Nové elixíry na ZB a MB

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

Líbí se vám tato novinka

Ano
10
77%
Ne
1
8%
Je mi to jedno
2
15%

Celkem hlasů: 13

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Re: nove eliky ZB

Příspěvek od lordsword » stř 05. lis 2014 21:53:16

Erickk píše:
lordsword píše:Měly se jen změnit hodnoty stávájících elíků a nechat je za stejnou cenu. Zvyšování cen je zbytečné.za Chvíly,aby noví hráči vydělávaly na elíky jak na offiku :)
Stále si môžu noví hráči kúpiť klasické elixíry za bežnú cenu.
Bohužel si nepochopil co sem napsal :) Podle mě je to zbytečně velká úprava a když už teda ty elíky udělaly,tak měly být levnější.Rychleji by to ZB přidávat nemělo a jestli kliknu 3x, nebo 10x moc nepomůže. Pochybuji,že někdo bude při dropu,či expení,čekat až bude mít ZB úplně dole a pak klikne na elík. Zase je to jen vychytávka na PvP. Lepší by byl na PvM automatický elík a samozřejmě ne za kdoví kolik KK. To by pak teprve uvolnilo PvM a inventář. Do war a Svaté bych ho bloknul :)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Furat
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Furat » stř 05. lis 2014 22:41:12

lordsword píše:
Erickk píše:
lordsword píše:Měly se jen změnit hodnoty stávájících elíků a nechat je za stejnou cenu. Zvyšování cen je zbytečné.za Chvíly,aby noví hráči vydělávaly na elíky jak na offiku :)
Stále si môžu noví hráči kúpiť klasické elixíry za bežnú cenu.
Bohužel si nepochopil co sem napsal :) Podle mě je to zbytečně velká úprava a když už teda ty elíky udělaly,tak měly být levnější.Rychleji by to ZB přidávat nemělo a jestli kliknu 3x, nebo 10x moc nepomůže. Pochybuji,že někdo bude při dropu,či expení,čekat až bude mít ZB úplně dole a pak klikne na elík. Zase je to jen vychytávka na PvP. Lepší by byl na PvM automatický elík a samozřejmě ne za kdoví kolik KK. To by pak teprve uvolnilo PvM a inventář. Do war a Svaté bych ho bloknul :)
O automatickém elíku tu za mě byla velká konverzace a ať jsme se snažili tak či tak stejně to neprošlo, možná se názory těch nahoře změnili a můžeš to dát do návrhů :)) Za mě by to bylo hodně velké :+:
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

Příroda obdařila lidi smíchem, aby jim vynahradila, že musejí přemýšlet.

Nejinteligentnější je ten, kdo se přestane smát první.

Marcel Pagnol

Rooknarook
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Rooknarook » čtv 06. lis 2014 7:08:34

Mne sa to určite páči.... nemusim tolko elikovat či už v Swampe alebo v Metinlende.... Ale ta cena mi nevyhovovuje, podla mna by mali dat cenu tych predchadzajucich elikov, a nie za 200KS 400k.... :D :+: :+:
NEPAČ NA MNE!!!! :-D

OpilyLenochod
Lv.6
Lv.6
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od OpilyLenochod » čtv 06. lis 2014 21:04:45

Rooknarook píše:Mne sa to určite páči.... nemusim tolko elikovat či už v Swampe alebo v Metinlende.... Ale ta cena mi nevyhovovuje, podla mna by mali dat cenu tych predchadzajucich elikov, a nie za 200KS 400k.... :D :+: :+:
Holt za luxus si připlatíš, tak to je a vždycky bude :-) Jinak určitě + nemusíte klikat jako šílenci..
26.9.2014 Den, kdy bylo znásilněno Brno..

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 84 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » pát 07. lis 2014 16:11:31

OpilyLenochod píše:Holt za luxus si připlatíš, tak to je a vždycky bude :-) Jinak určitě + nemusíte klikat jako šílenci..
Musím súhlasiť. Takto to máš aj v realite, tiež si nekúpiš Ferrari za 400 eur napríklad.. Za luxus sa platí, som veľmi milo prekvapený, že vedenie hry tie elixíry spravilo, od kedy tu hrám (bude to už 5 rokov) sa zo strany hráčov stále narábalo s návrhmi na zväčšenie objemu elixírov na ZB a MB, no nikdy to nejako neprechádzalo, až teraz :)

Osobne som to ešte neskúšal, ale už mám prichystaných 400 XXL ZB elíkov v invente, bohužiaľ som nemal čas ísť ich vyskúšať, ale dnes alebo zajtra to napravím :)

Ale určite dávam :up: :+: už len za tú ochotu niečo také spraviť, určite to nebolo ľahké, každý zásah do zdrojového kódu hry nie je jednoduchý.

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3368 poděkování
Dostal poděkování: 825 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » pát 07. lis 2014 16:20:14

já stejně nevim jakej luxus máte na mysli ... klikam na to jak zběsilý a je mi jedno jestli mi to dá 100zb nebo 10000 ... stejně budu furt klikat a klikat a klikat :D

e. slovo luxus bych pochopil kdyby to klikalo za mě ale takhle je to jenom větší elík, nic luxusnějšího oproti klasickému L v tom fakt nevidím :lol: (#nohate, i tak jsem za ty elíky rád, určitě to dost lidí ocení :) )

Odpovědět