Môj pohlad na hru

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
MARWELL
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Môj pohlad na hru

Příspěvek od MARWELL » stř 25. bře 2015 15:23:24

Zdravím,

Neberu-li hlavní postavu, vlastním další postavu 134 s herbářením na M3 a z důvodu nové možnosti herbáření za CB jsem udělal výbavu za ani ne 60 mld. (KKK), v žádném případě není TOP a krom náramku nemá nic z dračího setu, musím říci, že výbava bohatě stačí a není problém s ní udělat rytíře, při aktivním chození do válek by bylo možné dát i generála.. snad.

Jde pouze o Vaše cíle, jestliže chcete být vojevůdce hned, máte smůlu, vše jde s časem.

K jádru věci by nebylo na škodu, trošku to rozpočítat :
Bereme-li Vaši částku 1 mld. za jeden swamp a vynásobíme to počtem šedesáti swampů, máme výslednou částku 60 mld. z hlediska času to máme dva měsíce, půjdeme-li dvakrát denně máme to za měsíc jeden, což je dle mého krásné, zpříjemnit si nudné sekání ve swampu můžeme změnou mapy a to konkrétně na kerindor, kde získáme kosti, které využijeme v PvP, po dobu dvou měsíců strávených ve swampu zdokonalíte biologa a karmu, následně nevidím problém si jít zabojovat společně s námi, kteri zde hhrají delší dobu. :fight:

Na škodu není ani herbáření, které ušetří peníze na elixírech.
S úctou MARWELL

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » stř 25. bře 2015 15:41:13

úprimne nečítate medzi riadkami, neviem kde ste sa dočítali že by som sa chcel po mesiaci vyrovnať TOPke..píšem že je nemožné sa vyrovnať TOPke, aj keby tu začnete hrať teraz, nemáte šancu to dohnať, lebo vždy budú o 150krokov pred vami..ak hráte aktívne vy aj oni, priamo úmerne neni šance niekoho dobehnúť, to je viac než logické..Ďalej herbarenie robím aktívne..denne zasadím tak 7x viac mi bohužial čas ani zdravé myslenien edovolí..
a k tomu že zarábam 600kk áno, zarábal som ale zmenil som dropa, zmenil som oblasť a dávam 1Kkk no aj tak to nestačí...Pre mňa je nemožné dať swamp 2x za deň ani časovo a ani sa mi nejako nechce 3h denne držať medzerník ..dokonca ani tých 1x za deň mi to nevychádza..ale to už je môj problém ja viem, len sa snažím poukázať na to, že každý kto sem príde a chce sa niekam umiestniť, tak musí buďto stráviť dlhé hodiny držaním medzerníka vo swampe, alebo sa uchytí a podarí sa mu nájsť nejaký iný spôsob zárobku..bohužial takých je málo..takže 95% ludí je narvaných vo swampe a trávia tam mesiace..Koho takýto štýl hrania baví? verím že minimum ľudí..ja tam sem tma chodím len preto lebo chcem mať aj nejakú tú PvP výbavu..no bohužial cez 55% meč obojruč dýka a 60 šaman sura 50 ninja war dostanem na skill 15k..je to veľmi demotivujúce do hry keď človek musí pri dropovaní stráviť neskutočné dlhý čas a vo výsledku to je aj tak z 50% k ničomu lebo ťa položí každý druhý hráč na ktorého narazíš..
ende

TxGaRxT
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 137 poděkování
Dostal poděkování: 137 poděkování

Příspěvek od TxGaRxT » stř 25. bře 2015 15:41:51

Nikto tu to pvp nemal hneď ... preachy sa zarobiť dajú ked sa chce celkom lahko a čo sa týka vecí tak myslím že 2x60 1x55 a nejakých 35 na šíp ťa vyjde na nejakých 35 - 40 kkk potom už to len poplusovať a vyplepšovať talíky .. nikto ti nekáže aby si kúpil jednu výbavu a tú vlastnil až do konca serveru :) treba veci vylepšovať. Potom sa na nové veci šetrí lepšie. btw. titánky +9 kolko majú cenu 25 ? 20? zožeň znesvec alebo húlku za 25kkk ninja je jeden z tých lacnejších charov podla mňa.

