Nu inu jak psal Ele přidat max tu základní, víc ne

A víš proč my to nevadilo?Protože v tý době nemělo tolik lidí karmu na G1+a hlavně nikdo neměl dračí náramky takže v tý době jsem bral obyčejný DMG teď se to srovnat nedá.BloodRayne píše:Tak ted už tomu vůbec nerozumim,takovou dobu ti nevadilo, že prstem a vírem bereš míně na ukor zruška a najednou ti to vadí..![]()
ExtreeeMeee píše:A víš proč my to nevadilo?Protože v tý době nemělo tolik lidí karmu na G1+a hlavně nikdo neměl dračí náramky takže v tý době jsem bral obyčejný DMG teď se to srovnat nedá.BloodRayne píše:Tak ted už tomu vůbec nerozumim,takovou dobu ti nevadilo, že prstem a vírem bereš míně na ukor zruška a najednou ti to vadí..![]()
Lampiiik píše:Konečně najde normální návrh, kde už nijak nebrečí a ani se nestěžuje na obrany a vy mu to stejně chcete zatrhnout. Předpokládám, že kdyby to navrhl někdo jiný, má mnohem míň nesouhlasů.. Holt, Extreme to má těžký.
shvetseek píše:Fakt nevím proč máte něco proti.
Z mého pohledu to nikomu neuškodí a ani to nikomu nijak výrazně nepomůže. Pokud to není úplně herně neproveditelný, tak nevidím jedinej důvod, proč tomu nevyhovět.
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
V tom zarábaní bude problém asi niekde medzi stoličkou a klávesnicou. Mal som ninju a s mečom som zarábal oveľa viac ako s šamanom, len detial.epileptic píše:Tohle celí téma je jedna velka snužka blbejch keců a chci se z toho vyzvracet na monitor co ten hráč si o sobě myslí.
Je zvláštní za co tu bojuješ ,tohle vědět že se tu objeví takovej machýrek tak jsem nikdy neskončil a věci nerozdával a silně se na tebe soustředil.Proč třeba nezačneš bojovat za něco rozumného a to sice třeba rozdíl mezi dračím šamanem a surou magie co se týče swampu (proč mam rozdíl 3 násobek ve výdělku s takřka stejnou výbavou ,proč šamana zapnu vrazim nužky pod mezernik a jdu dělat něco jiného a bm sura se může strhat aby něco zabil.
To samé je cucáku v pvp kdy sis tady zvyknul že si měl zruško na který nejdou obrany a budeš zabíjet na jednu a teď nemáš a můžeš se posrat.Ostatní si všimnou že jsem poprvé sprostej na veřejným fóru , protože většího debila jsem nikdy za celou historii sindi nepotkal.