Zdravím

,
já bych sem taky přidala pár viditelných chybiček...

První je, když jde ninja dagger do war říší, tak se velmi často stává, že on vidí, že seká do svého nepřítele i kouzlí, ale nelítají částky při zásahu a na druhé obrazovce jde vidět, že seká do prostoru a ne do té postavy. Nezáleží na jakém je dotyčný PC, dělá to při každé válce říší, vyjímka jsou války cechů, tam to opravdu neblbne, jde vyloženě o chybu ve war říší.
Řešení: Nepomůže nic.

Další věc co jsem spozorovala je, když jdu s droperkou do metinlandu, sedím na koni, mám automat, meteor je např. na kopci, kliknu viditelně na něj, chci zaútočit, tak se mi stane, že se prostě otočí a jede o 180 stupňů pryč z dostahu od metinu. Nejde po žádném jiném monstru, nejde po jiném metinu, prostě se otočí a jede dokud ji nezastaví skála
Řešení: Sesednout z koně, nakliknout na zemi metin, při běhu k metinu nasednout na koně a pak už se dá sekat.

Ještě jsem spozorovala jednu chybu a to v oblasti Kerindoria. Ninja dagger je v proměně, opět použitý automat, přiběhnu k zastůnované příšeře a nevidím skilly - kouknu na to místo z jiné postavy a vidím, že monstrum stojí někde jinde, tudíž ho nezesekám, protože řešení by bylo sesednout a nasednout na koně (opakovat třeba i vícekrát), ale v proměně těžko.
Řešení: V proměně nepomůže nic.
Doufám, že se nebudete zlobit, že jsem zde taky něčím přispěla, každopádně budu ráda za nějaké řešení popř. poznatky ostatních hráčů, dané situace.
Hezký den,
Luca90