Momentálne mám 55 meč dýka obou tiež ale že by mi niekto dal 15k to nehrozí max. kritik, ktorý som dostal bol ad archera a te nejakých 7
Obrázek

megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 123 poděkování

Příspěvek od megac » stř 25. bře 2015 19:39:34

Pvp som sa venoval hrozne dlhú dobu mám veci za XXXkkk biolog, karma hotové a aj tak som občas dostal poriadne cez hubu

60 šaman sura 50 ninja war dostanem na skill 15k

to neni nič moc docela málo
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 25. bře 2015 19:57:40

Mám výbavu PvP doce na dvě věci :-D, z části udělanou vlastní za pár yangů a z části koupenou. Celková cena tak zrhuba 10kkk. Je to na suru, tak že přehazuji z WP na BM a zpět. Není problém a to třetinu války prokouřim a prostojím udělat na BMku přes 300CB za válku a na WP těh 100-150CB. Nehrotím to, hraju si :-) Nemusím být Crashy abych dával 1000CB za válku, dělám to pro zábavu ne pro to být první. Samozřejmě s postupem času připaravuji lepší výbavu. Vydělávám někdy 0 yangů za den, někdy třeba 500 mega, ale v průměru víc jak 100kk za den nedělám, spíše se věnuji droperům než někde lítat swamp nebo HG a věř, že i tak se dá vydělat časem obrovská částka a za tu si lepší výbavu opatřím. Neházej flintu do žita, chce to jen trpělivost, chuť a nespěchat, ono se to podá.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MARWELL
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od MARWELL » stř 25. bře 2015 20:37:10

Nechci to přehánět, ale řekněme, že mé Vaše nelogické příspěvky vytáčí..

.. Srovnání hráčů, kteří jsou dle Vás TOP a začátečníka je srovnání logické jako srovnání hráče první ligy či výše a dítě v přípravce a to z toho důvodu, že lepší hráč ať už ve fotbale (jiném sportu) nebo zde u nás ve světě Ekury věnovali a stále věnují čas, úsilí a snahu, aby se stále zdokonalovali, avšak Vy si stěžujete ve všech ohledech.
Zajímal by mě Váš názor dle čeho usuzujete TOP hráče, co to vlastně "TOP" znamená?
Všichni museli začínat a nyní je to krapet snadnější, byť úr. 1-100 není příliš příjemná, ale následná úr. 110 a vydělávání si na PvP výbavu jak jsem zmínil v předchozím příspěvku mi přijde více než uspokojující.

Možnosti jak překousnout úr. 1-100
Spoiler:
Sbírání yangů na bossech, následný přechod například do Dungeonu pro medaile (500K +,- /kus) a v neposlední řadě meteory - nevidím problém, hráč šetří, zvyšuje úr. a procenta pomocných kouzel u šamana disponujícího dračí mocí a s 86% není problém usekat zvěř ve Swampu, výbava stačí klidně z dropera s procenty na zvířata.
Berte to prosím v poměru čas / ziskovost - ziskovost / PvP výbava

My hráči co již máme vše dle představ (aspoň částečně) nemáme takřka co dělat, pouze herbařit, chodit do válek a opět to stejné, změnu jsem nepocítil ani s příchodem nové mapy, což mě mrzí, dle mého skromného názoru v začátcích je krása, což evidentně nesdílíte, respektuji to, ale prosím nestěžujte si, chození jednou denně swamp a máte za dva měsíce výbavu? Já na hlavní postavě to dělal daleko déle v době, kdy téměř nic nebylo, přechod na dračí věci, opět vše drahé a kvalitní bonusy ke koupi nikde a tak následně vyděláváte, aby jste věděl, že vše protočíte a jen se modlíte, zda něco padne, ale když padlo, radost byla obrovská a smazala všechny starosti ohledně stráveného času vyděláváním.
Spoiler:
Viz. mé zdobené ebenové náušnice 3x 15% 10% obouruče + 10 lidi
Dračí brnění schopnosti 4x 15% + 10 šíp :up:

.. přesto stále nejsem spokojen, brnění již čtyřikrát ruplo na +9

Váš rozzlobený MARWELL

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » stř 25. bře 2015 20:50:26

nebaví mě to, nesouhlasím s tím, štve mě to, začíná z toho být spíše povinnost než zábava a odreagování => skončím ... je to metin, xx let stará, omezená hra se kterou se Saggi aspol naučili dělat doslova kouzla a čáry. Ale je jasné, že ani na tohle všechno v roce 2015 nenalákáš tolik lidí jako třeba před 5 lety (btw i tehdy už to byla stará, omezená hra :lol: ) ...

