Cena pirátiek sa nezdvihne dneskam som videl na tržke stánky z pirátkami po 85kk/kus (2 stánky) v priebehu 5 minút vypredané
Medajle Hrdinství+Trhuly Piráta
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- strnaj
- Lv.23

- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Re: Medajle Hrdinství+Trhuly Piráta
MostEVILEK - je plno stánkov na tržnici kde sa predávajú medaile za 30-35kk yang / kus
Cena pirátiek sa nezdvihne dneskam som videl na tržke stánky z pirátkami po 85kk/kus (2 stánky) v priebehu 5 minút vypredané
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
Cunicek
- Lv. 11

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Ty máš kamarády? Tomu se mi nechce věřit.MostEVILEK píše:tak až někdo to takle uvidíš,napiš mi díkyMostEvil
já jsem byl s kamaratko upřes víkend pár hg a vpátek jsem je tam jinak neviděl.
A k tématu - Na trhu je plno stánků s medailema po 30kk, stačí hledat.
- TraXi
- Lv. 12

- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Keď už je tu dačo s medailami tak sa chcem spýtať kde sa vlastne dajú zohnať mimo itemshop a predaja od iných. Existuje miesto kde sa dajú dropovať? okrem truhlic z hg.
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Když jsme chodili rokli, tak sem tam padla z některých bossů.TraXi píše:Keď už je tu dačo s medailami tak sa chcem spýtať kde sa vlastne dajú zohnať mimo itemshop a predaja od iných. Existuje miesto kde sa dajú dropovať? okrem truhlic z hg.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
-
OnOff
- Lv.22

- Dal poděkování: 77 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Ve věži - u Modré smrti padá ne ?
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k | |||||||||
-
ramosik
- Lv.21

- Dal poděkování: 360 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Keď si to tak zobereš medaile,elíky,kosti,tavba atď. a zachvili v tom HG budeme prodelávať a nie vydelávať 
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
xDxDx | 5P | P | P | P | ✓ | ||||||||||
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Lék je jednoduchý. Bude to opruz, ale pomůže vám to, když to uděláte kolektivně:
Začněte chodit do Swampu a na medajle si vydělávat tam a pirátky úplně přestaňte prodávat. Za chvíli budete mít cenu na 500.
Další možnost je, nekupovat vůbec medaile, ale chodit do války 3x týdně pokaždé s jinou postavou + nadělat věhlas na ostatních potřebných postavách.
A nakonec, investujte do SD a kupujte si medaile za 8 SD. SD si můžete obstarat i na BM.
Začněte chodit do Swampu a na medajle si vydělávat tam a pirátky úplně přestaňte prodávat. Za chvíli budete mít cenu na 500.
Další možnost je, nekupovat vůbec medaile, ale chodit do války 3x týdně pokaždé s jinou postavou + nadělat věhlas na ostatních potřebných postavách.
A nakonec, investujte do SD a kupujte si medaile za 8 SD. SD si můžete obstarat i na BM.
"Happines only real when shared."
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Přesně tak, cena se odvíjí od poptávky
Každej dropuje pirátky a hned je prodává, je velká nabídka proto cena klesá.
Na vydělávaní je nejlepší swamp, když si vezmete v potaz: náklady, výbava, pracnost, prostě swamp furt vede a máte pak prachy hned na ruce, nemusíte dny čekat na prodej.
Když potřebuju pirátky tak si skončím HG, ale nechám si je pro svojí potřebu, ne k prodeji, neříkám, že nějakou nešvihnu, ale většinou to jsou 2-3, aby se mě vrátili náklady na vstup.
Na vydělávaní je nejlepší swamp, když si vezmete v potaz: náklady, výbava, pracnost, prostě swamp furt vede a máte pak prachy hned na ruce, nemusíte dny čekat na prodej.
Když potřebuju pirátky tak si skončím HG, ale nechám si je pro svojí potřebu, ne k prodeji, neříkám, že nějakou nešvihnu, ale většinou to jsou 2-3, aby se mě vrátili náklady na vstup.
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
- BoBi
- Lv. 11

- Dal poděkování: 133 poděkování
- Dostal poděkování: 57 poděkování
Ano. Ceny medajlí se zvedli, protože zase opravili rokli. Ale bavil jsem se s [TGM]Bosacu a prý dá nějaký návrh do týmu. Tak uvidíme.
-
TxGaRxT
- Lv. 12

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 35 poděkování
Bolo by to fajn zásoby sa stenčujú
Pred tým sa človek zavrel n týždeň do rokle a nevyliezol dokiaľ nemal dosť medailí ...