Jakou postavu na PVP?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Jakou postavu na PVP?
war berie tak ci tak malo oproti samanovy ,pokud ovsem aurak neprunikuje to je ina parada
Si PvP Hráč lvl 70-95? Hľadáš čech s pravidelnými vojnami a s aktivitou v Malej Svatej?
[center]PRIDAJ SA K NÁM![/center]Viac nájdeš TU
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Udělej mentála, někde tady to videou z války říší za mentála bylo. Mentál dává opravdový pecky, vím že tam rval do chumlu za 7k jak nic. Sice se musíš trefit, 1 vs. 1 je nevýhoda, ale když ho zastunuješ, pak trefíš 2-3 skilly tak je vymalováno. A do chumlu ve war není těžký se trefit. Takže za mě mentál...
Nebo pokuď chceš jó hunt CBčka, tak udělej archera nebo ninju průniky
.
EDIT: Tak jsem hledal našel - http://www.youtube.com/watch?v=V_9BfdOYpZs
Nebo pokuď chceš jó hunt CBčka, tak udělej archera nebo ninju průniky

EDIT: Tak jsem hledal našel - http://www.youtube.com/watch?v=V_9BfdOYpZs
Podpis smazán moderátorem fóra.
- ZeDDys
- Lv. 18
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
No tak zatim má nejvic BM, ale jelikož BM je fakt jen převážně určenej na PVP tudíž na něj má hodně lidí obranu tak za něj opravdu už v dnešní době nemá cenu hrát pak tam je další Healer u něj je sice pravda že je nesmrtelnej když má dobrou výbavu, ale není to nic ve stylu toho že bych prostě dal skill a sejmul 5 lidí najednou a to by mi dost chybělo a třetí je mentál sice je pravda že mentál dává pecky, ale zdá se mi že je takovej nemotornej tim myslim to že někdo do něj sekne odhodí ho a než vstane tak je zase pomalu po něm a navíc to video který si přiložil tak je starý už rok za tu dobu bych řekl že se většina lidí zlepšila tudíž, už to může být úplně neco jinýho, ale tak zatim díky rozmyslim se.. 

-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
No, s tělem by tě schazovat neměli, ale zase od průnikáře to nebude nic příjemnýho. Musíš nosit dost praporů a pak se to dá.
Jinak video je takové starší, ale myslím že asi jediné z války za mentála. A o tolik lepší to zas nebude, navíc počítej s tím, že i ty už budeš snad lepší. Dračí věci atd.
Jinak video je takové starší, ale myslím že asi jediné z války za mentála. A o tolik lepší to zas nebude, navíc počítej s tím, že i ty už budeš snad lepší. Dračí věci atd.

Podpis smazán moderátorem fóra.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Teď už nikdy nikoho nesejmeš na kouzlo jak dřív, že do tebe šlo naraz 5 lidí třeba ustál jsi dal jsi např ránu plameny šutr a leželi, s tímhle už nepočítej ubereš ve war 3500 a jsi štastnej za tohle čísloZeDDys píše:No tak zatim má nejvic BM, ale jelikož BM je fakt jen převážně určenej na PVP tudíž na něj má hodně lidí obranu tak za něj opravdu už v dnešní době nemá cenu hrát pak tam je další Healer u něj je sice pravda že je nesmrtelnej když má dobrou výbavu, ale není to nic ve stylu toho že bych prostě dal skill a sejmul 5 lidí najednou a to by mi dost chybělo a třetí je mentál sice je pravda že mentál dává pecky, ale zdá se mi že je takovej nemotornej tim myslim to že někdo do něj sekne odhodí ho a než vstane tak je zase pomalu po něm a navíc to video který si přiložil tak je starý už rok za tu dobu bych řekl že se většina lidí zlepšila tudíž, už to může být úplně neco jinýho, ale tak zatim díky rozmyslim se..
A mentála nejde odhazovat když má tělo, to je právě to plus že mentála nic neodhodí když má tělo G1 aspoň.
Zeptej se Sapphira, ten už má sice full wara (mentala) s karmou P a ze vším všudy, ale zeptej se ho sám kolik ubírá ostatním hráčům.

