Nic fotit nebudu, jsem na to líný, screeny dělám jen jednou za půl roku, když chci něco prodat přes forumElectriX píše:Zapomněl jsem dodat: Ty rámečky se mi tvoří i při jediném zapnutém okně, na tom nezáleží. Myslel jsem si, že je to nějaký grafický bug co způsobuje právě tu pomalost. Zvláštní, že někomu to nedělá. Mohli by jste všichni když tak připsat grafiku a rozlišení? Třeba v tom najdeme nějakou souvislost. Předem díkycrazyman píše:Zpomalení internetem? mam možnost zkoušet více připojení a na lemře kde zapnout 2 účty je mazec se taky ty rámečky nevytvořili. Ale to sekání obrazu my dřív dělala grafika tak zkus tam.
Jinak s grafikou asi moc nepohnu, je to totiž notebook. A jestli to mám reklamovat, musím mít v ruce něco konkrétního, s tím že se mi zpomalil metin bych asi těžko uspěl.
forumman: Vyfotit a sem s tím. Pomalost je subjektivní, budiž. Můj subjektivní pocit je teď takový, že tu hru v tomhle stavu odmítám hrát
. Ne kvůli rámečkům...

Podle mě to není v grafice, dělá mi to jak na stolním pc, tak na ntb, ale je pravda, že všude jedu na okna, možná že ve full screenu to dělat nebude, zkusím až budu doma a pak dám vědět.
Jinak co se pomalosti a ochoty hrát týká, takto já odmítám třeba chodit na orčí metiny ve swampu, protože při téhle grafice je to něco neskutečného, co to tam provádí...