Závěrem tedy, líbí se mi to, chápu to, ale nechci to.

Když to je jedno, tak vlastně nevadí, když to nebude 6 měsíců a 3 dny, ale jen 6 měsíců ne?Zixelio píše: ↑úte 30. lis 2021 11:30:14 Podle mě to je naprosto zbytečné. Nesmíte to tak moc tryharditŘešit ještě minuty... Pokud to člověku uteče o 1-2 hodiny tak není problém 1 odevzdání vynechat a zase si to srovnat. Jestli to člověk dělá 6 měsíců nebo 6 měsíců a 3 dny k tomu, vždyť to už je úplně jedno. Mě by třeba ani nenapadlo odevzdávat karmu 4x a bio 3x denně. To že dávám bio 2x a karmu 3x je už tak docela dřina.
Zbytečná práce pro team. Prostě to je udělané co 8h 3xdenně a co 6h 4x denně aby to vycházelo, tak proč do toho zatahovat zbytečně minuty.schvarz píše: ↑stř 01. pro 2021 6:41:01Když to je jedno, tak vlastně nevadí, když to nebude 6 měsíců a 3 dny, ale jen 6 měsíců ne?Zixelio píše: ↑úte 30. lis 2021 11:30:14 Podle mě to je naprosto zbytečné. Nesmíte to tak moc tryharditŘešit ještě minuty... Pokud to člověku uteče o 1-2 hodiny tak není problém 1 odevzdání vynechat a zase si to srovnat. Jestli to člověk dělá 6 měsíců nebo 6 měsíců a 3 dny k tomu, vždyť to už je úplně jedno. Mě by třeba ani nenapadlo odevzdávat karmu 4x a bio 3x denně. To že dávám bio 2x a karmu 3x je už tak docela dřina.
Na tebe to vliv mít nebude a ostatním to udělá radost
Ty jsi klasicky nepochopil pointu návrhu, jinak bys nenapsal, že to je "aby to vycházelo", protože to právě nevychází, protože bez zpoždění to fakt neodevzdáš.Zixelio píše: ↑stř 01. pro 2021 17:33:11Zbytečná práce pro team. Prostě to je udělané co 8h 3xdenně a co 6h 4x denně aby to vycházelo, tak proč do toho zatahovat zbytečně minuty.schvarz píše: ↑stř 01. pro 2021 6:41:01Když to je jedno, tak vlastně nevadí, když to nebude 6 měsíců a 3 dny, ale jen 6 měsíců ne?Zixelio píše: ↑úte 30. lis 2021 11:30:14 Podle mě to je naprosto zbytečné. Nesmíte to tak moc tryharditŘešit ještě minuty... Pokud to člověku uteče o 1-2 hodiny tak není problém 1 odevzdání vynechat a zase si to srovnat. Jestli to člověk dělá 6 měsíců nebo 6 měsíců a 3 dny k tomu, vždyť to už je úplně jedno. Mě by třeba ani nenapadlo odevzdávat karmu 4x a bio 3x denně. To že dávám bio 2x a karmu 3x je už tak docela dřina.
Na tebe to vliv mít nebude a ostatním to udělá radost
![]()
A ty si zase nepochopil, že tě nikdo nenutí to tak tryhardit, abys každý den měl full odevzdání. Srovnání časů pokud se opozdíš jde snad udělat vynecháním 1 odevzdání. 8 popřípadě 6 hodin tě opravdu nezabije.schvarz píše: ↑stř 01. pro 2021 18:09:50Ty jsi klasicky nepochopil pointu návrhu, jinak bys nenapsal, že to je "aby to vycházelo", protože to právě nevychází, protože bez zpoždění to fakt neodevzdáš.
Jak jsem řekl, náročnost implementace je minimální, je to změna 4 hodnot, takže 10 minut práce, což se stihne jako rozcvička.
Upřímně absolutně nechápu tvojí argumentaci. To, že to vychází ma vteřiny přesně očividně záměr na začátku byl, ale vzhledem k tomu, jak se hra rozvíjí je podle mého názoru nejvyšší čas udělat pár změn. Pokud tady někdo výše nade mnou argumentuje, že full bio a karma na P jsou věci, na které není potřeba spěchat tak laskavě otevřete oči. Bez těchto dvou věcí je nemožné se dostat například do velkých válek (Tak aby požitek ze hry byl aspoň nějaký), nebo třeba ninja do proměny do Entarianu, potažmo vzato i BM sura do Entarianu s solidním výdělkem. Vzhledem k tomu, že postav je přehršle je nutné vyjít vstříc hráčům, kteří se snaží nejvíce, budují si svoje vlastní postavy a chtějí se do této fáze hry dostat co nejdříve.Zixelio píše: ↑stř 01. pro 2021 20:33:56A ty si zase nepochopil, že tě nikdo nenutí to tak tryhardit, abys každý den měl full odevzdání. Srovnání časů pokud se opozdíš jde snad udělat vynecháním 1 odevzdání. 8 popřípadě 6 hodin tě opravdu nezabije.schvarz píše: ↑stř 01. pro 2021 18:09:50Ty jsi klasicky nepochopil pointu návrhu, jinak bys nenapsal, že to je "aby to vycházelo", protože to právě nevychází, protože bez zpoždění to fakt neodevzdáš.
Jak jsem řekl, náročnost implementace je minimální, je to změna 4 hodnot, takže 10 minut práce, což se stihne jako rozcvička.