Screeny,Nejprve ukážu bonusy u baronu a znesvěceného..
Pro rýpali-
No, FMS má větší mag, hodnotu jako normání hodnotu, takže je to jakoby pro BM a je to univerzální.esurae píše:Som pre áno..a presne ako povedal D3NJIs a dokonca sura ani nemá zbraň od lv 30..jedine fms a to je pre každeho okrem šamana..
korál ale nemá magickou hodnotuExtreeeMeee píše:Zdravím komunito,chtěl bych navrhnout přidáni jednoho bonusu do znesvěceného meče a to Magická hodnota útoku tak jako to je u Baronu...A to z jediného prostého důvodu.Jsem WP sura,tudíž chci využívat všechny kouzla které mi hra nabízí,jenže s znesvěceným mečem beru na zruško asi tolik,jako kdybych neměl v ruce žádnou zbraň,protože tam právě ta magická hodnota chybí.Znesvěcený meč je pro suru jediná volba aby byl v budoucnu dobrý i na pvp.Kdybych totiž dělal trnový meč tak bych dokázal ubrat díky vysoké magické hodnotě na zrušit kritikem třeba i 5k jenže co bych ubíral zase na prstu a víruto by bylo hodně nízké..Každá postava má možnost zlepšit postavu tím že udělá nové zbraně,ale my si nijak nepomůžeme...Electrix psal,že každá zbraň má magickou hodnotu,ale já si myslím že znesvěcený ji nemá a za tím si taky stojím.A víte proč?Mrkněte na obrázky na konci tohoto vypisování a dozvíte se.Přidám i anketu i když asi vím jak to dopadne pač tahle komunita hraje a bojuje jenom za svoji postavu a ostatní jsou jim ukradené.
Screeny,Nejprve ukážu bonusy u baronu a znesvěceného..Spoiler:Teď přidám obrázky z testu magické hodnoty útoku u znesvěceného meče,může zde vidět že baron magickou hodnotu má tak jako korálový meč ale znesvěcený má hodnotu ůtoku magií stejnou jako když nemám v ruce žádný meč to znamená že nemá žádnou..Spoiler:
Pro rýpali-Spoiler:O žádný podfuk nebo tak něco se nejedná budu to posílat i na ticket a věřte že bych za nějaký lhaní atd dostal klidně i ban a o to nestojím..