Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
A jen tak pro informaci, co se týče bonusů do skinů, jejich přidávání a točení, tak na to bylo již jedno téma.
viewtopic.php?f=59&t=122362
A máte tam i názor GM.
viewtopic.php?f=59&t=122362
A máte tam i názor GM.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Mě nezajímá nějaké předělání skinů na plnohodnotnou část výbavy, nikde sem to ani nepsal.
Ten návrh má možná společnou myšlenku, ale systém je úplně jiný, mně nejde o usnadnění těchto bonusů, jde mi je o to, že když si někdo vytvoří dražší skin, např. jak psal junkia titánky, tak s nějakým bonusem 2% ork je prostě jen na vzhled, proto chci, aby byla šance za nějaký čas docílit něčeho použitelného, klidně jak zmiňuje mitrha v druhém návrhu i nižší hodnoty. Proto taky píšu 2-3 certifikáty na 1 protočení bonusů.
Druhá možnost je úplné odstranění bonusů ze skinů, to by mělo víceméně stejný výsledek jako můj návrh - každý by si vyrobil takový převlek, který se mu opravdu líbí s pocitem, že není nijak ochuzen o žádný bonus.
Ten návrh má možná společnou myšlenku, ale systém je úplně jiný, mně nejde o usnadnění těchto bonusů, jde mi je o to, že když si někdo vytvoří dražší skin, např. jak psal junkia titánky, tak s nějakým bonusem 2% ork je prostě jen na vzhled, proto chci, aby byla šance za nějaký čas docílit něčeho použitelného, klidně jak zmiňuje mitrha v druhém návrhu i nižší hodnoty. Proto taky píšu 2-3 certifikáty na 1 protočení bonusů.
Druhá možnost je úplné odstranění bonusů ze skinů, to by mělo víceméně stejný výsledek jako můj návrh - každý by si vyrobil takový převlek, který se mu opravdu líbí s pocitem, že není nijak ochuzen o žádný bonus.
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Nejlepší by bylo úplné odstranění bonusů ze skinů než zbytečně řešit nějaké točky na bonusy
Každý by si udělal skin který se mu libí a všichni budeme spokojeni 

Dne 22.2.2019 okraden 
Ban na ekuře: 24.04.2019
Aktivní hraní

Ban na ekuře: 24.04.2019

Aktivní hraní

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Jenže pokud by ve skinech nebyli bonusy tak aréna se málokdy dokončí. Málo kdo tam jde jen kvůli vzhledu a ti co tam šli kvůli vzhledu tak už to mají. Takže tudy taky cesta nevede. Je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
Spoiler:
Lorianne píše: ↑úte 17. črc 2018 23:01:32 Mě nezajímá nějaké předělání skinů na plnohodnotnou část výbavy, nikde sem to ani nepsal.
Pro ty, co jim jde o vzhled by stačilo bonusy odstranit a udělat předmět trvalým a pro ty, co chtějí správný bonus, mu s možností točení dodat i omezenou životnost
A protože jsem v jádru lidumil, tak možná i nějaký udržovací poplatek, kterým by šla prodloužit
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
- Cepino
- Lv.38
To je jen tvá logika, ale ne logika programátorů a hry. To je podobné jako kdyby jsi na BSku měl max bonus 15% na meče a na dračím 25%, protože je to pro tebe dražší. Hra ani programátoři neberou v potaz nějakou cenu. Je to část výbavy jako každá jiná a je jedno zda je to brnko od levelu 1 nebo 150. A Aréna byla dle mého úsudku dělána na odlišení se vzhledu od jiných, ne na to, aby se na tom hamtily další % k výbavě. Přijde vám, že TOPky jsou slabé a že potřebují další % na posílení? Kdo nutil Junkiu dělat tytánky jako skin?MostEVILEK píše: ↑stř 18. črc 2018 5:47:25 Jenže pokud by ve skinech nebyli bonusy tak aréna se málokdy dokončí. Málo kdo tam jde jen kvůli vzhledu a ti co tam šli kvůli vzhledu tak už to mají. Takže tudy taky cesta nevede. Je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
Mevriku - v jedné větě napíšeš, že ti nejde o zplnohodnotnění skinu a ve druhé napíšeš pravý opak. Copak ten skin není použitelný i v současné podobě a nedá se s ním plnohodnotně hrát? Že nemá dalších 10% na lidi, to přeci nebrání ve hraní?
Jak psal Dio, ať se bonusy ze skinů odstraní a bude klid.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Mno,
tak jak čtu původní návrh tak autor operuje s myšlenkou, že pokud umožníme točení a přidávání bonusů, dojde k tomu, že se budou tvořit předměty vyšších levelů a ne pouze ty, které vyjdou nejlevněji. Zároveň ovšem píše, že dosud hráči tvoří pouze předměty nízkých levelů, protože jsou nejlevnější. Osobně nejsem přesvědčený o tom, že pokud umožníme točení bonusů, tak hráči najednou začnou dělat ty dražší věci. Nebudou. Budou dál dělat ty nejlevnější a maximálně v nich potom točit bonusy. Což ale k větší rozmanitosti rozhodně nepovede.
Bonus ve skinech je pouze jakási přidaná hodnota. Dali jsme ho tam proto, abychom zvýšili zájem hráčů o Arénu. Ale nikdy to nebylo tak, že bychom si řekli:"Chceme do hry další předmět s bonusy, tak uděláme skiny."
tak jak čtu původní návrh tak autor operuje s myšlenkou, že pokud umožníme točení a přidávání bonusů, dojde k tomu, že se budou tvořit předměty vyšších levelů a ne pouze ty, které vyjdou nejlevněji. Zároveň ovšem píše, že dosud hráči tvoří pouze předměty nízkých levelů, protože jsou nejlevnější. Osobně nejsem přesvědčený o tom, že pokud umožníme točení bonusů, tak hráči najednou začnou dělat ty dražší věci. Nebudou. Budou dál dělat ty nejlevnější a maximálně v nich potom točit bonusy. Což ale k větší rozmanitosti rozhodně nepovede.
Bonus ve skinech je pouze jakási přidaná hodnota. Dali jsme ho tam proto, abychom zvýšili zájem hráčů o Arénu. Ale nikdy to nebylo tak, že bychom si řekli:"Chceme do hry další předmět s bonusy, tak uděláme skiny."
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Všichni až na jednoho můj příspěvek pochopili. Přesněji toto : je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
- lepší = vyšší šanci na vyšší hodnotu bonusů či více bonusů.
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Lepší je myšleno, že to co stoji maximum certifikátu by mělo dostat nejlepší bonusy, nebo to chceš tak, aby bez bonusu bylo vše za jeden certifikát a naslední "upgrade" byl ohodnocen dalšími certifikáty ?MostEVILEK píše: ↑stř 18. črc 2018 12:56:58 Všichni až na jednoho můj příspěvek pochopili. Přesněji toto : je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- Cepino
- Lv.38
Omlouvám se všem, hlavně Mevrikovi, konečně jsem pochopil jeho návrh, což mi Creatiwe potvrdil, že to konečně správně chápu. Pokud se tedy opravdu jedná o současné výše bonusů a to pouze o přidání a jeho protočení do čistých skinů, tak s návrhem souhlasím.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »