Chcete nový server ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Re: Nemazat, vyjádřit se se vší slušnosti
Jako vždy nesmysl. Otevře se nový servr, do měsíce jsou tam stejné ceny jak tady a do půl roka křičíte po novém servru 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
lidi co chtěj novej server z důvodu že tu nic nedokážou a nechce se jim nic dohánět nelze brát moc vážně a navíc si mužou říct po měsíci mě to už nebaví zmáčknou tlačítko konec a maj to naháku a kvuli takovím lidem by měl tým dělat noví server ???!!
ještě k tomu by to zdemotivovalo ten to server !
já bych zas chtěl k Ježíšku aby si ty to najivní lidi uvědomili že když nic nedokáží tu tak na novím servru taky ne vždycky bude hafo lidí kteří budou lepší než oni
a pak se zas najdou najivní hlupáci a zas budou chtít noví server
snad nechcem aby to dopadlo jak na ofiku ne ?
ještě k tomu by to zdemotivovalo ten to server !
já bych zas chtěl k Ježíšku aby si ty to najivní lidi uvědomili že když nic nedokáží tu tak na novím servru taky ne vždycky bude hafo lidí kteří budou lepší než oni
a pak se zas najdou najivní hlupáci a zas budou chtít noví server

snad nechcem aby to dopadlo jak na ofiku ne ?
oo
-
- Lv.13
- Dostal poděkování: 3 poděkování
reknu svuj nazor velice jasně a stručně. Jelikož tým neustále na něčem novém pracuje a hra se neustale vyviji, neni duvod delat novy server.
kašlu na podpis
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
Logicky:
lepší mít v garáži pěknýho a solidního Mercedesa
než po čase zjistit že tam mám dva nudný a rozpadající se Trabanty
lepší mít v garáži pěknýho a solidního Mercedesa
než po čase zjistit že tam mám dva nudný a rozpadající se Trabanty
oo
- DarkMagic
- Lv.19
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Spoiler:
HonzaM píše:Tak si vydělej na výbavu do swampu kreténe. Ty si úplně mimo, ty prostě nepřiznáš, že to neumíš hrát, ale nadáváš na ty, co se propracovali od polobosů, přes metinland do swampu. Já sem dával průměrně 250kk ze swampu, takže netřep hovadiny jako miliardy a půl, protože to dává tak promile hráčů co tady hrajou.DontSleep píše:Všechno padá těm malým lvlům? Si mimo ne trošku? Ve swampu si člověk dokáže vydělat i miliardu za hodinu a půl, na polobosech sotva 50kk za hodku..
Ale to sem nepatří, samozřejmě, že malý lvl bude vydělávat méně, pokud nepočítám kerindor, ale tam ej třeba opravdu dobrou výbavu.
Novým serverem by se otevřel obzor pro mnohé hráče, to je to, o co tu jde.
Všem se omlouvám, na které jsem byl včera protivný, ale měl jsem toho po večeru dostPromiň YMIRe, beru tvůj názor jako každý jiný.
Díky za slušnou debatu
Ale víš co? Normálně bych ten server založil, ale pak se nediv, že budeš mít věci +5 protože neseženeš runy, že prostě nekoupíš nic co chceš ve stánku, protože to nikdo nemá nadropované do zásoby a až se utvoří nová topka, ve které moula jako ty určitě nebude, tak se nezapomeň jít vybrečet na forum, že chceš 3. pokus, protože do třetice všeho dobrého to přece musí vyjít.
beru tě za slovo smaž si ty sví postavy a začni od znova, chci tě vidět jak si do měsíce uděláš výbavu a postavy do swampu
až tak moc po novým nebažím jak sem řekl tato hra není o tom tu sedět.
EDIT: mě spíš zajímá nový svět jako, co by právě ty topkaři dělali bez těch svých xxxKKK
Metin 3!
- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Mě zaráží jak říkáte že máme 2 a půl roku náskok. Nehrali jste tu ani z daleka od začátku, kdy jsem vstával ve 3 hodiny ráno před školou abych si trochu poexpil na 90kách a stejně tam bylo plno. Vydělávalo se např. na zabíjení Tanaků ve svaté kde po tobě šel každý silnější jak ty. Nebyl žádný swamp, kerindor, haegeron a nic takového
Biolog nebyl hned od začátku jako teď. Questy se doplnily, takže 2,5 roku náskok nikde. Karma tu taky není až tak dlouho a sám jitro dokázal, že když jste nerd tak to máte za chvilku na P. Já mám karmu m4, herbaření lv 10
zručnost na g3 a jen toho biologa teda mám no. Rok stojím na 130 a jediné co trochu stojí za to je moje PvM. Ale nevadí mi to, mě dělá radost, když si zajdu jednou denně Haegeron, otevřu si truhličky (nejlepší věc na tomhle serveru snad
), občas si zajdu swamp nebo něco a nehrotím to. Ale chápu, že někteří hráči si tu prostě musí něco dokázat, aby ho začli uznávat jeho virtuální přátelé 
S tím že tu stojí fms +9 1kkk si mě celkem rozesmál, když se to válí 5x denně u Koe-Punga po Kerindoru
a pokud potřebuješ fms s průmkou 150%, kameny +9 a bonusy 999/500 tak myslím že ti nový server nepomůže.
K závěru ,abych nebyl za pokritce, tak klidně za mě ať se nový server spusťí, ale na 99% ti říkám že se nespustí :tutununu:

