Prostor k diskuzi o všech možných droperech.
-
leshrac
- Lv.7

Příspěvek
od leshrac » čtv 07. dub 2011 16:41:17
Mňo, nepopírám, že se rád stavím proti většině

,ale na mém droperovi 65 lvl mám střih na P. Aura/zuřko samozřejmost. Každopádně chci říct následující - s dobrou výbavou nemusíš sesedat s koně. Také rád zabíjím bosse bez proměny a střih perfektní spell na přerušení komba + když máš dobou buffku a každá ze tří ran kritne tak bere víc než smršť. Když dojde na boj s hráči z jiných říší tak není problém se smršti vyhnout ( hlavně v případě healerů/BM surů). Proto upřednostňuju střih

.
-
volume95
- Lv.1

Příspěvek
od volume95 » čtv 07. dub 2011 18:43:07
Já mám dva dropy a na jednom mám troják a na druhém smršť

-
patrikstepanek
- Lv. 18

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Příspěvek
od patrikstepanek » ned 10. dub 2011 17:48:29
dal bych smrst
Naposledy upravil(a)
patrikstepanek dne úte 26. dub 2011 18:53:33, celkem upraveno 1 x.
Nepíšu pravopisně ani nijak výmečně - jde o to jak se stím kdo smíří - já to přežiju a jestli i vy to už je na vás
-
tarbiik
- Lv.6

Příspěvek
od tarbiik » pon 11. dub 2011 13:08:24
já sem taky za smršť...
-
Gumpy
- Lv.9

Příspěvek
od Gumpy » pon 11. dub 2011 17:29:08
Ja bych udelal kouzla --> Aura,zurko,padit,smrst,trojak.
-
CZPerout
- Lv.5

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od CZPerout » pon 11. dub 2011 22:57:39
kdybych začínal znovu udělám to takto

AURA--->ZURKO--->PADIT--->TROJAK--->SMRST ... je to trosku onicem ale udelal bych to takto no

-
Markoman
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Příspěvek
od Markoman » pon 11. dub 2011 23:19:42
CZPerout píše:kdybych začínal znovu udělám to takto

AURA--->ZURKO--->PADIT--->TROJAK--->SMRST ... je to trosku onicem ale udelal bych to takto no

No, mas pravdu ze to je o nicem. Ze zacatku potrebuje clovek hodne vydelavat, a padit opravdu neni idealni pvm kouzlo.
patrikstepanek píše:CO??? JAK CHCES V LVLU 61 zmenit skili kdis to de jen do lvl 50

mimo chodem bych dal smrst
vis jak je muze zmenit ?? Za 200k si u skladnika koupi item pomoci ktereho resetuje jeden skill.
Jinak, na toho dropa to mas prakticky jedno, obe kouzla (jak smrst, tak trojak) jsou na pvm skvele. Trojak je podle me o trosku silnejsi a bug toho trojaku mu na sile jeste pridava.
Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside.
Mám mnoho podob !!!
Občas jsem velkej BOB
někdy trošku menší BOBničitel
a určitě by se ještě nějaká podoba našla 
-
B3ast
- Lv.3

Příspěvek
od B3ast » úte 12. dub 2011 15:55:46
tak pokud drop tak padfej na WH lenochu

THE END
Tak to vypada že jsem prozřel...
Metin je dobra hra ae nezapomeňte že to je jen hra
-
L3X1ON
- Lv.13

Příspěvek
od L3X1ON » úte 12. dub 2011 16:11:37
nej je Aura -> zuřko -> smršť -> trojcestnej -> pádit .... mnohokrát ověřeno a léta praxe se mi s touhle kombinací vyplatily nejvíc
Nick: L3X1ON
Profesion: warrior body
Level: 115
Kingdom: Jinno
Gild: WarDogs
Existují jen 2 věci které jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost, ale tím vesmírem si nejsem uplně jistej. (A. Einstein)
Na sindi KONEC
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@Suko201, takhle to nefunguje, nastavuje se to podle těch nahoře

ti dole se můžou zlepšit, nemůžeš podle nich dělat "průměr"
TomasFoxx píše: @Suko201, cože
výjimky tam jsou, ale když si to takt spočítáš, tak většina má těm průměr, co sem psal.. Mimo ten průměr jsou akorát ti úplně nahoře, ale těch je kolik? 6? To je zanedbatelné si myslím.. Když se to sníží, ve výsledku stejně nejvíc trpí ti, co jsou low, nebo středně dobří. Ty topky nahoře si to doženou jinak..
@ChunjoKing, to som zvedavý
No nevím, kdes na to přišel, ale já se teď na to díval a průměrně ty topky nahoře mají za asisty o cca 100cb více a ti dole kolem 50-70cb, což za asisty mi přijde naprosto adekvátní.
@OrangEE, však tak by to malo byť. Možno to ešte doladia.
assisty su aj tak napi**, dáš mu predposledné kuzlo a dostaneš cb, ale ďalší mu tam dá dmg za 15-20k, mentalovi aj 70

a nedostane nič, mohli dať assist za sposobene dmg a nie že ja mu dám hit šípom predtým než skape a woala mam cb
jednou z tech variant bych si rozmlatil klavesnici, takze to nic
@TomasFoxx, O nic jakože nepřicházíš. Nedávno ještě před updatem na asisty jsem byl darkblonde...300-400 dáš i prstama u nohou. Jestli chceš těžší obtížnost, tak stačí na 200 penis. A dalších 200 uděláš na asistech teď. Nemáš zač.
pujcte nekdo healera s gen tvl ja to fakt chci zkusit
a co jsem koukal tak dost lidi tam proste pomalu vic cb z assistu nez killu
no tak ja to pisu z pohledu co jsem byl ted wp, jsem dal 180cb a celkove mam 348

sileny
@TomasFoxx, No nepovídej, ale pro křivoruké bmka a heal je to značka ideál.
nevim jak vy, ale podle me jsou ty assisty ve stredni war trosku overpowered
Zdravím, poradí někdo kdo chodí ninju do kerindoru - jsou potřeba šípy?nebo je to v proměně nebere- díky.
@OrangEE, vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@TomasFoxx, "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu
@LittleNessa, to je moc dlhý nadčas v práci
@miselnovakova, vporadku smudlo
dobre dobre prepáč
@miselnovakova, ja pocitat umim, neboj

ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty

či to podrobnejšie chceš?
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@LittleNessa, porad cekame hej
@TomasFoxx, tady si všichni všechno pamatají a ví
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 )
mne*
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 )
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
Vojevudce vošlo
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3?

to nedáva nejak zmysel
@LittleNessa, čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
ty beres vsechno hned agresivne
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí

tady si všichni všechno pamatují a ví
Oka, NP

tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@LittleNessa, chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle
@LittleNessa, btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel
@LittleNessa, och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ChunjoKing, by malo, maš pravdu

ale nejde
@OrangEE, @OrangEE, v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
Prečo nejdu písomne hodnosti?
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord.
@Revus, Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je.
@Revus, asi nikdo nevi kamo