Fakt, nejraději bych navrhl tyhle lidi banovat okamžitě...

Prostě ubožáci. A ten obchod už se celý prodal. BAN MU!Penguinek píše:Mě se to dnes taky stalo no jo no naše chyba(Ale oni jsou debilové)
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Právě proto bych udělal tomuto razantní zákrok. Prostě 10 TB za jakékoli okradeníCepino píše:Je to o nátuře zlodějů. Někdy mi přijde, že tahle hra dokonce zloděje chrání. Podobného zlodějíčka, který za mnou běhal v boku a kradl mi dárky, jsem zveřejnil a dostal warn. Bylo mi doporučeno abych tuto hru nehrál. Opravdu rada nad zlato a zloděj je chráněn dál a běhá si po hře a může dál okrádat.
žiaľ niektorí sa príliš spoliehajú na to ,že je toto len hra pritom sa tu prejavuje skryté já toho človeka. ber to tak, že on na to nakoniec doplatí, a v skutočnom živote......aj keď o tom nebudeš vedieť .Cepino píše:Je to o nátuře zlodějů. Někdy mi přijde, že tahle hra dokonce zloděje chrání. Podobného zlodějíčka, který za mnou běhal v boku a kradl mi dárky, jsem zveřejnil a dostal warn. Bylo mi doporučeno abych tuto hru nehrál. Opravdu rada nad zlato a zloděj je chráněn dál a běhá si po hře a může dál okrádat.
S těmi kameny souhlasím, ale proč úlomky, to mi nedocvakává. Já prodávám úlomky za 5kk a nikdo mě nehlásíD3NJIs píše:...Takové podvodné stánky hlásím (ulomky za 3kk, přitom za 3,999kk ...