95 příšera bude a tělo na P
Dík

Měl jsem ho asi 5x a vždycky mně přestal bavitProč dělat mentála , když aura je o dost lepší?
Právě že mám dost penězProtože asi nemá prachy na výbavu pro auru Mentálovy skoro nic nepohne ze ZB mám to odskúšané. Ale radšej by som si spravil Buffa a auráka je to tak lepšie
Potřeboval bych jít někam kde dám aspon 100 kk za zlodějky a klíčema moc nevydělámna konci chrámu útrapy s mentálem 57 bude dost záhul podle mě. Já bych klidně vyrazil do červeného lesa pro klíče
Bref píše:Potřeboval bych jít někam kde dám aspon 100 kk za zlodějky a klíčema moc nevydělámna konci chrámu útrapy s mentálem 57 bude dost záhul podle mě. Já bych klidně vyrazil do červeného lesa pro klíče![]()
no když sem chodil s dropem byl tušim lvl 54/57/61Bref píše:Potřeboval bych jít někam kde dám aspon 100 kk za zlodějky a klíčema moc nevydělámna konci chrámu útrapy s mentálem 57 bude dost záhul podle mě. Já bych klidně vyrazil do červeného lesa pro klíče![]()
Jestli by to tam dávalno když sem chodil s dropem byl tušim lvl 54/57/61 nevim
ale na pařezech v lese s prémkem na yangy a 60% na yangy za plášť až 2kk v yangách..ale jo běž do chrámu v lese je to přece na nic když tam padá tolik prutů yangů a do toho ještě ty klíče takže jo běž do chrámu
Není trochu hloupost lézt do červeného lesa s mentálem? Však ho tam uprůnikují dřív, než stačí dát dva skilly.ddt007 píše:na konci chrámu útrapy s mentálem 57 bude dost záhul podle mě. Já bych klidně vyrazil do červeného lesa pro klíče