Spoiler:
Fatalist píše:Nevieš čítat ci co?nič v zlom, ale hádam neočakávaš že vypestuješ toľko ako postava čo má herbárenie na P
každý si musel tým prejsť a nevidel som jedinu tému kde by sa niekto sťažovalNejde mi o nějaký skilly na P, jde mi o bylinky, proč tu mám půl roku dělat herbaření na M1, když celý půl rok to bude ztrátové, vy v tom nějak vidíte logiku, nebo co?Nestěžuju si, že nemám v inventáři 200ks bylinek za hodinu
Podle mě tvůrce při přidávání této možnosti ve hře myslel jen na "vylepšování", aby to bylo nějak vybalancované, ale na původní účel, co to má dělat už nějak zapomněl.
Nebo snad vy, když někam investujete a peníze se vám opakovaně nevrátí, tak se budete vracet a pořád tam budete vyhazovat peníze? To mi hlava nebere.

Jen tak mimochodem když jsem se teď vrátil na event a získal VIP+herb prémium, tak jsem si vzal 40 hub tue a asi tak 5x, možná 6x už zasadil přičemž jednou jsem nesklidil nic (3x motovidlo). Výsledek? Nově jsem tue dal jen do normálního místa (do prémiových míst jsem dal semínka aby padly orchideje (jedny padly)) a v inventáři mám 76 ks houby tue. Myslím si, že to funguje dobře