CH1 - přibližně 00:48 zítra
CH2 - 06:36 zítra
CH3, CH4 - 05:43 zítra
Další várka jako obvykle +9 hodin, tedy pokud nic nespadne

Nic takovýho kamo spawnuli se kvuli pádu ch ne kvuli času normalně zitra pro všechny říše platíElectriX píše:Orientační časy dalších sněhuláků (platí pro všechny říše):
Další várka jako obvykle +9 hodin, tedy pokud nic nespadne.
Kamo se tu řiká mně. Právě proto, že se spawnuli kvůli pádu hry, tak se na těch CH změnila doba respawnu a nově je to doba pádu jednotlivých CH + 9h.0razzor0 píše:Nic takovýho kamo spawnuli se kvuli pádu ch ne kvuli času normalně zitra pro všechny říše platíElectriX píše:Orientační časy dalších sněhuláků (platí pro všechny říše):
Další várka jako obvykle +9 hodin, tedy pokud nic nespadne.
5:43 všechny CH už to bude v normě
věř mi, já ti to přeju. Jinak bys nic nenaexpil, takže si to užij. Event není pro každého , to přece každý pochopíDonQuijote píše:Moc to hrotíš.Taky by sis chtěla poklikat coBodlinka píše:jj, honem matadoři utíkejte. Hlavně nezapomeňte mlčet, aby s ek vám nemohli přidat ti, co ještě nenaexpili tolik co vy. Hlavně neříkejte kde na mapě to asi je. Protože než najdou souřadnice, tak nikde nikdo a než se ti co nemaj max nabušený počítače stačí přepnout z ch na ch a zkusit vás najít.
Event je pro ty, co jsou tu každý den , přece nebudou expit na sněhulákovi ti, co teprve dneska přišli, že? neseděli tu celé svátky, tak nic nebude. Nemaj porty, tak si ani neškrtnou. "Tak je to správné, tak to má byt"![]()
?Kdyt od levlu 1-141 je expení úplně bezproblémové,tak nevím proč to tak zbytečně hrotíš.A navíc když budeš expit jinak než na sněhulácích,tak si dokonce i vyděláš nebo něco dropneš.
Nechapu co tu resis? Vsichni se tu snazi poradit a kdyby se cetl chat tak neni problem zjistit kde jsou a to ze jste zvykly jen na porty a neznate mapy,je jen vase minus.Bodlinka píše:věř mi, já ti to přeju. Jinak bys nic nenaexpil, takže si to užij. Event není pro každého , to přece každý pochopíDonQuijote píše:Moc to hrotíš.Taky by sis chtěla poklikat coBodlinka píše:jj, honem matadoři utíkejte. Hlavně nezapomeňte mlčet, aby s ek vám nemohli přidat ti, co ještě nenaexpili tolik co vy. Hlavně neříkejte kde na mapě to asi je. Protože než najdou souřadnice, tak nikde nikdo a než se ti co nemaj max nabušený počítače stačí přepnout z ch na ch a zkusit vás najít.
Event je pro ty, co jsou tu každý den , přece nebudou expit na sněhulákovi ti, co teprve dneska přišli, že? neseděli tu celé svátky, tak nic nebude. Nemaj porty, tak si ani neškrtnou. "Tak je to správné, tak to má byt"![]()
?Kdyt od levlu 1-141 je expení úplně bezproblémové,tak nevím proč to tak zbytečně hrotíš.A navíc když budeš expit jinak než na sněhulácích,tak si dokonce i vyděláš nebo něco dropneš.
Proč nejsou všichni ve stejny čas?ElectriX píše:Co jsem vypozoroval z oznámení ve hře... Kdyby něco nesouhlasilo, tak mě prosím opravte.
Chunjo:
Jinno:
A ještě aktuální časy pro všechny říše:Shinsoo:
CH1: 18:48 → 04:48 → 13:48 → ...
CH2: 15:36 → 00:36 → 09:36 → ...
CH3 & CH4: 14:43 → 23:43 → 08:43 → ...
Jak se postupuje u spadlých kanálů snad nemusím vysvětlovat.