Fotku ti môžem poslať aj ja a bude zo mna zrazu krásna blondínka s modrými očami
Selema Videa
- Lejno
- Lv.21

- Dal poděkování: 234 poděkování
- Dostal poděkování: 460 poděkování
-
disaster1591
- Lv.21

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Re: Selema Videa
Prva vec co ma napadla bola koho to zaujima?
Druha: ten hlas je pekne pofiderny
Tretia: aj tak vsetci vieme ze si chlap
Druha: ten hlas je pekne pofiderny
Tretia: aj tak vsetci vieme ze si chlap
- Kurinozka
- Lv.10

- Dal poděkování: 121 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Random hlas stažený z nějakého videa.. čus pic
Naposledy upravil(a) Kurinozka dne úte 26. kvě 2020 13:59:34, celkem upraveno 1 x.
- lotthartt
- Lv.5

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Je mi ľúto jednej veci, že som o tomto zámere nevedel presne takýto dopad by som očakával a rozkecal by som jej to. Premyslite si podstatu toho prečo to denne zapnete, chodíte si na Ekuru zahrať a zvelebiť si nejakým smerom výbavu investujete do toho čas a námahu aby ste sa niekam posunuli a častokrát to je koli známostiam či už v cechu alebo kamarátom ktorých poznáte mimo Ekuru. Kto potrebuje vedieť či za nejakú postavičku hrá chlap alebo žena? človek čo si zmýlil e-zoznamku s Ekurou? Ak mi niekto bude tvrdiť že je chlap alebo žena rešpektujem to ak nechce volať pretože má k tomu svoje dovody.. rešpektujem to, ten človek tu trávi svoj voľný čas rovnako ako vy či už z dovodu relaxu po práci alebo vyplnenie voľného času pre posunutie svojho progresu niekam vyžšie. Buďte trochu ohľaduplný a berte niekoho argument s patričnou váhou serioznosti. Tento krok ktorý momentálne urobila by polovica z vás na jej mieste neuskutočnila. Pravdupovediac sa jej ani nedivím škoda že v niektorých komunitách vysvetliť niečo je ako hrach na stenu hádzať. Nič proti nikomu z vás nemám ale vžijte sa trochu do jej kože, za mna fakt odvaha že sa do toho odhodlala aj keď určite vedela ako to celé dopadne.
Edit: Ekura není Metin
[GM]Kaenos
Edit: Ekura není Metin
[GM]Kaenos
- Kurinozka
- Lv.10

Až řekne slovo Selema, tak tomu budu věřit.. ale tohle důvěryhodné fakt nenílotthartt píše: ↑úte 26. kvě 2020 13:55:37 Je mi ľúto jednej veci, že som o tomto zámere nevedel presne takýto dopad by som očakával a rozkecal by som jej to. Premyslite si podstatu toho prečo to denne zapnete, chodíte si na metin zahrať a zvelebiť si nejakým smerom výbavu investujete do toho čas a námahu aby ste sa niekam posunuli a častokrát to je koli známostiam či už v cechu alebo kamarátom ktorých poznáte mimo metin. Kto potrebuje vedieť či za nejakú postavičku hrá chlap alebo žena? človek čo si zmýlil e-zoznamku s metinom? Ak mi niekto bude tvrdiť že je chlap alebo žena rešpektujem to ak nechce volať pretože má k tomu svoje dovody.. rešpektujem to, ten človek tu trávi svoj voľný čas rovnako ako vy či už z dovodu relaxu po práci alebo vyplnenie voľného času pre posunutie svojho progresu niekam vyžšie. Buďte trochu ohľaduplný a berte niekoho argument s patričnou váhou serioznosti. Tento krok ktorý momentálne urobila by polovica z vás na jej mieste neuskutočnila. Pravdupovediac sa jej ani nedivím škoda že v niektorých komunitách vysvetliť niečo je ako hrach na stenu hádzať. Nič proti nikomu z vás nemám ale vžijte sa trochu do jej kože, za mna fakt odvaha že sa do toho odhodlala aj keď určite vedela ako to celé dopadne.
- lotthartt
- Lv.5

