, co s tím ? Už zkouším stahovat nový klient, ale proč se to zobrazuje? není to po prvé
Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Aylia
 - Lv.15

- Dal poděkování: 233 poděkování
 - Dostal poděkování: 248 poděkování

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE
Zapnu launcher, chci se přihlásit a když kliknu na spustit hru tak mi vyskočí toto (Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE), včera mi to ještě normálně šlo  
, co s tím ? Už zkouším stahovat nový klient, ale proč se to zobrazuje? není to po prvé

- slusnej
 - Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování

Re: Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE
[quote="Aylia"]Zapnu launcher, chci se přihlásit a když kliknu na spustit hru tak mi vyskočí toto (Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE), včera mi to ještě normálně šlo  
[quote]
Tohle se mi stalo taky přesně jen jsem asi 2x nebo 3x vypnul m2 a šlo mi to normálně..
Někdy je zbytečné stahovat znova clienta nebo metin skuste někdy jen vypnout párkrát launcher a je to...

Tohle se mi stalo taky přesně jen jsem asi 2x nebo 3x vypnul m2 a šlo mi to normálně..
Někdy je zbytečné stahovat znova clienta nebo metin skuste někdy jen vypnout párkrát launcher a je to...

- Aylia
 - Lv.15

- Dal poděkování: 233 poděkování
 - Dostal poděkování: 248 poděkování

Zkusila jsem to asi 10x a pořád to píše to stejnéslusnej píše:Aylia píše:Zapnu launcher, chci se přihlásit a když kliknu na spustit hru tak mi vyskočí toto (Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE), včera mi to ještě normálně šlo
, co s tím ? Už zkouším stahovat nový klient, ale proč se to zobrazuje? není to po prvéTohle se mi stalo taky přesně jen jsem asi 2x nebo 3x vypnul m2 a šlo mi to normálně..
- Script
 - Lv.33

- Dal poděkování: 299 poděkování
 - Dostal poděkování: 1458 poděkování

Problém byl vyřešen zde:
viewtopic.php?f=35&t=69580

viewtopic.php?f=35&t=69580
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
						Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
- Aylia