Války říší má smysl chodit?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
MoCKeR
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 70 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Re: Války říší má smysl chodit?

Příspěvek od MoCKeR » sob 30. črc 2016 0:00:58

Stormik píše:
MoCKeR píše:Napíšem to jednoducho.. Niekto si robí 110lv do war aby nemusel utrácať miliardy na dračí veci a pod. a dosiahne lepší úrovne ako niekto kto si poctivo na dračie veci vyrobil a hraje v tom rolu len LvL ..Tak si niekto proste príde do Cidonie a ty Cbčka ktoré si vo war kvôli lvlu neurobí doženie na PvM .. Do cido 110Lvl nechodí..Proč? Pretože to sú len stroje na CBčka nie na niaké boje pvp :) To znamená že do cido sa Lv110 boja íst lebo tam nemajú vyžrať čo a aj keď niečo vyžerú v cido na PvMku tak ak príde niekto kto má aspon dračie veci +7 tak 110 utečie lebo 1v1 taký lvl nemá šancu už len preto že je to 100 a 1 v počtu ZB ak teda ten stroj 110 nemá niaké útoky ale to potom stačí jedno dialkové a tiež padá. Za moje hraní v Cidonii som si tam lvl 110 všimol ..možno to napočítam na jednej ruke .. Bohužial 110 robia cb kvôli lvlu vo war tak lidi s dračíma vecma = velkýma lvlama si to chodia vynahrazovať do Cidonie . Nevidim v tom nič zlé. Pokiaľ ale hráč s dračíma vecma napr.+9 je vo war na 1. míste a potom pride ešte do cido zabíjať PvM .. ANO .. To je ubohosť.. Ale pokiaľ sa neumiestni niekde aspoň v Top 10 tak proste chodia do cido zabíjať PvM :) alebo do war ani nechodia a čakajú len na PvMka v Cido lebo ich to baví :) JA som do cido chodil len na PvP boje nikdy som PvM nezabil bol som tolerantný ale keď som mal možnosť vyskúšať si PvM v cido tak som za týžden prišiel asi o 200 CB lebo si na mne farmilo pár ľudí CBčka .. Zdravím pána Zeusáka jeho Pani Underku taky lásku Storma a tu postavu co vlastne ani jeho postava neni Junkii :) Od tej doby keď vidím že je tam PvM a nepoznám ho anb mám náladu tak ho proste jedu zabít. ( NENI TO ČASTO ) ..A to hlavne modrou ríši pretože za moje týždenne PvM v cido ma ani raz žiaden červený hráč nezabil :)
(Napíšu to jednoduše) a má to 12 řádků :lol: :lol: :lol:
Čekal sem až se ozveš :D <3

Edit: Uděleno varování za spam.
/Avery
Obrázek

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » sob 30. črc 2016 0:03:22

Výsledky z Cidonie se nezapočítávají do statistik z válek říší, ale do celkových statistik. Stejně jako v dobách staré svaté - pouze v té době neexistovaly statistiky z válek říší. Takže jste nevěděli, kolik kdo má CB z války a kolik ze svaté.
Vždy existovali lidé, kteří byli ochotní udělat pro své CB cokoliv - třeba honit dropíky. A to v době, kdy si za CB nic nemohli pořídit, pouze se mohli kochat tím, kolik jich mají.
Obrázek

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Příspěvek od Pajik » sob 30. črc 2016 0:18:41

Myslím, že se s tím stejně nic neudělá. Problémy dělá (jak absolutně višchni tvrdí (samozřejmě kromě modrých)) modrá říše, určitě každý ví o které hráče se jedná. No co, když nemají nic lepšího na práci, já se zajel podívat do cido, když se to tam "mlátilo" (pvp), nicméně klasický styl, stát na spawnu i v lehké přesile a mít u sebe pár lidí, co budou dávat minutky, mně to příjde trošku jako zoufalost (od lidí, co o sobě v podstatě tvrdí, že jsou "TOP" (moc lidí mimo modrou, co to o sobě tvrdí neznám... asi někde bude nějaká chyba)), další možnost je, že prostě využívají bonusů (by se zde určitě objevilo). Jednoduše, když tu storm machruje s CB... kolikrát jsem viděl s tolika CB healera a archera, tak ještě za WP to zkusit, to tě zabaví :) a pokud možno bez praporů, topky to nepotřebují přece :)
Cido nechat jak je, jak začne škola, bude tam zase trošku větší klid :) Do válek říší se chodí spíš si vybojovat bonus pro sebe popř. říši.
Obrázek

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » sob 30. črc 2016 0:46:51

asi nemá smysl chodit když tak koukám,cidonie je na cb lepší když tam dá hráč 800cb jen tak a ve válce 100+-.

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 30. črc 2016 1:49:49

Mě zde přestává rozum stát. Hrajeme přeci hru, ve které jsou tři znepřátelnené říše. Celý koncept hry je o zabíjení všeho kolem a tady někteří píši o mírumilovnosti. Nespletli jste si tedy hru?

