Vo vecsine suhlasim s hracom crazy8, je fuk za co hrate aj tak mozte byt sakramensky silny, viacery hraci minimalne na ekure to uz predviedli vo velkom.
Co sa tyka vyhod a nevyhod v dueloch a valke:
Lukar: Obrovska vyhoda v tom ze vela ludi flaka sipy a viete neskutocny dmg dat hracom na valke aj v duely, tym padom viete dat vela cb.
Nevyhoda, ked pride niekto kto ma sipy ste dole, bez najmensej sance na uspech, a ked ten hrac bude este dykar aura wp alebo healer skoncili ste uplne. Aura wp a dykar ho budu tak tahat ze pravdepodobne lukar nebude schopny ani kuzla davat a healer to malo proste uhealuje v pohode.
Healer: duel - nieje na duely zdaleka tak dobry ako si vecsina mysli, je dobry iba proti hracom s slabsim utokom, ja sam momentalne hrajem healera a viem ze ked mi proste niekto dava dostatocny dmg aby prebil heal, skoncil som. A to mam najrychlejsie healovanie na ekure. Su ludia aj 110 co ma davaju s podstatne slabsou vybavou a som 130 healer len pre vysoky DMG. Neratajuc hracov co niesu v duely schopny sa trafit, to samozrejme ubehate ale to vie aj BM a efektivnejsie o dost.
valka - ustojite troska viac, ale len teoreticky.. prakticky ked na vas hodi par hracov naraz kuzlo tak nestihnete ani ten 1 heal takze vam tie healy nijak nepomozu, viete si drzat odstup ale ked pride dykar v zamasku skoncili ste toz vas potaha smerom k chumlu a nemate sancu, ako nahle vas poriadne chyti ani velka rychlost utoku nepomoze, lebo vas tam uz dotaha aj ak vas sam neda + bud mate utoky alebo nedavate tak silny dmg, kuzla sice davate vkuse, ale uvedomte si ze rovnako ako lukar, tie kuzla dlho natahuje takze medzi tym nez davate kuzla vam ujde vecsina cb. (skuste davat vkuse kuzla do niecoho ale nepozerajte sa na zobrazovanie kuzel, ale len na dmg ktory vylietava z vasho protivnika. strasne malo kedy davate dmg v prepocte aj s nonstop pouzivanim kuzel)
Mental: dava neskutocne palky, zdaleka na ekure nieje vyvazeny a da sa dosiahnut dmg ktory raritne niekto ustoji co vam pomoze hlavne vo valke risi kde su hraci na kope, nieje Pravda ze mental je nutne v chumli, tie kuzla dava z miernej dialky takze nemusi uplne do centra ist a tym vie setrit zivot tak ci tak, treba poriadnu karmu poriadnu vybavu a samozrejme bio.
co sa duelov tyka, treba vediet hrat inak vas hraci ubehaju. ak mate problem chytit hracov pouzival by som mec namiesto obourucky.
BM: Najlepsia postava na duely aka kedy bola, viete si drzat cely cas odstup a kym sa k vam hrac v dueli dostane uz nema hp aby vyhral suboj vybava proti vybave, + ochrana samozrejme 33% obrany proti kazdemu typu utoku naviac cely cas je nenahraditelna.
valky: vdaka tomu ze nemusi ist do chumlu ustoji viac ako bezny hraci, vie z dialky hadzat a podstatne castejsie ako lukar alebo healer, kuzla u BM su omnoho rychlejsie, jedine pomale tam je tmavy kamen, + mate ducha aj ten nieco sem tam vyzerie, co sa zruska tyka, to plati len pre slabkov... BM maju rovnake obrany ako kazdy iny hrac az na to ze k tomu maju aj ochranu. vela hracov si to pletie a prave preto sa vela hracov rozbehne na BM hned co ochranu strati, dostane vela kuzel naraz a tym vyzera ako slabko. Pravda je ze BM bez ochrany ma rovnaku obranu a stale vie na valke vela ustat ak ma dobru vybavu, ak ju nema tak s ochranou sa stale vie vyrovnat podstatne silnejsim superom. co sa cb tyka, konkretne BM ich ziskava uplne najlepsie prave vdaka castym kuzlam a tomu ze ked tu ochranu mate, vecsinou po vas hraci ani nejdu..

kaslu na to