Já tam hrál sotva týden a když jsem končil měl jsem přes 30 run každého druhu a to už jsem měl povylepšované věci takže jsem je šetřil na něco dalšího... zvykej si ... my jsme si taky zvykli....
Stejně shellko ještě nemáš tak tu neplakej ... kdyby sis je zbíral máš jich hafo ... furt si tady jen stěžuješ jak je něco špatně ... co tak se zamyslet nad sebou a popřemejšlet kde děláš chybu ? ... Všichny se přizpůsobyli tak si buď zvykni a přizpůsob se taky nebo to nehraj když ti to tolik vadí ... je zajímavý že ostatním runy nechybí ... a pokud jo aspoň tady nebrečej jako ty kvůli každé kravině ... dropuj a budeš je mít nebo si je kupuj ... jen už tady přestaň pořád bulet ...filiph1 píše:30 run to je ale parada. Kdyz treba shell chce 25 run na +9 a to to jeste mezitim 10x rupne
filiph1 píše:jasne, porad v cechu resime, ze nejsou runy.
za celou dobu jsem na zemi nenechal jedinou runu. Na kalenou abych ji dal na +9 se mi zkladali 3 lidi. Cisare jsem dal na +3 a dosly runy.
Lexion píše:filiph1 píše:jasne, porad v cechu resime, ze nejsou runy.
za celou dobu jsem na zemi nenechal jedinou runu. Na kalenou abych ji dal na +9 se mi zkladali 3 lidi. Cisare jsem dal na +3 a dosly runy.
Tak co kdyby jste o tom jen nekecaly ale začali něco dělat ? ... třeba dropovat ? ...