S tím že tu stojí fms +9 1kkk si mě celkem rozesmál, když se to válí 5x denně u Koe-Punga po Kerindoru

K závěru ,abych nebyl za pokritce, tak klidně za mě ať se nový server spusťí, ale na 99% ti říkám že se nespustí :tutununu:
Aurimek
130

130

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Vydělali by je znova a vy by jste znova chtěli nový světDarkMagic píše:ahoj díky že nám tu nadáváš do "kret*nů"Spoiler:HonzaM píše:Tak si vydělej na výbavu do swampu kreténe. Ty si úplně mimo, ty prostě nepřiznáš, že to neumíš hrát, ale nadáváš na ty, co se propracovali od polobosů, přes metinland do swampu. Já sem dával průměrně 250kk ze swampu, takže netřep hovadiny jako miliardy a půl, protože to dává tak promile hráčů co tady hrajou.DontSleep píše:Všechno padá těm malým lvlům? Si mimo ne trošku? Ve swampu si člověk dokáže vydělat i miliardu za hodinu a půl, na polobosech sotva 50kk za hodku..
Ale to sem nepatří, samozřejmě, že malý lvl bude vydělávat méně, pokud nepočítám kerindor, ale tam ej třeba opravdu dobrou výbavu.
Všem se omlouvám, na které jsem byl včera protivný, ale měl jsem toho po večeru dostPromiň YMIRe, beru tvůj názor jako každý jiný.
Díky za slušnou debatu
Ale víš co? Normálně bych ten server založil, ale pak se nediv, že budeš mít věci +5 protože neseženeš runy, že prostě nekoupíš nic co chceš ve stánku, protože to nikdo nemá nadropované do zásoby a až se utvoří nová topka, ve které moula jako ty určitě nebude, tak se nezapomeň jít vybrečet na forum, že chceš 3. pokus, protože do třetice všeho dobrého to přece musí vyjít.
beru tě za slovo smaž si ty sví postavy a začni od znova, chci tě vidět jak si do měsíce uděláš výbavu a postavy do swampu
EDIT: mě spíš zajímá nový svět jako, co by právě ty topkaři dělali bez těch svých xxxKKK

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Nemyslíš si, že říkáš trošku blbost Loco? Jako se vší úctou Are, ale spustit nový server jednou za 3 roky nebo dýl, neznamená, že by chtěli za půl roku nový a pokud ano, jejich problém ne? Ty o voze a já o koze.
Jinak vidím, že se tu seběhli podobné trubky jako HonzaM aby zaspamovali forum jejíma blbostma, jen tak dál opět se to kvůli vám lockne, dík kluci!
Že jsem nic nedokázal? Udělej na offiku 90 a něco mi říkej ty trumpeto, hraju to od prázdnin - 125 lvl, biolog poznámky, Zručnost M7, karmu zatím nedělám, herbaření lvl 6 - výbava full pvm bažinám beru 17k. Takže si myslím, že to nepíšu o sobě, ale myslím i na ostatní víš? Pěkný den.
Jinak vidím, že se tu seběhli podobné trubky jako HonzaM aby zaspamovali forum jejíma blbostma, jen tak dál opět se to kvůli vám lockne, dík kluci!

Že jsem nic nedokázal? Udělej na offiku 90 a něco mi říkej ty trumpeto, hraju to od prázdnin - 125 lvl, biolog poznámky, Zručnost M7, karmu zatím nedělám, herbaření lvl 6 - výbava full pvm bažinám beru 17k. Takže si myslím, že to nepíšu o sobě, ale myslím i na ostatní víš? Pěkný den.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tak vidim, tak to slovo co sem naspsal přesně sedí zrovna na tebe. Táhni makat a nebrečDarkMagic píše:ahoj díky že nám tu nadáváš do "kret*nů"Spoiler:HonzaM píše:Tak si vydělej na výbavu do swampu kreténe. Ty si úplně mimo, ty prostě nepřiznáš, že to neumíš hrát, ale nadáváš na ty, co se propracovali od polobosů, přes metinland do swampu. Já sem dával průměrně 250kk ze swampu, takže netřep hovadiny jako miliardy a půl, protože to dává tak promile hráčů co tady hrajou.DontSleep píše:Všechno padá těm malým lvlům? Si mimo ne trošku? Ve swampu si člověk dokáže vydělat i miliardu za hodinu a půl, na polobosech sotva 50kk za hodku..
Díky za slušnou debatu
E: my na tom co máme pracujem bezmála 2 roky, tak nevím, proč by mělo možné mít to všechno do měsíce. a speciálně pr dementa jako si ty tě odkazuju na belichara (anfalas, napiš mu PM a nech si poradit) ... joudo
E: a ještě osoba, u které sem v cechu > Mawisek > TRAXE archer začal před nedávnem (měsíc?) a má archera 120+ takže asi tak
Edit: Warn za urážky.
/Script
Naposledy upravil(a) HonzaM dne sob 08. pro 2012 11:29:07, celkem upraveno 1 x.
- DarkMagic
- Lv.19
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
nevím proč se pouštíte do mě nejprve si přeštěte celí a pak něco říkejte já neříkám že sem chudák ale vy to ze mě děláte
JÁ JEN ŘEKL ŽE BY MĚ !!!ZAJÍMALO!!! JAK BY TO PROBÍHALO
jelikož sem nikdy nezažil začátek serveru jinak mi to je v celku jedno takže se nad sebou sakra už zamyslete a nenadávejte mi a podobný věci
už tu ani svůj názor nikdo nemůže říct ....
už bych dal lock tohoto tématu nic se tu stejnak nevyřeší a jak tu psali je to zbytečné
na druhou stránku je fakt že topkaři ty sví prachy naházej do těch dračích věcí a než se tam dostaneme tak už to bude o dost jiný ale přece jen 3 roky na server je ucházející a jestli bude nový server tak bych se tam chtěl aspoň podívat a popřípadě zahrát
je už jen otázka jestli by se nepoložili ty servery oba
viz ofik už to jen padá dolů, ale jedno se tu liší - nemusí se za to platit což už o ofiku se říct nedá - takže buď nebo buď je jedno jestli bude nebo nebude new svět hlavně že to tu bude pokračovat jako privát a o to tu de ne?
JESTLI BUDE NEBO NEBUDE NEW SVĚT HLAVNĚ ŽE TO TU BUDE POKRAČOVAT JAKO PRIVÁT A O TO TU DE NE?
JÁ JEN ŘEKL ŽE BY MĚ !!!ZAJÍMALO!!! JAK BY TO PROBÍHALO
jelikož sem nikdy nezažil začátek serveru jinak mi to je v celku jedno takže se nad sebou sakra už zamyslete a nenadávejte mi a podobný věci
už tu ani svůj názor nikdo nemůže říct ....
už bych dal lock tohoto tématu nic se tu stejnak nevyřeší a jak tu psali je to zbytečné
na druhou stránku je fakt že topkaři ty sví prachy naházej do těch dračích věcí a než se tam dostaneme tak už to bude o dost jiný ale přece jen 3 roky na server je ucházející a jestli bude nový server tak bych se tam chtěl aspoň podívat a popřípadě zahrát
je už jen otázka jestli by se nepoložili ty servery oba
viz ofik už to jen padá dolů, ale jedno se tu liší - nemusí se za to platit což už o ofiku se říct nedá - takže buď nebo buď je jedno jestli bude nebo nebude new svět hlavně že to tu bude pokračovat jako privát a o to tu de ne?
JESTLI BUDE NEBO NEBUDE NEW SVĚT HLAVNĚ ŽE TO TU BUDE POKRAČOVAT JAKO PRIVÁT A O TO TU DE NE?
Metin 3!
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 12:40 pm »

@
XTYRKYSX « úte 11:41 am »

@
Bisky « úte 11:37 am »

@
Makarov « úte 11:18 am »

@
Hakan « úte 11:00 am »

@
Tomori « úte 10:58 am »