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Za mňa to je nepodstatná informácia pre každého z vás, hrám to z dovodov ako som rozpísal, zistenie s 100% istotou by u vás znamenalo čo... lacnejší benzín? koniec globálnemu oteplovaniu, lacnejšie nákupy v Tescu?Kurinozka píše: ↑úte 26. kvě 2020 13:58:32Až řekne slovo Selema, tak tomu budu věřit.. ale tohle důvěryhodné fakt nenílotthartt píše: ↑úte 26. kvě 2020 13:55:37 Je mi ľúto jednej veci, že som o tomto zámere nevedel presne takýto dopad by som očakával a rozkecal by som jej to. Premyslite si podstatu toho prečo to denne zapnete, chodíte si na metin zahrať a zvelebiť si nejakým smerom výbavu investujete do toho čas a námahu aby ste sa niekam posunuli a častokrát to je koli známostiam či už v cechu alebo kamarátom ktorých poznáte mimo metin. Kto potrebuje vedieť či za nejakú postavičku hrá chlap alebo žena? človek čo si zmýlil e-zoznamku s metinom? Ak mi niekto bude tvrdiť že je chlap alebo žena rešpektujem to ak nechce volať pretože má k tomu svoje dovody.. rešpektujem to, ten človek tu trávi svoj voľný čas rovnako ako vy či už z dovodu relaxu po práci alebo vyplnenie voľného času pre posunutie svojho progresu niekam vyžšie. Buďte trochu ohľaduplný a berte niekoho argument s patričnou váhou serioznosti. Tento krok ktorý momentálne urobila by polovica z vás na jej mieste neuskutočnila. Pravdupovediac sa jej ani nedivím škoda že v niektorých komunitách vysvetliť niečo je ako hrach na stenu hádzať. Nič proti nikomu z vás nemám ale vžijte sa trochu do jej kože, za mna fakt odvaha že sa do toho odhodlala aj keď určite vedela ako to celé dopadne.
- beniamino
- Lv.8

- Dal poděkování: 314 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
- Kurinozka
- Lv.10

Máš pravdu. Pro mě je to nepodstatná informace, ale pro ní asi ne, když vydává video, kde se snaží lidí přesvědčit o tom, že je "holka"lotthartt píše: ↑úte 26. kvě 2020 14:02:17Za mňa to je nepodstatná informácia pre každého z vás, hrám to z dovodov ako som rozpísal, zistenie s 100% istotou by u vás znamenalo čo... lacnejší benzín? koniec globálnemu oteplovaniu, lacnejšie nákupy v Tescu?Kurinozka píše: ↑úte 26. kvě 2020 13:58:32Až řekne slovo Selema, tak tomu budu věřit.. ale tohle důvěryhodné fakt nenílotthartt píše: ↑úte 26. kvě 2020 13:55:37 Je mi ľúto jednej veci, že som o tomto zámere nevedel presne takýto dopad by som očakával a rozkecal by som jej to. Premyslite si podstatu toho prečo to denne zapnete, chodíte si na metin zahrať a zvelebiť si nejakým smerom výbavu investujete do toho čas a námahu aby ste sa niekam posunuli a častokrát to je koli známostiam či už v cechu alebo kamarátom ktorých poznáte mimo metin. Kto potrebuje vedieť či za nejakú postavičku hrá chlap alebo žena? človek čo si zmýlil e-zoznamku s metinom? Ak mi niekto bude tvrdiť že je chlap alebo žena rešpektujem to ak nechce volať pretože má k tomu svoje dovody.. rešpektujem to, ten človek tu trávi svoj voľný čas rovnako ako vy či už z dovodu relaxu po práci alebo vyplnenie voľného času pre posunutie svojho progresu niekam vyžšie. Buďte trochu ohľaduplný a berte niekoho argument s patričnou váhou serioznosti. Tento krok ktorý momentálne urobila by polovica z vás na jej mieste neuskutočnila. Pravdupovediac sa jej ani nedivím škoda že v niektorých komunitách vysvetliť niečo je ako hrach na stenu hádzať. Nič proti nikomu z vás nemám ale vžijte sa trochu do jej kože, za mna fakt odvaha že sa do toho odhodlala aj keď určite vedela ako to celé dopadne.
- beniamino
- Lv.8

- Dal poděkování: 314 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
- Akiryu
- Lv.9

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 71 poděkování
Souhlasím, hlavně koho zajímá, jestli je to kluk, nebo holka?