Jak je to s jezdeckou propustkou?:) Dropuje se všude? Jelikož chci udělat WH a propustku hráči prodávají za 400k a koňskou za 1kk+ tak nechci zbytečně utrácet
Jezdecká propustka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
souky95
- Lv.8

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Jezdecká propustka
Zdravím
. Nic jsem zde nenašel tak se zeptám..
Jak je to s jezdeckou propustkou?:) Dropuje se všude? Jelikož chci udělat WH a propustku hráči prodávají za 400k a koňskou za 1kk+ tak nechci zbytečně utrácet
Předem děkuji 
-
Colla
- Lv.3

- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Jezdecká propustka
Ahoj
propustku vymenis u pacholka za konsku nebo vsechny bylinky na oziveni kone, takze ma vetsi vyuziti jak nejaka konska, a nejvice se daji dropnout v metinlandu, presneji meteor 50,55,60,65 pokud mas dropa nebo postavu do LvL 60 tak doporucuji s nim a pokud ne tak nevim, vetsinou mi to s nim nejvic pada
propustku vymenis u pacholka za konsku nebo vsechny bylinky na oziveni kone, takze ma vetsi vyuziti jak nejaka konska, a nejvice se daji dropnout v metinlandu, presneji meteor 50,55,60,65 pokud mas dropa nebo postavu do LvL 60 tak doporucuji s nim a pokud ne tak nevim, vetsinou mi to s nim nejvic pada

-
souky95
- Lv.8

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
- Moskyt
- Lv.7

- Dal poděkování: 11 poděkování
Re: Jezdecká propustka
Jen dodam že by propustka měla padat ze všeho, doporučim zkusit dropovat v chrámu útrapy tam jich padá nejvíc podle mě, nebo watery2 pokud máš vyšší lvl
Moskyt
Body warrior
lvl 100
Zvíře MH
Biolog Tabulky 0/30
Vedení P
Proměna P
Těžba P
Zručnost 6
Body warrior
lvl 100
Zvíře MH