saggi prozradil

Slovy můžeš zatajit co chceš. Skutky tě ale prozradí.
Moje videa
))
-
Jolly
- Lv. 18

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Příspěvek
od Jolly » úte 27. lis 2012 20:37:19
kolik je dni haegeron otevreny?ma cenu jeste balancovat kdyz uz lide jako treba ja maji na skladech 200 truhel?vite co mi prijde? a moje rada vsem?hned jak se neco noveho otevre spusti udelejte vse na max a budete nejlepsi takze talismany? kdyz se zacinali tocit jeste byla sance natocit 3 stejne jeden nejmenovany hrac si to takhle udelal a ted se co? smeje.. ted 3 stejne talismany natocit je takrka nemozne takhle to ted bude i s haegeronom ted se to ztizi a ztizi az to nebudeme davat:D atd atd atd
PS pro boardy:Neutocim na GM jenom rikam jak to tu je..
-
TafrobAJay
- Lv.16

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
Příspěvek
od TafrobAJay » úte 27. lis 2012 20:53:53
Plno věcí se mění aniž by se někomu něco řeklo.Hlavně,že hlásí chyby v textu

to mi moc pomáhá ve všech směrech

.
-
KahnWeder
- Lv.21

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Příspěvek
od KahnWeder » úte 27. lis 2012 21:02:04
Tak já vedení chápu.
Když se udělá menší nepopulární krok, tak to přece s plnou parádou nevytroubí. Byl by z toho jenom humbuk. Takhle si toho někteří ani nevšimnou a je klid. Lidi si na to stejně zvyknou. Neříkejte, že byste neudělali to samý.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
-
Jolly
- Lv. 18

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Příspěvek
od Jolly » úte 27. lis 2012 21:08:08
KahnWeder píše:Tak já vedení chápu.
Když se udělá menší nepopulární krok, tak to přece s plnou parádou nevytroubí. Byl by z toho jenom humbuk. Takhle si toho někteří ani nevšimnou a je klid. Lidi si na to stejně zvyknou. Neříkejte, že byste neudělali to samý.
nevsimnou? to si pis ze si toho sakra kazdy vsimne kdyz dostava 6k a najednou 8k a nebo ze neuseka bosse a tak dale ...
talismany mi rekni proc se menily ? aby si par hracu natocily 3x zb a ostatni uz nemohli?
-
Rawie
- Lv.14

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Příspěvek
od Rawie » úte 27. lis 2012 21:11:32
Jolly píše:KahnWeder píše:Tak já vedení chápu.
nevsimnou? to si pis ze si toho sakra kazdy vsimne kdyz dostava 6k a najednou 8k a nebo ze neuseka bosse a tak dale ...
talismany mi rekni proc se menily ? aby si par hracu natocily 3x zb a ostatni uz nemohli?
S tím musím souhlasit je to docela nefér....
-
LegendaTron
- Lv.14

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Příspěvek
od LegendaTron » úte 27. lis 2012 21:11:41
nechcem nič vravieť, ale delian....

Limeclay, Aura, Jinno
-
KahnWeder
- Lv.21

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Příspěvek
od KahnWeder » úte 27. lis 2012 21:13:25
Pořád je to oproti swampu/zrušku relativně "poklidná" změna. Že by kvůli tomu na foru vypuklo povstání, to se říct nedá. Chápu, že je to nepříjemný, ale nějáký challange ta mapa musí být. A ještě jednou - neříkej že ty bys neudělal to samý.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012