Nevidím nic špatného na tom, když někdo zabije PvE hráče v Cidonii. Je to přeci protivník a za jeho zabití dostanu odměnu, no neber to. A proč se to započítává do statistik? Že to není hrdina? Ano, hrdinové ze světových válek určitě zabíjeli jen jim rovné soupeře a všechen jejich boj byl "podle pravidel". Pro mě je válečný hrdina ten, kdo zabije nejvíce lidí na druhé straně, nebo uchrání životy našich lidí.

Relly
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Relly » sob 30. črc 2016 1:54:45

Já momentálně tak trochu nechápu celkově tu cidonii, má to být jakási náhrada za svatou říší předpokládám, každopádně je to namixované s PVM mapou dohromady.Jakože transfér CB je zakázán a přitom zabít PVM hráče je úplně to stejné, protože lehne na 1-2 skilly.Škoda, že v vzhledem k situaci to není udělané nějak chytřeji, třeba ty mapky rozdělit(PVP-PVM).A nadále PVP mapku i rozdělit dle lv, protože já třeba teďkom na 80lv bych s takovou musel čekat, než udělám vše potřebné, abych se srovnal dejme tomu s takovým 150lv, který už má vše hotové.Chci říct, že jako server je to nejlepší momentálně, ale ta možnost PVP trochu pokulhává, když i ten, kdo začíná by si chtěl trochu zabojovat.Nějak jsem statistiky nepozoroval, ale v tomhle se zakladatelem tématu fakt souhlasím, protože nahrát si tolik CB na PVM hráčích, to je fakt úsměvné.A budu se opakovat, ale vážně nechápu logiku míchat PVM s PVP.To jako dle týmu si má každý, kdo chce jít na ty bosse vzít ještě kámoše jako ochranu, která stejně nepomůže, protože PVP hráč ve 2 vteřinách toho PVM zabije.A ještě jak zakladatel píše se to přičítá do celkového hodnocení za celý týden.Myslím, že rozdělit CB ve statistikách by bylo správné a myslím, že by to ani takový problém nebyl a krále říše určovat jen dle CB za války.Nechtěl jsem to vlastně tolik rozvést, ale zakládat samotné téma jsem nechtěl a když už je tu řeč celkově o cidonii jakožto PVP mapě, tak jsem to chtěl i trochu rozvést.Doufám, že to nebude tolik vadit.
Obrázek
Flath
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
160
P
P
P
G1
5/5
Hotovo

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » sob 30. črc 2016 2:08:02

Kdysy tu všem vadilo, že sentinel byl ve Svaté, ale aspoň se tam bojovalo a kromě válek to byla pěkná řežba. Nyní nevidím rozdíl jestli mlátit sentinel nebo bose, zas za to ze v cido něco zabijes tak je pěkná odměna ať už v podobě map nebo CB. Na druhou stranu proč v cido je drop map? Změnil bych to na věci používané v pvp, když je to ta pvp mapa.

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 30. črc 2016 6:30:56

Chyumgo píše:Mě zde přestává rozum stát. Hrajeme přeci hru, ve které jsou tři znepřátelnené říše. Celý koncept hry je o zabíjení všeho kolem a tady někteří píši o mírumilovnosti. Nespletli jste si tedy hru?

Nevidím nic špatného na tom, když někdo zabije PvE hráče v Cidonii. Je to přeci protivník a za jeho zabití dostanu odměnu, no neber to. A proč se to započítává do statistik? Že to není hrdina? Ano, hrdinové ze světových válek určitě zabíjeli jen jim rovné soupeře a všechen jejich boj byl "podle pravidel". Pro mě je válečný hrdina ten, kdo zabije nejvíce lidí na druhé straně, nebo uchrání životy našich lidí.
Tady nejde o to že zabíjí pvm hráče ano je to pvp mapa takže,když už tam jdu na pvp jak někteří údajně píší že chodí tak proč před pvp hráči utíkají na resp a dřepí tam?To je podle tebe pvp?Navíc,když se podíváš na pravidla hry tak je tam

Zabíjet opakovaně nebránící se, nebo chabě se bránící postavy (dle subjektivního posouzení GM)
Nevím,ale z mého pohledu ani ne za týden nafarmit na jednom pvm hráči víc jak 500 cb je trochu divné nemyslíš?
Takže proč vlastně chodit války říší?u Proč utrácet za vylepšování výbavy za elíky a kosti abychom vymlátily bonus lidem kteří imitují pvp v cidonii?
Já osobně hráče,který si nahrabe v cidonii cbčka k vůli tomu aby byl král(což mimochodem moc velký vliv na to aby jím byl dle mě nemá)za žádné hrdiny říše nepovažuji,nijak tím říši nepřispěly říše z toho vlastně vůbec nic nemá protože body z cido jak tu již někdo zmiňoval se k bodům z válek nezapočítávjí.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Janko.Tlcik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 185 poděkování
Dostal poděkování: 147 poděkování

Příspěvek od Janko.Tlcik » sob 30. črc 2016 7:48:38

rudlaninja píše: Zabíjet opakovaně nebránící se, nebo chabě se bránící postavy (dle subjektivního posouzení GM)
Nevím,ale z mého pohledu ani ne za týden nafarmit na jednom pvm hráči víc jak 500 cb je trochu divné nemyslíš?

