Jestli dáš ve swampu 700kk, tak si pán, však vidíš, že ti tu všichni píšou, že normálně nosí ze swampu 400kk, když je ÚPLNĚ prázdno přineš si víc, byla úprava sdropu a doby kdy ze swampu nosilo 1kkk jsou dávbo pryč...Steli píše:Lidi vy si myslíte že nevím že mám mít % na miss apod já potřebuju nějaké fígleja kdávate např 700 kk, to víš že vím že mám mít 70% miss, to mám, vím že musím brát mobům mín aby se rozmnožovali, jáj
, a podobné věci ..
ZeDDys píše:Já dávám 2kkk za hodinu a je to jednoduchý musíte mít 4 dropery a prostě najednou snima dropovat a jde to samo , jen musíte být zručný
vážně skvělý no...ZeDDys píše:Já dávám 2kkk za hodinu a je to jednoduchý musíte mít 4 dropery a prostě najednou snima dropovat a jde to samo , jen musíte být zručný
možno blbosť ale funguje tomerkur2 píše:Dát za 1 hodinu 2KKK podle me největší blbost co tu někdo napsal.
Já vydělam za 1 hodinu tak 200 až 250KK max.
A jeste kdys si jich naženu hodne napřiklad: naženu 6 skupin tak sekam jen do 4 a ti ostatni jen stojí jaky bych měl omezeny seky na počet příšer kolem mě a z mým kompem fakt problém nemam. A ještě při mé smůle dostávám při nahnaní více příšer permanentní stuny dokud nechcípnu, vůbec nechápu šance 10% že mi dají stun a mam ho klidně 20krat po sebě dokud nezhebnu.