Chyba s připojením

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Re: Chyba s připojením

Příspěvek od Giant » úte 15. črc 2014 22:52:01

No nešlo mě to nainstalovat už když jsem reinstaloval Win, cca dva měsíce :) vim že to jde až od 3.0

tady je ten sysser.txt. Je tam toho víc, tak to sem nešelo nakopírovat. Já jsem z toho nic nevyčetl..
E: 0:30

Tak jsem tam kopl framework 1.0 a 1.1 a zatím to funguje, nevím jeslti to je tím, nebo najednou to jde správně, udělal jsem toho víc, tak nevím čím. Uvidíme, jak to pojede, zatím hodina bez problému.

E2: 10:45 Tak jsem to zkoušel a zase to píše chybu, po třech neúspěšných přihlášení jsem to vzdal. Problém asi bude jinde.
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Příspěvek od Giant » čtv 17. črc 2014 20:43:26

Furt to blbne, zkusil jsem i router vyřadit, tak že mam kabel přímo z vysílače, ale taky to blbne. Přes noc to až takový není, ale ve špičce a na CH1 se nejde skoro vůbec dostat ...

Asi bude chyba u poskytovatele, jinak nevím...
Zkoušel jsem i druhý PC a na něm to taky blbne, tak to asi bude internetem, tak na co mě je pak 20mb/s když to stojí za ... :down:
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 18. črc 2014 9:17:28

Giant píše:Furt to blbne, zkusil jsem i router vyřadit, tak že mam kabel přímo z vysílače, ale taky to blbne. Přes noc to až takový není, ale ve špičce a na CH1 se nejde skoro vůbec dostat ...

Asi bude chyba u poskytovatele, jinak nevím...
Zkoušel jsem i druhý PC a na něm to taky blbne, tak to asi bude internetem, tak na co mě je pak 20mb/s když to stojí za ... :down:
Zkusil bych nějaký prográmek na měření pingů, spojení a tak. Já používám Ping Plotter a tam přímo vidíš jestli máš výpadky.
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... tter-free/
Pěkný den Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět