HAEGERON
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				ScareBuff
 - Lv.8

- Dal poděkování: 13 poděkování
 - Dostal poděkování: 43 poděkování

Re: HAEGERON
V HG sem byl parkrat mam 142 na priserky 80% na zver 85% prumernou skodu a nic moc... bosse sam neusekam v promene ( beru nejakych cca 56k) zez promeny s diablose na sek 22k. Dal uz nevim co zlepsit na vetsi Dmg 
. tot asi vse.

- 
				Sheeve
 - Lv.9

- Dal poděkování: 15 poděkování
 - Dostal poděkování: 10 poděkování

Čau, dračí šaman je do bažiny asi nejlepší postava. Oproti tomu v HG jedna z nejslabších. Je to dáno nastavením obran.

za podpis děkuji Justici
- 
				Hakan
 - Lv.24

- Dal poděkování: 7 poděkování
 - Dostal poděkování: 284 poděkování

obrana je na vsechny nastavena stejne....teda az na magii. Zbrane maj vsechy stejne.Sheeve píše:Čau, dračí šaman je do bažiny asi nejlepší postava. Oproti tomu v HG jedna z nejslabších. Je to dáno nastavením obran.
K tematu: do 128 bud ve swampu a pak az asi ten haegeron, ale jako saman si od toho moc neslibuj
- 
				Xardass
 - Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
 - Dostal poděkování: 25 poděkování

Je pravda,že drak a HG ... 
 ,ale na druhou stranu pokud ti nevadí být v proměně tak to není špatný,první patro projdeme ve dvou na jednu kuličku bez smrti 
,jinak zatím swamp a pak se tam běž s někým podívat a udělej si obrázek jak už psal Renegade

Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
						Dragon Shaman
130+ lvl
- 
				Renegade2
 - Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
 - Dostal poděkování: 181 poděkování

Moje osobní poznatky když jsem hrál za healerku a když hraju za wp Suru.
Šamanka se zvonem
Zbraň
 krátký dosah malý damage, spíš taková hračka 

Podpůrné obrany postavy - žádné

Možnost se léčit

Závěrem při stejných věcech jako mám na Wp+- hodnocení

Wp sura:
Zbraň - průměrný dosah a rozptyl a díky čepelí mimo zvýšený útok i absorbce. (podle srovnání to dělá strašně moc)
Obrana - podpůrná kouzla strach a brnění - jesli až tak účinné či ne, prostě má.
Léčení nemá

Závěřem, WP sura léčení nepotřebuje a ustojí dost než umře při minimálně 3x větší zátěži než healer naopak healer si bolístky nevyléči ani při třetinové zátěži.
PS: možná to trošku brát s rezervou na WP mám karmu na obranu ale stejně na šamance jsem měl kost na obranu na WP ne, takže to pořád vychází v neprospěch WP na obranu schopností.
Jenom pro info expení v HG - expí až to druhý patro
. První za moc nestojí.

Šamanka se zvonem
Zbraň
Podpůrné obrany postavy - žádné
Možnost se léčit
Závěrem při stejných věcech jako mám na Wp+- hodnocení
Wp sura:
Zbraň - průměrný dosah a rozptyl a díky čepelí mimo zvýšený útok i absorbce. (podle srovnání to dělá strašně moc)
Obrana - podpůrná kouzla strach a brnění - jesli až tak účinné či ne, prostě má.
Léčení nemá
Závěřem, WP sura léčení nepotřebuje a ustojí dost než umře při minimálně 3x větší zátěži než healer naopak healer si bolístky nevyléči ani při třetinové zátěži.
PS: možná to trošku brát s rezervou na WP mám karmu na obranu ale stejně na šamance jsem měl kost na obranu na WP ne, takže to pořád vychází v neprospěch WP na obranu schopností.
Jenom pro info expení v HG - expí až to druhý patro
![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||
 Spoiler: 
Herbaření P
- Giant
 - Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
 - Dostal poděkování: 114 poděkování

v haegeronu si nevydělaš, ty věci ztracejí hodnotu rychle, a když ti nepadne brnění, či meč, tak si skoro nic nevydělaš 
 možna že ta věc ma cenu 100-150kk ale nikdo to nekoupí a par dnu musíš čekat aby jsi prodal 

![]()  | Giant | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |