Dnešní udržba - Haegeron

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Re: Dnešní udržba - Haegeron

Příspěvek od Giant » úte 27. lis 2012 20:33:51

Buffikradu píše:
Lemie píše:
Buffikradu píše:Pokud vím, tak Saggi psal, že stále sleduje skupinky co chodí do HG a následně někdy balancuje. Nedivte se pořád a pokud se vám to nelíbí nemusíte to hrát.
Ano, ale pak vždy napsal, že se balancovalo někam do tématu nebo do novinek. Teď nepíše nic k ničemu.
Nenapsal vždy :)) proběhly třeba 3 balancování a Saggi napsal 1x, nemá smysl informovat, když to ještě není třeba v tomto týdnu poslední balanc
Tak informovat o změnách na serveru by se mělo, na to má hrač pravo snad vědět co se změnilo. Kde by jsme to byly :shock:

Snad se ozvou i další lidé, co si to všiml/nevšimly :)
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » úte 27. lis 2012 20:34:10

Když se dřív napsalo, že se upravoval Swamp, tak po 10 minutách bylo milion témat o tisíci stránkách, že Saggi zase něco zkazil. Tohle je asi menší zlo :up:

Buffikradu
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buffikradu » úte 27. lis 2012 20:35:28

Může napsat že bylo balancování, ale dle tvého tématu to všichni víme ne? Nebo má napsat, zvedli se obrany na meče o 7% na zvony o 2% na hole a obouručky o 27 % atd? Nemyslím si že by to Saggi prozradil :)
Slovy můžeš zatajit co chceš. Skutky tě ale prozradí.

Moje videa :-)))

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Jolly » úte 27. lis 2012 20:37:19

kolik je dni haegeron otevreny?ma cenu jeste balancovat kdyz uz lide jako treba ja maji na skladech 200 truhel?vite co mi prijde? a moje rada vsem?hned jak se neco noveho otevre spusti udelejte vse na max a budete nejlepsi takze talismany? kdyz se zacinali tocit jeste byla sance natocit 3 stejne jeden nejmenovany hrac si to takhle udelal a ted se co? smeje.. ted 3 stejne talismany natocit je takrka nemozne takhle to ted bude i s haegeronom ted se to ztizi a ztizi az to nebudeme davat:D atd atd atd
PS pro boardy:Neutocim na GM jenom rikam jak to tu je..
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 46 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » úte 27. lis 2012 20:53:53

Plno věcí se mění aniž by se někomu něco řeklo.Hlavně,že hlásí chyby v textu :up: to mi moc pomáhá ve všech směrech :up: .
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » úte 27. lis 2012 21:02:04

Tak já vedení chápu.
Když se udělá menší nepopulární krok, tak to přece s plnou parádou nevytroubí. Byl by z toho jenom humbuk. Takhle si toho někteří ani nevšimnou a je klid. Lidi si na to stejně zvyknou. Neříkejte, že byste neudělali to samý.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Jolly » úte 27. lis 2012 21:08:08

KahnWeder píše:Tak já vedení chápu.
Když se udělá menší nepopulární krok, tak to přece s plnou parádou nevytroubí. Byl by z toho jenom humbuk. Takhle si toho někteří ani nevšimnou a je klid. Lidi si na to stejně zvyknou. Neříkejte, že byste neudělali to samý.
nevsimnou? to si pis ze si toho sakra kazdy vsimne kdyz dostava 6k a najednou 8k a nebo ze neuseka bosse a tak dale ...
talismany mi rekni proc se menily ? aby si par hracu natocily 3x zb a ostatni uz nemohli?
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

Rawie
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Rawie » úte 27. lis 2012 21:11:32

Jolly píše:
nevsimnou? to si pis ze si toho sakra kazdy vsimne kdyz dostava 6k a najednou 8k a nebo ze neuseka bosse a tak dale ...
talismany mi rekni proc se menily ? aby si par hracu natocily 3x zb a ostatni uz nemohli?
S tím musím souhlasit je to docela nefér....

LegendaTron
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od LegendaTron » úte 27. lis 2012 21:11:41

Jolly píše:
nechcem nič vravieť, ale delian....
Obrázek
Limeclay, Aura, Jinno

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » úte 27. lis 2012 21:13:25

Jolly píše:
Pořád je to oproti swampu/zrušku relativně "poklidná" změna. Že by kvůli tomu na foru vypuklo povstání, to se říct nedá. Chápu, že je to nepříjemný, ale nějáký challange ta mapa musí být. A ještě jednou - neříkej že ty bys neudělal to samý.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

Odpovědět