Vyhledavani mi pise ze pouzivam moc obecna slova a uz nevim co tam zadat.
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
72k.min | Shinsoo | 127 | 5 | Unicorn | 9 | M1 | 104% | 18/65 |
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Jde taky o "styl" swampování. Musíš tahat 2 postavy s jednou jenom sekat a s druhou sbírat.SpArrKy píše:na youtube sem fakt nekoukaldiky
jen mi pridje divny ze dam max 350kk a mam to stejny jako on
akorat nemam taliky na yang mam jen premko a ve vecech 60% myslite ze by to delalo rozdil tech 400kk..?
sem1rek píše:Já doporučuju spíše 15k. Útok by měl být vyvážený, posekat to moc rychle není dobrý, ale moc pomalu taky ne, protože ty nejlepší pruty padají právě z těch posledních ezoteriků, a tak je dobrý se k nim prokousat v nějaký rozumný doběVčera jsem po dlouhý době byla na hoďku a půl plášťovat ve na pláži, abych nasbírala karmy, brala jsem nějakých 18k s levelem 115 a bez prémia na yangy a s 40 % na yang v bonusech jsem měla nějakých 350kk. Yangy byly překvapivě bídný, ale zase padalo hodně titanů a 2kk prutů, protože jsem se hodně rychle dostávala k těm posledním prknům, co mají level 130.