Zamaskování v aréně

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
Odpovědět

Vadí vám zamasko a afkeři v aréně a mělo by se s tím něco dělat?

Ano vadí, mělo by se s tím něco udělat.
49
64%
Nevadí, nic nechci měnit.
26
34%
Jiné.
2
3%

Celkem hlasů: 77

Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: Zamaskování v aréně

Příspěvek od Skullhlav » stř 29. črc 2020 11:22:13

JO nám ostatním prapory zrušily a zamasko nechají což defakto je horší :roll:

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » stř 29. črc 2020 12:19:23

Mě se osobně moc nelíbí nějak koncept areny, kde je bezhlaví zabíjení mobek, kde prostě padne požeh, popř. i ten grál, kdo pro některé to nejsou levné položky a nadruhou stranu pár jedinců beze snahy toto ani nespotřebovává a mají tu samou odměnu, jak ti, co se snažili.

Způsob jak to vyřešit je možná až banálně lehký, agresivita i po lidech v zamasku, možnost dropnout grál z mobky, aby lidi mě chut sekat a například i riskovat více, s tím, že jim padne grál. Neomezene použiti grálu, nechapu proč tam je to, že je nejaky čas, kdy to mužeš použít, prostě mam gral, tak ho použíji ..., toto fakt nepochopím.

Je pravdou, že za toho auraka je to občas dosti náročné sekat, jak včetně požehu, tak i drop stoji za prd.

Já osobně jsem opak člověka, co jsou ti ninjové v zamasku, radši bych mel postavu, co toho podropuje dost a na konci areny odchazims pocitem, že mimo certifikat mam jeste pulku a dost toček.

Mimo jiné proč platí v arene jakýkoliv bonus z pvmka? nebylo by lepsi se zamyslet nad tim, aby prave kazdej si byl roven dmgově ?
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

Akiryu
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 71 poděkování

Příspěvek od Akiryu » stř 29. črc 2020 12:46:54

Osobně mi to vzhledem k tomu, že aréna se skoro vždycky dá bez pomoci těchto "vocásků", zase tak nevadí, navíc pokud člověk vyloženě chce afkovat a k pokoření arény nijak nepřispět, nepotřebuje k tomu ani zamasko - jasně, není to potom tak jednoduchý, ale stejně ho to moc sil nestojí, takže si myslím, že odstranění zamaska by moc nepomohlo.

Napadlo by třeba udělat nějakej systém, kterej by vyhodnocoval, kdo dal v aréně nejvíc a nejmíň dmg, lidi, co by byli třeba v TOP 3 by dostali grál/y, lidi s nejmenším dmg (dejme tomu, pokud by nepřesáhl nějaký dmg, který každý, kdo se aspoň trošku snaží zapojit, dá) by dostali místo certifikátu třeba 60 trofejí, nebo nedostali nic - samozřejmě pokud by všichni bojovali a daný dmg přesáhli, dostali by odměnu všichni, aby to zbytečně nezvýhodňovali lidi, co se snaží, ale nemají na to třeba výbavu.
„Perfekcionismus není o skutečném zlepšování sebe samé. Ve skutečnosti jde jenom o to, získat uznání ostatních. Je to snaha nedělat chyby, což člověku snadno zabrání v tom, aby vyzkoušel něco nového, co ještě neumí nebo co mu nedejbože nejde."

Krudan
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 88 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krudan » stř 29. črc 2020 13:00:41

Spoiler:
Akiryu píše: stř 29. črc 2020 12:46:54 Osobně mi to vzhledem k tomu, že aréna se skoro vždycky dá bez pomoci těchto "vocásků", zase tak nevadí, navíc pokud člověk vyloženě chce afkovat a k pokoření arény nijak nepřispět, nepotřebuje k tomu ani zamasko - jasně, není to potom tak jednoduchý, ale stejně ho to moc sil nestojí, takže si myslím, že odstranění zamaska by moc nepomohlo.

Napadlo by třeba udělat nějakej systém, kterej by vyhodnocoval, kdo dal v aréně nejvíc a nejmíň dmg, lidi, co by byli třeba v TOP 3 by dostali grál/y, lidi s nejmenším dmg (dejme tomu, pokud by nepřesáhl nějaký dmg, který každý, kdo se aspoň trošku snaží zapojit, dá) by dostali místo certifikátu třeba 60 trofejí, nebo nedostali nic - samozřejmě pokud by všichni bojovali a daný dmg přesáhli, dostali by odměnu všichni, aby to zbytečně nezvýhodňovali lidi, co se snaží, ale nemají na to třeba výbavu.
Ked nemas zamasko sekat proste budes tot ti pomaly pojde cas a je to otrava vkuse utekat.

A davat extra trofeje podla dmg je tiez troska hlupost lebo budu zvyhodnene postavy ktorym to ide lepsie a ludia co proste maju lepsie vybavy atd.