Takže proč vlastně chodit války říší?u Proč utrácet za vylepšování výbavy za elíky a kosti abychom vymlátily bonus lidem kteří imitují pvp v cidonii?
Já osobně hráče,který si nahrabe v cidonii cbčka k vůli tomu aby byl král(což mimochodem moc velký vliv na to aby jím byl dle mě nemá)za žádné hrdiny říše nepovažuji,nijak tím říši nepřispěly říše z toho vlastně vůbec nic nemá protože body z cido jak tu již někdo zmiňoval se k bodům z válek nezapočítávjí.
no neviem ale ísť do cidonie s tým že keď sa nechám dosťkrát zabiť od toho veľkého zlého uja tak mu tým vykoledujem ban za transfer mi príde čudné...

ale priznávam že cidonii som zvyčajne chodil s tým že som sledoval chat a keď sa tam začalo zabíjať tak som odhlásil postavu. najmä ak som fungoval v premene a to sa výbava prehadzuje problematicky a tá moja je oničom takže ja nie som zrovna príklad hrdinského bojovníka za svoju ríšu.

ale inak ak chcete môžem vám tu vypísať kopu príkladov keď v reálnych vojnách prišlo k akciám proti civilnému obyvateľstvu a podobne. čokoľvek oslabí protivníka je dovolené. a ak mi napíšete že strata čojaviem 100 máp vám nenaruší ekonomiku postavy tak vám kruto závidím.

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » sob 30. črc 2016 10:02:30

Trochu přiliji oleje do ohně a vysvětlím zde některé drobnosti pro další diskuzi.

V této hře se vyskytují běžně jen 2 stavy kdy jeden je spíše poloviční a to tedy PVM mající vliv na postavu a PVP kdy se cech zviditelní.
Tato součást se nám nelíbila a tak jsme záhy po spuštění zavedli CB a povýšili ten "poloviční" stav o něco výše.
Další povýšení stavu bylo v době, kdy byla možnost CB využít pro nákup. Tím se po několika letech srovnal konečně stav.

Stejně stímto šly ruku v ruce úpravy ve hře a tak se z map typu ONLY PVM vynořují mapy na PVP tedy války říší k dosavadním mapám na boje cechů.
Nicméně inspirováni jinými hrami a dalšími událostmi došlo k rozvinutí nápadu, kdy vznikne mix obou map a tedy ta, kde bude odměna za zabití nepřátelských hráčů (do té doby i po ní hojně využívaná třeba v zemi přitažlivosti 3 cm za koncem save zony, ale zde samozřejmě bez odměny) a možnosti zabíjet také monstra.
A tak vzniká svatá země a malá svatá země. Tyto jsou i dle výše uvedeného nastaveny a monstra/meteory vnich jsou jinde ve hře v té době neviděny, nevyužity a získávají také nastavení (BZK, yangy, drop) hodně rozdílné od ostatních.
V malé svaté jsou monstra umožnující získat jako jediné zbraně od levelu 57. Ve velké jsou "pneumatiky" a meteory ZIN a také pár bossů okolo.
Všechny tyto monstra mají "přidanou hodnotu" pro lákání bezbranných cílů pod zbraně ostřílených válečníků.

Stejné pravidla zrušením svaté a změnou mapy na pouštní Cidonii, o kterou bojují všechny říše (viz. výsledek války, který zamezuje vstup do mapy prohraným či nezúčastněným po určitou dobu ap.) získává mapa nová a opět je nastolen řád navýšení hodnot oproti mapám typu PVM only.

Pokud by se tedy přijmul fakt, že tento stav bude zrušen a cidonie by se rozdělila (na vaše velká přání), dojde samozřejmě k přenastavení hodnot (snížení BZK a yangů na standartní stav, tedy poměrový) a odebrání dropu, který je zde "navíc" tedy převážně map. Což by fakticky znamenalo, že Cidonii by lidé přestali navštěvovat, neboť by nebyl důvod zde vůbec chodit.
Na druhou stranu by se PvP smrsklo na pouhé 3 hodiny týdně a to by se zasé jistě nelíbilo těm kteří investovali velké prostředky do své PVP výbavy a tak by došlo k zániku PVP, což je v podstatě pouhé naplnění her, tedy soutěžit s ostatními o tom, jak se umím vyzbrojit a soutěžit snimi o "vysněný trůn".

Ať to bereme z jakékoliv strany, odstraněním nebo rozdělením tohoto systému budou na straně prohraných pouze hráči samotní, protože i jen rozdělením o tyto možnosti přijdou.

Přeji příjemnou diskuzi a pěkný den.
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix