ceddy píše:Andri píše:Nemožné pro tebe
Že ninju neudělá za 1,5kkk

já udělal ninju s dmg 38k/sek za 1,1kkk a úlomků jsem dával 200-250 (když jsem měl ninju, nebyli talismany a průmku kolem 30%+ 20% ork/ezo, není velký problém natočit a efekt je lepší než vrána s průmkou 40%). Dneska není vůbec problém v normální denní dobu sehnat stunera, kterému stačí i jen 33% dropu. Takže omlouvám se, místo 250 úlomků, budeš mít zhruba 150-180 úlomků. Za 4,5kkk uděláš ninju do keri jak fík a budeš dávat i přes 300 úlomků.
Najdi mi tu věc za 5kkk

to nosí totiž každej druhej ninja do keri takovou věc
Když spočítám celou výbavu na ninju do keri: šperky=500kk; vrána=300kk; boty=200kk,helma=500kk;brnko=50-100kk
:O vrána 300kk?? kde? Prosimtě kdyby měl mít ceny podle tebe bere max 30k

a stunnera v dnešní době dělá skoro každý takže sehnat dobrý stun není 2x nejlehčí

Zkuš to příště přečíst celé
Psal jsem, že průmku kolem 30% a 20% ezo/ork natočíš za pár kk. Luk koupíš čistý+9 za 50-80kk. Kámen+6 do něj (zhruba 2)=130kk. A stále může 100kk točit. Samozřejmě je to vše brané s rezervou 200kk. Ale jak říkám, já jsem taky talismany neměl, výbava byla podle mě dost mizerná a sekem jsem bral 38k.
Jinak, jak už někdo psal, asi jsem taky pro Bmko, pro mě to byla i větší zábava a navíc nepotřebuješ stunera (můžeš jít kdy chceš). Přece jen, ninja jen seká, neříkám že to nebyla zábava, ale s tím Bmkem mě to bavilo víc....(Na Bmko už je dobré mít nějaké talismany)