PS: iba ja vidím tie karmy modrej farby? o.O
Karma G1 až P na lv 145
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- megac
 - Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
 - Dostal poděkování: 119 poděkování

Re: Karma G1 až P na lv 145
chodím si tak dropovať karmy s postavou 130 plný inv na tej 130 vždy len pozbieram a hneď zmením postavu tú 130 tam mám odstavenú stále a vždy ju len vypnem vydrží tam tak 5-6 dropovaní

Zaynev BM sura 109
menší comeback
 tentokrát už nie tryhard  
						menší comeback
- 
				rudlaninja
 - Lv.27

- Dal poděkování: 343 poděkování
 - Dostal poděkování: 456 poděkování

megac píše:chodím si tak dropovať karmy s postavou 130 plný inv na tej 130 vždy len pozbieram a hneď zmením postavu tú 130 tam mám odstavenú stále a vždy ju len vypnem vydrží tam tak 5-6 dropovaní
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
						- 
				Arminius
 - Lv.19

- Dal poděkování: 55 poděkování
 - Dostal poděkování: 31 poděkování

Ja mam problem dropnut modru karmu s 132. Ist na dve hodiny swamp pre 2-3 (niekedy ani jednu) karmy kazdy den nemam chut a cido je natom podobne. Chcem si zahrat normalne a nie cely cas sekat kvoli karme. Neviem preco by malo byt take tazke dropnut modru karmu, ked sa aj tak odovzdava raz za sest hodin a zlate/strieborne padaju ovela castejsie.

- 
				cleo
 - Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
 - Dostal poděkování: 234 poděkování

S lv 130 za swamp 25-30 modrých, na lv 134 už mi také moc nepadaly.
Edit: s lv 150 (sura WP) za jeden vstup do HG 8 modrých karem, tak kde je chyba?

Edit: s lv 150 (sura WP) za jeden vstup do HG 8 modrých karem, tak kde je chyba?
					Naposledy upravil(a) cleo dne úte 11. črc 2017 15:36:01, celkem upraveno 1 x.

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
						Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
- 
				smajda
 - Lv.3

- Dostal poděkování: 5 poděkování

No myslím že pan meteor je líný vůbec sehnat dropa 130 do swampu když běhá ve swampu s lvl 145 nebo kolik to vlastně je 

ahojte mám karmu na 7 a potreboval by som poradiť 
ja by som sa chcel spýtať ako odovzdávate tú karmu..
to vážne musím chodiť každý deň do swampu aby som si nadropoval 3-4 karmi?

- 
				ladrop
 - Lv.4

- Dal poděkování: 18 poděkování
 - Dostal poděkování: 1 poděkování

ja si nadropujem 21 kariem(momentálne šedých) a potom postavím postavu k druidovi a len odovzdávam(dám karmu a hneď odlognem postavu), aj keď ti na karme ukazuje 0 min stále máš minutu na to aby si ju odovzdal a odlogol sa

![]()  | IAmNotPvP | jinno | 5xP | full | G3 | P | P | G1 | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 200K+ min | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | 
takže v podstate keď chcem robiť karmu ako ty tak nemôžem odovzdať ani bio a mám sa vykašlať na herbarko ano? 

- 
				rudlaninja
 - Lv.27

- Dal poděkování: 343 poděkování
 - Dostal poděkování: 456 poděkování

Udělat porty k biologovi,druidovi a zahrádce za minutu to stihneš přeskákat vše.Pro jistotu můžeš přes relogy:)Arstee píše:takže v podstate keď chcem robiť karmu ako ty tak nemôžem odovzdať ani bio a mám sa vykašlať na herbarko ano?
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
						- Malchus
 - Lv.21

- Dal poděkování: 78 poděkování
 - Dostal poděkování: 267 poděkování

Já jsem také dělal karmu a postavu normálně používal. Chodil jsem každý den Swamp, na dropnutí těch pár karem mi stačilo 10-15 minut. Byla to trochu škoda krve, ale co dělat, když nebylo času nazbyt.Arstee píše:ahojte mám karmu na 7 a potreboval by som poradiť