Ked uz tak by som daval podla toho kto najviac natankoval, ludia ktory tam zeru pozehy aby sme my ostatny mohli dalej sekat si tam zasluzia najviac to, ale zas davat to podla toho kolko vam daju dmg mobky tiez nieje asi riesenie..
Krudan / Akiel

Leader of NeverRun

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » stř 29. črc 2020 13:01:33

Akiryu píše: stř 29. črc 2020 12:46:54 Osobně mi to vzhledem k tomu, že aréna se skoro vždycky dá bez pomoci těchto "vocásků", zase tak nevadí, navíc pokud člověk vyloženě chce afkovat a k pokoření arény nijak nepřispět, nepotřebuje k tomu ani zamasko - jasně, není to potom tak jednoduchý, ale stejně ho to moc sil nestojí, takže si myslím, že odstranění zamaska by moc nepomohlo.

Právě. Ono není tajemství, že některé postavy jsou opravdu dobré do arény (BM, dračí šaman) a některé jsou opravdu otřesné (WP, mentál).
Nechci, aby ty horší postavy byly ještě víc potrestány, ale aby byli potrestáni ti afkeři, kteří nejsou ochotní zariskovat a radši to hrajou safe buď v zamasku, nebo stojí bez rány uprostřed chumlu, aby nedostali aggro.

Jako mně osobně jde hlavně o princip. Aréna je něco exkluzivního, kam mají někteří problém se vůbec dostat a když by se sešlo víc začátečníků a 3 afkeři, tak už je z toho rázem velikej problém, protože tu arénu umlátit ve 14 lidech už není vůbec sranda, ač se nám to taky párkrát povedlo.

Akiryu
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Akiryu » stř 29. črc 2020 13:03:21

Spoiler:
Krudan píše: stř 29. črc 2020 13:00:41
Spoiler:

Ked nemas zamasko sekat proste budes tot ti pomaly pojde cas a je to otrava vkuse utekat.

A davat extra trofeje podla dmg je tiez troska hlupost lebo budu zvyhodnene postavy ktorym to ide lepsie a ludia co proste maju lepsie vybavy atd.

Ked uz tak by som daval podla toho kto najviac natankoval, ludia ktory tam zeru pozehy aby sme my ostatny mohli dalej sekat si tam zasluzia najviac to, ale zas davat to podla toho kolko vam daju dmg mobky tiez nieje asi riesenie..
Nepochopil jsi mě, nepsal jsem, abys rozděloval trofeje podle dmg a už vůbec, aby to akorát zvýhodňovalo postavy, co už si teď nahrabou hodně, proto jsem za ty první tři místa nenavrhoval bonusový trofeje, ale třeba symbolicky jeden grál. A taky aby to motivovalo ty, co tam vyloženě jsou celou dobu v afku/zamasku, něco dělat, protože by pak ve výsledku ani ten certifikát nedostali.
„Perfekcionismus není o skutečném zlepšování sebe samé. Ve skutečnosti jde jenom o to, získat uznání ostatních. Je to snaha nedělat chyby, což člověku snadno zabrání v tom, aby vyzkoušel něco nového, co ještě neumí nebo co mu nedejbože nejde."

Neves
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Neves » stř 29. črc 2020 13:21:24

Ak má byť zamasko v aréne povolené tak nech je teda aj povolené zruško v ente lebo tiež je to predsa len spell ktorý má právo wp sura využívať :)

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 360 poděkování
Dostal poděkování: 654 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » stř 29. črc 2020 13:28:28

Já mám do arény udělaný BMko na účtě s ninjou do entu, abych měl lehký barvení, když jdu za to bmko, tak z 99% ty mobky sekám, protože proč ne, natáhnu to a za arénu mám i nějakej drop žejo, stonks 😂 ale jakmile jdu s foxxem, tak to prostě pro mě nemá cenu tahat, když stejně do toho začnu sekat, přijde dračák, zapálí to, jde na jiný mobky, já to dosekám a hele, drop padl jemu😂 Ono to pak dost kazí tu chuť něco v tý aréně dělat😂 Něco jinýho je, když začne bejt problém to vysekávat a nestíhá se, to pomáhám vždycky😂
Obrázek

xPraimFaya
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od xPraimFaya » stř 29. črc 2020 13:52:39

Libi se mi, jak se misto toho, aby ste nasli nejake reseni, furt vadite. Nejakej ranking v arene by nebyl vubec spatnej jak se psalo vys. Mohlo by se udelat skore(na zaklade poctu zabitych mobek) za aktualni arenu pro 20 hracu, at se kazdy podiva, jak si vedl s tim, ze treba prvni 3 hraci by dostali navyse k certifikatu gral za snahu. A druhy rebricek by mohlo byt celkove seznam vsech hracu z aren a jejich pocet zabitych mobek. Stejne jako cechovni rebricek ze vidite nejlepsi cechy nahoru, tak tady se lidi muzou podivat na hrace, co zabili dopoky nejvice mobek. Kazda mobka by mohla dat 1-3 body.. klidne neco jako cb. Takhle to nekolik lidi, co si potrpi na miste v rebricku motivuje snazit se vic.

Kazdopadne muj nazor na zamasko je takovej, ze je to kouzlo charakteru a nesouhlasim s tim, aby se do toho zasahovalo. Na druhou stranu navrhuji variant, kterej by fungoval na principu zasveceni. Jednoduse by KAZDY hrac musel zabit napriklad 10 - 20 mobek v arene, aby si mohl certifikat vyzvednout. Jestli hrac nezabije do konce areny 20 mobek, jednoduse vyskoci hlaska, ze jich 20 nezabil a odmenu si nezaslouzi a vyhodi ho to z areny bez certifu.

Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Skullhlav » stř 29. črc 2020 14:14:00

xPraimFaya píše: stř 29. črc 2020 13:52:39 Libi se mi, jak se misto toho, aby ste nasli nejake reseni, furt vadite. Nejakej ranking v arene by nebyl vubec spatnej jak se psalo vys. Mohlo by se udelat skore(na zaklade poctu zabitych mobek) za aktualni arenu pro 20 hracu, at se kazdy podiva, jak si vedl s tim, ze treba prvni 3 hraci by dostali navyse k certifikatu gral za snahu. A druhy rebricek by mohlo byt celkove seznam vsech hracu z aren a jejich pocet zabitych mobek. Stejne jako cechovni rebricek ze vidite nejlepsi cechy nahoru, tak tady se lidi muzou podivat na hrace, co zabili dopoky nejvice mobek. Kazda mobka by mohla dat 1-3 body.. klidne neco jako cb. Takhle to nekolik lidi, co si potrpi na miste v rebricku motivuje snazit se vic.

Kazdopadne muj nazor na zamasko je takovej, ze je to kouzlo charakteru a nesouhlasim s tim, aby se do toho zasahovalo. Na druhou stranu navrhuji variant, kterej by fungoval na principu zasveceni. Jednoduse by KAZDY hrac musel zabit napriklad 10 - 20 mobek v arene, aby si mohl certifikat vyzvednout. Jestli hrac nezabije do konce areny 20 mobek, jednoduse vyskoci hlaska, ze jich 20 nezabil a odmenu si nezaslouzi a vyhodi ho to z areny bez certifu.
2. S tím úplně nesouhlasím např. bude tam nějaká 70 low výbava chce jen čertos děla celou arenu ale nezabije 10 mobek co pak ?

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
@ LittleNessa « čtv 10:18 am »
TomasFoxx píše:
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no .. :D že je zvláštní
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
@Aylia,  to nevadí, určitě ti to půjde
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
LittleNessa píše:
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší :D
@ TomasFoxx « čtv 10:17 am »
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@ Aylia « čtv 10:15 am »
@TomasFoxx,  rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
@ TomasFoxx « čtv 10:14 am »
pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
@ TomasFoxx « čtv 10:12 am »
@Vydesenej, no však já chápu, ale když se podíváš na ty výsledky, tak v testovacích válkách to prostě nevypadalo špatně
@ Vydesenej « čtv 10:12 am »
TomasFoxx píše: ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
Neříkám že tohle nebylo na .... to plně souhlasím :D spíš mi jde o ten princip toho že se něco testuje dělaj se ankety a pak to zas dopadne takhle. Nevím asi už jsem starý na takové logicky nelogické věci atd :D
@ TomasFoxx « čtv 10:10 am »
ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:09 am »
Tak tohle ve 35 min testovací válce, kde byla půlka lidí co chodí normálně moc neotestujete :D
@ LittleNessa « čtv 10:08 am »
Taky moc nechápu proč jsme tedy chodily na testovací války ( střední ) :-D jaký to mělo smysl? Tohle je tah jak nalákat lidi do té velké války? :-D Good job .. :)
@ Vydesenej « čtv 10:06 am »
Přiznejte se kdo zas brečel na ty asisty :D :D Uděláme anketu, přidáme to aby jsme to pak zas dali pryč. Ale je to funny ne že ne
@ TomasFoxx « čtv 10:02 am »
@Aylia,  tak smula
@ Aylia « stř 8:46 pm »
@TomasFoxx,  díky za sdělení tohoto neuvěřitelného skillu, hned si věřim na víc
@ TomasFoxx « stř 8:33 pm »
@Aylia,  vsak jasny, dam, staci hazet drap do chumlu cervenych, s timto neuveritelnym skillem se ti cb zvednou hned o 200
@ Aylia « stř 8:28 pm »
@TomasFoxx,  dej mi trochu toho skillu, já šla war po 4 letech a jen 271 assist neassist
@ Relly « stř 8:17 pm »
@TomasFoxx,  Je to trochu nedořešené, ale na to už jsme tu zvyklí :D

Who is chatting

offline Azaril 
online Fogru 
offline Hakan 
online Messenger 
offline Mionix 
offline Narsi 
offline Nebiros 
online TomasFoxx 
offline Tomori