Ano z dárků miliardy, slyšíš dobře, nadropoval jsem jen já sám z našeho cechu přes 1000 dárků, odměny několik set milionu v yangách, nepočítaně knich náčelníků a docela dost expů.MadWizard píše:Nehovorim ze kazdy event je nahovno asi som mal napisat doslednejsie ze mam lagy .... co se tyce HG ----apropo ok draci +6 ...ok expenie ...ale darecky z nich miliardy??? .... zarabam a budem zarabat jakstak vo swampe inaksi vydelek som tu nemal a jedine +6 co som urobil bolo brnko is Pero a mam schopku prez monokl +8 za tohle sem im dalCepino píše:Popravdě by mě zajímalo, co tě zklamalo na posledním eventu? Že se dali zadarmo ukovat dračí na +6 nebo zadarmo získat další odměny? Nebo, že se dalo nadropovat stovky dárků a z nich odměny v řádech miliard? Nebo že jsi si mohl bez expení a jen klikáním udělat o 30 levelů více než jsi měl? By mě opravdu zajímalo, co je na tomhle za zklamání? A propo, kdo ti brání udělat konkurenční metin2 a tam dělat eventy pro hráče, které budou jen úspěšné.MadWizard píše:INFO?? Nik nic nevie okrem tabulePride ale nik nevie
Hraju si s nami na kočku a myš![]()
Len aby ked to proide aby to nebolo sklamanie ako kazdy event cakas zlato dojde blatoale mivam lagy a to u vykendy kdyz decka sou doma vcera mi padl ucet prez HG vypravu 12 tich uctu 32 x nenasere te to???
Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Píšeš, utáhnu swamp, ale HG ne? Nějaké podivné, když my naopak máme při množení lagy ve swampu a v HG žádné. Jo jestli ti to padá, tak bych se spíše obrátil na svého poskytovatele netu. Protože my chodíme HG ve třech někdy ve čtyrech lidech, 16 postav a pád, vykopnutí je spíše vyjímkou a pokud ano, tak se nikdy nestalo, že by nás to nepustilo s postavou zpět.
Jsi jeden z mála šťastlivců, co si stihl koupit pero a monokl, je tu tisíc dalších, co si musí kovat dračí od nuly bez eventu a bez 100% zlepšovátek. Ale já vím, ono nadávat je jednodušší. Třeba je to tím, že s tebou na stejném netu je o víkendu, kdy mají lidé volno, dalších xy lidí.