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
ninja dagger pretoze mozes byt aj prunikar aj skiller ked ta prunikovanie omrzi
ale na to aby si bol v dnesnej dobe ESO aj tak musis mat karmu P 3x 60 + full bio a krasne zladene pvp obrany
suru a samana by som osobne z volby vypustil je ich nejak moc
a preto kazdy ma hlavne obrany a kamen v zbrani na tychto dvoch pretoze je vzdy do coho sekat medzi nimi
ale na to aby si bol v dnesnej dobe ESO aj tak musis mat karmu P 3x 60 + full bio a krasne zladene pvp obrany
suru a samana by som osobne z volby vypustil je ich nejak moc

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- Syntax
- Lv.5
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
1vs1 BM

SyntaxBuff..Lv 118 Koupím PvP zbraň Lv108 pro šamana (možno platit věcmi..) Pište..
Syntax.......Lv 131 - M.S.V.(moje staré videa
)
Syntax.......Lv 131 - M.S.V.(moje staré videa

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
na 1v1 BM rozhodne neni najlepsie sice pravda ze stale kuzli ale v konecnom dosledku ho prunikar rozseka jak psa kedysi to slo za BM pekne ale v dnesnej dobe uz hold nie z BM sa najviac oplati v kope ludi zrat CBckaSyntax píše:1vs1 BM
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Stale stale stale dokolecka dokola.
Poviem postavu, iny mi oponuje. Poviem inu postavu, dalsi mi zas oponuje. PvP sa zmenilo a hlavne sa zvysila vydrz. 1vs1 nema zmysel, vojny cechov nik nechce a tak ostava len nudna vojna risi. Chces cb? Urob ninju a ostreluj, urob auru a sekaj, urob samana a zapaluj, urob urob urob. Ak sa pytasinych, ktoru postavu mas urobit tak chod kde je ludoprazdno ( svata?
) vyhadz uplne vsetko, pockaj kym to zmyzne a skonci.
Poviem postavu, iny mi oponuje. Poviem inu postavu, dalsi mi zas oponuje. PvP sa zmenilo a hlavne sa zvysila vydrz. 1vs1 nema zmysel, vojny cechov nik nechce a tak ostava len nudna vojna risi. Chces cb? Urob ninju a ostreluj, urob auru a sekaj, urob samana a zapaluj, urob urob urob. Ak sa pytasinych, ktoru postavu mas urobit tak chod kde je ludoprazdno ( svata?

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Saphira?:DDD Ten co bezi pres mapu da skill a zase utika zpet za sloupy? Na mentala nejvetsi bezec ve hre.Kam se na nej hrabou healerislusnej píše:Teď už nikdy nikoho nesejmeš na kouzlo jak dřív, že do tebe šlo naraz 5 lidí třeba ustál jsi dal jsi např ránu plameny šutr a leželi, s tímhle už nepočítej ubereš ve war 3500 a jsi štastnej za tohle čísloZeDDys píše:No tak zatim má nejvic BM, ale jelikož BM je fakt jen převážně určenej na PVP tudíž na něj má hodně lidí obranu tak za něj opravdu už v dnešní době nemá cenu hrát pak tam je další Healer u něj je sice pravda že je nesmrtelnej když má dobrou výbavu, ale není to nic ve stylu toho že bych prostě dal skill a sejmul 5 lidí najednou a to by mi dost chybělo a třetí je mentál sice je pravda že mentál dává pecky, ale zdá se mi že je takovej nemotornej tim myslim to že někdo do něj sekne odhodí ho a než vstane tak je zase pomalu po něm a navíc to video který si přiložil tak je starý už rok za tu dobu bych řekl že se většina lidí zlepšila tudíž, už to může být úplně neco jinýho, ale tak zatim díky rozmyslim se..
A mentála nejde odhazovat když má tělo, to je právě to plus že mentála nic neodhodí když má tělo G1 aspoň.
Zeptej se Sapphira, ten už má sice full wara (mentala) s karmou P a ze vším všudy, ale zeptej se ho sám kolik ubírá ostatním hráčům.

Jinak k tematu.Je jedno za jakou hrajes postavu,ale kdyz to za ni umis a udelas si vybavu tak to budes davat.Zatim sem videl na prvnich mistech v Pvp vsechny chary,takze to asi jde.Je to jen o tve lenosti,nebo pohodlnosti.Zkus treba primo oslovit ty wary co to dobre davaji.Treba ti poradi:) Treba Clon3D.Snad ti poradi,vzdycky byl pohode.Ale pamatuj vzdy na slunou otazku je slusna odpoved.Jinak se s tebou nikdo bavit nebude.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »