I s BMkem můžeš chodit sekat do Metinlandu z WH, nebude to tak efektivní jak WP nebo War, ale určitě si něco vyděláš a jestli jak říkáš hraješ pár hodin týdně, tak ti podle mně bude celkem jedno, jestli vyděláš méně..
Hrál jsem tak za Ninju a úplně v pohodě se tak dalo hrát a je to velmi podobné jak za BM
Ostatní mají pravdu, že je efektivnější mít hlavní a dropa zvlášť, ale pokud tak hrát nechceš, tak se dá úplně v klidu hrát i bez toho
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
Dobrý den, OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.