Prověření šeků (update 17.7.)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Re: seky

Příspěvek od Cepino » stř 17. črc 2013 10:23:24

Tak snad v zájmu vyřešení problému nějakou dobu vydržíte neobchodovat ne? Co je lepší, obchodovat s rizikem, že se něco buguje nebo neobchodovat a nechat GA ať celou věc prověří? Myslím, že sám GA Saggi ví nějlépe jak a co udělat, tak to nechme na něm. :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

souky255
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od souky255 » stř 17. črc 2013 10:34:04

:D čekal jsem, že sem někdo napíše dřív :D Mě je to více méně jedno, aspoň se zabrání dalších buggům, ale mohli by to vyřešit co nejdříve :) v šecích mám téměř všechny moje peníze :D Když nemůžu nakupovat, tak holt prodávám :) snad si s tím GM nějak poradí a co nejdříve tento problém vyřeší, věřím, že si s tím poradí. Snad to bude co nejdříve, rád bych dodělal set a šel dropovat :D ale jelikož mam samé šeky, tak si to pěkně prodloužím :/
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(verze pro GM ... abych nedostal ban :D)
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od ZeDDys » stř 17. črc 2013 10:39:38

Takže ono to jako fakt bylo pravdivý jo? :D
Včera jsem udělal řádnej kšeft a teď mam několik šeků s 2kkk a jestli to jsou nějaký ty zbugovaný šeky a přijdu o ně tak mě asi fakt jebne...
Obrázek

souky255
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od souky255 » stř 17. črc 2013 10:41:49

Jestli jsi od někoho vzal nabugovaný yangy, je to tvoje blbost :D 1) všichni o tom všude píšou, takže sis mohl dávat pozor 2) když vydíš, že je někdo najednou moc štědrý, to ti to nepříjde divný ? :D 3) pokud jsi v tom nevině, tak smůla mno :D máš si dávat si pozor :D :P
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od ZeDDys » stř 17. črc 2013 10:45:54

souky255 píše:Jestli jsi od někoho vzal nabugovaný yangy, je to tvoje blbost :D 1) všichni o tom všude píšou, takže sis mohl dávat pozor 2) když vydíš, že je někdo najednou moc štědrý, to ti to nepříjde divný ? :D 3) pokud jsi v tom nevině, tak smůla mno :D máš si dávat si pozor :D :P
1) Půlka tvrdí že jo a druhá půlka že ne
2) Byla to trošku jiná situace vtéhle situaci ten dotyčnej štedrej bejt musel jinak bych to nevzal
3) A já asi teď můžu za to že tady nějaký vocasové rozdávaj šeky za sta miliardy...

Jako todle je opravdu nemožný, jestli opravdu nějaký tyhle bugnutý šeky jsou a teď všechny tyhle šeky budou smazaný tak to jsem zvědavej jak to tady bude dál...
Obrázek

souky255
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od souky255 » stř 17. črc 2013 10:55:51

Všechno by vyřešil rollback, ale o tom nechci ani slyšet :D za tu dobu nabugovaných yangů jsem udělal hoooodně super obchodů LEGÁLNÍCH, BEZ BUGGŮ, takže by mě to přišlo na několik miliard a taky bych přišel o spoutu práce :/ když byl napodledy, tak jsem přišel o veškerý bony a věci, co jsem si udělal, myslel jsem, že budu vraždit :/
Spoiler:
Spoiler:
Teď NEHRAJU

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 78 poděkování
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od kado » stř 17. črc 2013 11:05:42

Tak ten krok sa mi zda ako vyhodne riesenie bez rollbacku , ale zas to zmrazilo aj obchodovanie pretoze vacsina ludi ma 99% uspor v sekoch ako ja a v inventary nosim obohyh 500kk+- takze si nemozem nic kupit :D

E: dufam ze buggerov odmenia velmi tvrdo
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

souky255
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od souky255 » stř 17. črc 2013 11:10:38

:D já mám teď nějakých 800KK :D kdyby šly šeky, tak mi tahle částka nevydrží ani pár hodin :D jsem velký obchodník a denně klidně protočim i 10kkk :D Ty buggery snad potrestají tak, jak si zaslouží, ale popravdě, pokud jsou zručnější, ban je nezastaví, údajně se to dá celkem dobře obejít, třeba IP je úplně na prd, v dnešní době si i 5letý fracek umí změnit IP adresu :D smazal bych jim rovnou účty :D
Spoiler:
Spoiler:
Teď NEHRAJU

Prospekt
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Prospekt » stř 17. črc 2013 11:21:10

Elros píše:17.7.2013 - Update
Hra byla odstavena a z bezpečnostních důvodů byly zmraženy veškeré šeky.Momentálně tedy snimi nelze manipulovat. Po ověření budou opět zprovozněny.

Problém se stabilitou by již měl být vyřešen. probíhají zátěžové testy zda je již vše v pořádku.

mohu se zeptat ako sa ty seky budu preverovat ? prijede gm na hru a postupne mu je budeme davat a on to overi a da nam to zpet ? nebo ?
A není to snad jedno ? hlavně že to bude vyřešené ... Fakt tvé starosti bych chtěl mít :D
Spoiler:
Obrázek
Obrázek

-Bojovat za mír je jako souložit za panenstní. (George Carlin)

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3368 poděkování
Dostal poděkování: 825 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » stř 17. črc 2013 11:23:17

Neresi se to nadavame ... resi se to nadavame ... budte radi ze se neco deje ... tyden bez hry podle me vydrzite kdyz vas to.tak stve :suspect:

Fakt jak navedeni opravdu

Zamčeno