Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Tak, jelikož oboje brnka jsou úplně nanic tak ber dračí le natoč tam 15% magie a 10% převzít zb.
Jinak kameny jak psali nademnou, schýlko,spěch,vitalita... nebo můžeš místo vitality i ochranu. Ta ochrana taky trošku pomáhá.
já vim že je na nic:D jen jsem uvažoval že bych koupil to bs , ale stejně spadlo chx tak co:D aspoň jsem o neco bohatsi:D ok, .. a jak to je s šípy? jsou dost dulezite? a jsou i v druhém patře?:)
jinak díky
Přesně tak, odolnost nějak extra netoč. Já chodím v proměně a s 38% si vystačím jak nic. Ještě mám asi 57% na vyhnutí šípů. Ale udělal bych být tebou dračí. Za chvíli ho budeš mít +4 a více a už se BS neoplatí.
BS s 15 magie a 10 převzít ZB je lepší do +7 dračího brnka se schopkou pokud nechceš utrácet xx miliard za zlepšování dračího do +7 udělej si BS
a pokud máš 101% buff tak vytáhni ten kámen na schýlení a dej si tam spěch je ti k ničemu
Hraní: CH2 LVL127 Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš