Postavy vs. prunik
Re: BM sura vs. prunik
No tak ono na pvp je náhrdelník z nebeských slz povinnost
Ale lepší jsou stejně jako další bonusy kritiky 
Kritik je ti k nicemu pokud ma hrac 100+ obrany, jakoze kazdy zkusenejsi hrac ma.kondrakar píše:No tak ono na pvp je náhrdelník z nebeských slz povinnostAle lepší jsou stejně jako další bonusy kritiky
-
Ondraa17
- Lv.9

- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ještě se mi nestalo, že bych při PvP dal průník s kouzlem..Průnik přes 50%..
Takže bych se na průnik u BM sury vykašlal
Takže bych se na průnik u BM sury vykašlal
Tak to by mě teda fakt zajímalo, jak udělat na každého 100% a více obrany, když jsou bonusy 10%
:D:D
Povídej, přeháněj
A obrany dýkou, mečem, magií,... se počítají vedle... ne na stejnou úroven jako obrana proti charakteru v pvp bonusech
Povídej, přeháněj
A obrany dýkou, mečem, magií,... se počítají vedle... ne na stejnou úroven jako obrana proti charakteru v pvp bonusech
kondrakar píše:Tak to by mě teda fakt zajímalo, jak udělat na každého 100% a více obrany, když jsou bonusy 10%:D:D
Povídej, přeháněj![]()
Pocitam to celkove na nejake detailni vypocty prdim
Ja mam napriklad ve vsech vecech 15% krome zbrane takze nerikej ze to mozne neni...
Požehnání šamanky platí jen na sekání a ne na žádné skilly, co vím... stejně tak zrcadlení 
obrana dýky mam 45%, meč 30% a obouruč 30%, magie 30%, 26% šípy
Fakt jako to nestačí
Pak mám 30- 50% na jednotlivé povolání a pomalu nevím, co ještě měnit

obrana dýky mam 45%, meč 30% a obouruč 30%, magie 30%, 26% šípy
no co jsem někde četl tak 10% a 15% je pomalu to samí
ono ale na 2 věcech už to dělá dalších 10% takže lidi co přišli později nemaji šanci porazit lidi co už tu byli a maji kvalitní výbavu z 15% taky jediný co mi dělaji problem jsou lidi z 15% bonusy ono je nepříjemný mít vcelku slušnou výbavu a i dost % na utok proti někomu a přesto narzit na člověka kterej začínal dřív a má tím pádem 15% bony a neberu mu nic ne 1 nebo 5 ale vubec nic
vid pájo 
proto jsem se tu taky ptal na prunik protože tušim že ten by mi mohl pomoci vyřešit tenhle problem
proto jsem se tu taky ptal na prunik protože tušim že ten by mi mohl pomoci vyřešit tenhle problem