má cenu dělat "TEĎ" PvP?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Re: má cenu dělat "TEĎ" PvP?
Ja třeba až tedka sem dodelal PvP šperky a dalšího pul roku bych videlal ale už nehraju tak všeci AMEN 
-
zeeuuss
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
otazkou je co ty nove budou davat a za jak dlouho budou
ale nekdo pal ze stare(zdobene) sperky se do stareho zeleza hazet nebudou.. vem si z toho co chces
ale nekdo pal ze stare(zdobene) sperky se do stareho zeleza hazet nebudou.. vem si z toho co chces
-
Neos
- Lv.17

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
A proc by to nemelo mit cenu? Na to se nemusis nikoho ptat, oni to za tebe nerozhodnou. Jestli mas rad pvp, tak si veci udelej, jestli ne tak ne 
-
qweqwe
- Lv.19

- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Já bych je udělal. Podle mě je bude mít málo kdo a vy co tu píšete tak je mít hned nebudete
. Hlavně záleží kestli to chceš mít pro zabavu aby jses pobavil nebo z povinnosti.
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
princik - já bych s tím PvP zase tolik neotálel. Navíc stačí jeden univerzální set - není třeba dělat komplety na každý char.
Proč? Nejde jen o Války nebo kamarádské bitky za Skladem. Slušné PvP se totiž v téhle hře hodí vždycky. Zvláště vhodné je v situacích, kdy se setkáš s někým, u koho budeš muset argumenty nahradit silou. A nejde jen o tebe, protože pomoct může potřebovat tvůj dobrý kamarád nebo někdo z tvého cechu a i když se dá hodně věcí "ukecat", tak se boji někdy nevyhneš.
A Dračí věci? MOŽNÁ přijdou za půl roku, k tomu MOŽNÁ další půl rok si je budeme dávat dohromady a ještě MOŽNÁ další půl rok se budeme učit Schopnost "Používat Dračí věci". A to nepočítám dobu, kdy budeme šetřit a točit ty správné bonusy a talismany.
PS: Já bych na nic nečekal. Jednak tě třikrát týdně potřebuje tvá říše (Války) a navíc - ono se může stát, že než stihneš dát v budoucnu dohromady slušný PvP Dračí set, tak přijdou zcela nové věci a pak budeš řešit stejnou otázku, jako teď: "Mám čekat na Titánské věci a nebo dělat Dračí"?
Proč? Nejde jen o Války nebo kamarádské bitky za Skladem. Slušné PvP se totiž v téhle hře hodí vždycky. Zvláště vhodné je v situacích, kdy se setkáš s někým, u koho budeš muset argumenty nahradit silou. A nejde jen o tebe, protože pomoct může potřebovat tvůj dobrý kamarád nebo někdo z tvého cechu a i když se dá hodně věcí "ukecat", tak se boji někdy nevyhneš.
A Dračí věci? MOŽNÁ přijdou za půl roku, k tomu MOŽNÁ další půl rok si je budeme dávat dohromady a ještě MOŽNÁ další půl rok se budeme učit Schopnost "Používat Dračí věci". A to nepočítám dobu, kdy budeme šetřit a točit ty správné bonusy a talismany.
PS: Já bych na nic nečekal. Jednak tě třikrát týdně potřebuje tvá říše (Války) a navíc - ono se může stát, že než stihneš dát v budoucnu dohromady slušný PvP Dračí set, tak přijdou zcela nové věci a pak budeš řešit stejnou otázku, jako teď: "Mám čekat na Titánské věci a nebo dělat Dračí"?
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Ghibli, Neosi, qweqwe - díky... jdu do toho máš pravdu Ghibli, říši pomoct musím
jdu do toho
a prosím o

jdu do toho
a prosím o
- BloodRayne
- Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Já si myslim, že pro toho kdo nemá pvp výbavu to cenu má pač nikdo neví jak to s dračí výbavou bude