PVP Hry Joan 2015

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
Odpovědět
Meripa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Re: PVP Hry Joan 2015

Příspěvek od Meripa » pon 21. zář 2015 15:55:49

Euphoria píše:Je to pěkný nápad, ale asi vhodné jen pro fullky, co maj na 4 výbavy... :roll: :cry:
Euphorie,
já jsem fullky nikdy neměla a nepoužívám je, přesto jsem v předcházejícím ročníku byla celkem úspěšná v druhé kategorii. Zajímavý názor, ale nejspíš nevychází z informací, které by byly postaveny na pravdivém základu. Čili by se o něm dalo s úspěchem pochybovat. ;)
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 21. zář 2015 16:01:22

Euphoria píše:Je to pěkný nápad, ale asi vhodné jen pro fullky, co maj na 4 výbavy... :roll: :cry:
Ty dokážeš ve válkách říší přehazovat 4 výbavy?
Já to chápu tak, že se válčí ve válkách říší, žádné 1 vs 1. Pokud se mýlím, tak mě opravte.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Euphoria
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Euphoria » pon 21. zář 2015 16:03:39

Cepino píše:
Já to chápu tak, že se válčí ve válkách říší, žádné 1 vs 1. Pokud se mýlím, tak mě opravte.
Jasně, že ve válkách jdou všeci proti všem, ale potom v dalších kolech se jde 1 vs 1 ne? Nebo jsem to pochopila špatně?

Meripa
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Meripa » pon 21. zář 2015 16:07:53

Euphoria píše:
Cepino píše:
Jasně, že ve válkách jdou všeci proti všem, ale potom v dalších kolech se jde 1 vs 1 ne? Nebo jsem to pochopila špatně?
Pochopila jsi to špatně. Celá soutěž se odehrává v rámci Válek říší. PVP 1v1 se nekoná ani v poslední fázi.
Obrázek

Euphoria
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Euphoria » pon 21. zář 2015 16:12:25

Meripa píše:
Euphoria píše:
Cepino píše: Ty dokážeš ve válkách říší přehazovat 4 výbavy?
Pochopila jsi to špatně. Celá soutěž se odehrává v rámci Válek říší. PVP 1v1 se nekoná ani v poslední fázi.
Tak to se omlouvám za nedorozumění z mé strany. :( :whistle:

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 343 poděkování
Dostal poděkování: 456 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » pon 21. zář 2015 16:23:39

Nechápu proč pro fullky to by asi ve válce říší moc neuspěl někdo s fullkama.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Euphoria
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Euphoria » pon 21. zář 2015 16:25:13

rudlaninja píše:
Nechápu proč pro fullky to by asi ve válce říší moc neuspěl někdo s fullkama.
Kdyby sis to přečetl až dokonce, tak bys zjistil, že jsem to špatně pochopila....

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pon 21. zář 2015 17:05:05

Meripa píše:Ahoj Pipi,
odpovím ti taky otázkou. Máme se každého hráče (tj. zhruba 250 hráčů za týden) každého ptát, jestli se zúčastní soutěže, pokud bude chodit do válek v kvalifikačním období? Zúčastni se méně válek než tří v kvalifikačním období, a máš svůj problém vyřešený :whistle:
Děkuji za pochopení, skutečně nesedím u počítače 24 hodin denně.
Ano, to chápu, že tu nesedíš 24h denně, to ani já. Proto mě zarazilo hodnocení na základě počtu zúčastněných válek, na což má taky velký vliv volný čas. Ale budiž, je to vaše práce - vaše pravidla. Není čas se ptát každého, zda-li se se chce soutěže zúčastnit, z toho důvodu jsem se zeptala, jestli je možně na požádání odstoupit.
Meripa píše:1.) Pokud Vy a Váš soupeř nepřijdete do ani jednou do Války říší - nepostupuje do dalšího kola nikdo.
Co se týče tohoto bodu, to znamená, že v dalším kole (např. semifinále) hráč, kterému měl být přiřazen z tohoto páru protihráč okamžitě postupuje do finále? Nebo se bude vybírat nejlepší protihráč z poražených čtvrtfinále?
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Meripa
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Meripa » pon 21. zář 2015 18:09:49

Sabousek píše:
Meripa píše:Ahoj Pipi,
odpovím ti taky otázkou. Máme se každého hráče (tj. zhruba 250 hráčů za týden) každého ptát, jestli se zúčastní soutěže, pokud bude chodit do válek v kvalifikačním období? Zúčastni se méně válek než tří v kvalifikačním období, a máš svůj problém vyřešený :whistle:
Děkuji za pochopení, skutečně nesedím u počítače 24 hodin denně.
Ano, to chápu, že tu nesedíš 24h denně, to ani já. Proto mě zarazilo hodnocení na základě počtu zúčastněných válek, na což má taky velký vliv volný čas. Ale budiž, je to vaše práce - vaše pravidla. Není čas se ptát každého, zda-li se se chce soutěže zúčastnit, z toho důvodu jsem se zeptala, jestli je možně na požádání odstoupit.
Meripa píše:1.) Pokud Vy a Váš soupeř nepřijdete do ani jednou do Války říší - nepostupuje do dalšího kola nikdo.
Co se týče tohoto bodu, to znamená, že v dalším kole (např. semifinále) hráč, kterému měl být přiřazen z tohoto páru protihráč okamžitě postupuje do finále? Nebo se bude vybírat nejlepší protihráč z poražených čtvrtfinále?
Může se stát, že z předcházejícího kola soutěže se nedostane do dalšího kola nikdo (protože se nezúčastní ani jeden hráč jediné války).

"Bez soupeře" - místo, kam z předchozího kola nepostoupil ani jeden z dvojice hráčů. Pořád ale platí, že pro postup do dalšího kola musí hráč, kterému nenastoupil soupeř a je tak "Bez soupeře", alespoň jednou vyhrát (tj. přijít do Válek říší a získat CB).
Obrázek

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pon 21. zář 2015 18:38:17

Dobře, takže náhradní protihráč se nehledá. To je vše, co jsem chtěla vědět, v ničem jiném už netápu. Děkuji :)
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Odpovědět