Smiřme se s tím, že poslední věc, která může nalákat nové hráče jsou světelné meče. Takže Saggi, jestli to čteš, víš co máš dělat :cool:

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » stř 25. bře 2015 22:25:57

Anderson píše:úprimne nečítate medzi riadkami, neviem kde ste sa dočítali že by som sa chcel po mesiaci vyrovnať TOPke..píšem že je nemožné sa vyrovnať TOPke, aj keby tu začnete hrať teraz, nemáte šancu to dohnať, lebo vždy budú o 150krokov pred vami..ak hráte aktívne vy aj oni, priamo úmerne neni šance niekoho dobehnúť, to je viac než logické..Ďalej herbarenie robím aktívne..denne zasadím tak 7x viac mi bohužial čas ani zdravé myslenien edovolí..
a k tomu že zarábam 600kk áno, zarábal som ale zmenil som dropa, zmenil som oblasť a dávam 1Kkk no aj tak to nestačí...Pre mňa je nemožné dať swamp 2x za deň ani časovo a ani sa mi nejako nechce 3h denne držať medzerník ..dokonca ani tých 1x za deň mi to nevychádza..ale to už je môj problém ja viem, len sa snažím poukázať na to, že každý kto sem príde a chce sa niekam umiestniť, tak musí buďto stráviť dlhé hodiny držaním medzerníka vo swampe, alebo sa uchytí a podarí sa mu nájsť nejaký iný spôsob zárobku..bohužial takých je málo..takže 95% ludí je narvaných vo swampe a trávia tam mesiace..Koho takýto štýl hrania baví? verím že minimum ľudí..ja tam sem tma chodím len preto lebo chcem mať aj nejakú tú PvP výbavu..no bohužial cez 55% meč obojruč dýka a 60 šaman sura 50 ninja war dostanem na skill 15k..je to veľmi demotivujúce do hry keď človek musí pri dropovaní stráviť neskutočné dlhý čas a vo výsledku to je aj tak z 50% k ničomu lebo ťa položí každý druhý hráč na ktorého narazíš..
ahoj :D
Vzdy su tu nejaky luzri ktory ti budu hejtovat to musis brat ako ze su to nejaky ludia co si myslia ze su ok :D ale sračky bokom tuto hru hram uz 3 rok pracujem cize hram maloco iba cez zmu naj :D ty veci top ako nech ju tam ma i za 45 kkkk mi to je jedno musis si vy delavat a delat ze hry zabavu jakmile to prekroci ze budes nastvany ani to nehraj jak ked chcem zahram si ludia pribudaju ludia odbidaju ale ako prisiel entaian mapa iba robim delete v priateloch mno co ti poviem vsetky pvp veci co mam by na trzke ani nestali 2kkk ks ale idem si svoje a hram si svoje luzrou maj MF a id si svoje :D

Janko.Tlcik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 185 poděkování
Dostal poděkování: 147 poděkování

Příspěvek od Janko.Tlcik » čtv 26. bře 2015 5:08:20

Anderson píše:Ahojte všetci..
No takže začnem tým že ked som sa zo začiatku prešiel po tržnici skoro som vyplul dušu...tie ceny niektorých vecí sú neskutočné..úprimne nechápem ked nejaká vec stojí na PvP 40kkk, ako toto má nejaký normálny človek zarobiť?
ahoj, točil si niekedy veci? koľko kkk si pretočil bez akéhokoľvek výsledku? dosť možné že dotyčný v tom utopil tých 40 kkk čo za to pýta naozaj (ak je to šťastlivec čo mu to padlo pri tretej točke má moju úprimnú závisť). a druhá drobnosť je že poznám ľudí čo robili dračie veci a na +8 a podobne im to prasklo niekoľko krát, takže radšej našetria a kúpia hotové.

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » čtv 26. bře 2015 7:17:47

Janko.Tlcik píše:
Anderson píše:Ahojte všetci..
No takže začnem tým že ked som sa zo začiatku prešiel po tržnici skoro som vyplul dušu...tie ceny niektorých vecí sú neskutočné..úprimne nechápem ked nejaká vec stojí na PvP 40kkk, ako toto má nejaký normálny človek zarobiť?
ahoj, točil si niekedy veci? koľko kkk si pretočil bez akéhokoľvek výsledku? dosť možné že dotyčný v tom utopil tých 40 kkk čo za to pýta naozaj (ak je to šťastlivec čo mu to padlo pri tretej točke má moju úprimnú závisť). a druhá drobnosť je že poznám ľudí čo robili dračie veci a na +8 a podobne im to prasklo niekoľko krát, takže radšej našetria a kúpia hotové.
Ahoj
Ak si si čítal celú moju prvú správu dočítaš sa, že som tam písal aj o točení...
ende

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix