Drop - kam to smeruje?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
bavorak
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Re: Drop - kam to smeruje?

Příspěvek od bavorak » pon 16. črc 2012 21:10:26

salisek píše:No, já jsem se na všechno vys*al, udělal jsem si 30 lvl a dropuju na polobosech :D A dokud nebudu mít 3kkk tak se odtamtud nehnu ;)
Tak to hodně štěstí :D
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » pon 16. črc 2012 21:21:26

Pepops musím s tebou súhlasiť, niekedy (presne pred rokom, niekedy v období minulého leta) som vždy dropoval na 80-tkách a vynášalo mi to prekrásne, niekto kto chodil zarábať do kerindoru (neskôr aj swampu) mi až môj zárobok závidel, teraz som od tej doby nebol ešte dropovať ale už sa fakt chystám, v čo najbližšej dobe to pôjdem omrknúť, ale aj so swampom máš pravdu, ako buffer chodím občas kamošovi pomáhať do swampu, a tiež zatiaľ nemá viac zo swampu ako 250kk čo nieje až taká veľka suma, aká by sa na swamp patrila. Skoro po každej údržbe ide zisk o niečo málo nižšie a vo všetkých lokalitách kde sa dá zarobiť to ide čím ďalej, tým menej.

Nehovorím, že chcem prestať hrať alebo niečo také, ani sa nesťažujem na prácu tohto skvelého tímu od GA cez GM až po TBM, ale keď som začínal hrať tak Sindicate sa mi páčil originalitou, že tu nie sú také hyperinflácie ako niekde na iných privátoch, kde zo psa máte 10 KKK, a že to zase nieje taký "chudobný" privát, že aj 100 K je obrovská suma. Veľmi sa mi páčil, taký, aký som ho začal hrať, lenže čím ďalej, tým menej zarábame. Chcel by som naspäť tie časy kedy kamene +6 nepadali a stáli 18 KK , že 100 KK bolo ako teraz 10 KKK a hlavne to, že sa dalo vždy pekne zarobiť a skoro nikto sa nesťažoval. Nič nieje 100%-tné, ale istým spôsobom tomu môžeme prispieť ako aj my, hráči, tak aj vy, vedenie. Stále nám len uberáte a uberáte, nedoprajete nám mať aj trošku radosť z väčšieho zisku, tak, ako to bolo predtým, že som bol spokojný keď som za dve hodiny nadropil dve zlodejky a dva dušáky. Teraz nadropím dve aj štvrť strany, niekedy, hodnotných vecí a mám z toho (nehovorím, že málo) ale nie veľa yangov.

A už keď tu je taká téma s otázkami na vedenie. Mal by som ešte niečo na srdci, čo by som chcel vyjadriť.
Prečo je všetko nové (teda, skoro všetko) od levelu 100+? Prečo sme my, menšie levely, vždy diskriminované? Určite je viac ľudí ako len ja s postavami - dropermi, levelmi 61 - 75 a chceme hrať len za droperov, my si nič nového nemôžeme užiť lebo všetko je pre veľké levely. Kerindor - dobre, nič nehovorím, ale veľa vecí (myslím, vecí, akože ktoré padajú alebo tak) ako napríklad mapa pokladov, všetko to môžu využiť levely nad 100. Prečo nám, menším levelom nespravíte špeciálnu lokalitu aby sme nemali stále len ten otrepaný "metinland" ? Aj my chceme niečo nové a nie všetko po starom, nie každému sa chce expiť a nie každý má možnosť sa vyexpiť na vyšší level (vyšší level - 100+), a aj my si chceme inak zarobiť ako len mlátiť furt tie isté metiny, ale aj tak nás vedúci ignorujú, už nie raz som písal ticket s prosbou či sa nedá vymyslieť alebo niečo urobiť aj pre menšie levely ale ani som sa nedočkal odpovede, takže viac krát som to už neskúšal, snáď sa raz dočkáme zázraku.

Toť vše, ospravedlňujem sa za taký dlhý preslov ale citujem Pepopsov výrok "musel som to zo seba vypľuť".

P.S. bol by som rád, keby si to prečítal niekto z GM alebo GA zobral hlavne tie moje posledné slová na trošku ťažšiu váhu. :)

BrutaLSvK
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od BrutaLSvK » pon 16. črc 2012 22:05:31

Pred rokom sa tu hralo výborne každý bol spokojný a teraz toto!!! Swamp zníženie dropov, Metinland ----- V poslednom čase som mal problémy s yangami tk som si urobil dropera--- 100kk max. za 1hod./2... Droperi tam sú čo majú hlavné postavi 100+ takže vás tam zabíjajú... Pomaly už nieje žiadny spôsob zarábania... No nechcem tu písať len negatívne postrehy tak sem napíšem i niečo to je na tomto pozitívne Nejaké itemy stratily na hodnote čo je pre veľké množstvo dobré

Fenrir99
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Fenrir99 » pon 16. črc 2012 22:09:11

DoubleM píše:Mrcha s.r.o.: Pokud chcete privát v pravém slova smyslu (ihned level 999999, všechno +9, skilly na P za 500k), tak běžte pryč. Ale kvituji, že lepší server nenajdete...
pepops: Že 60ky vydělávají nejvíc? To se pleteš. Zdaleka nevydělávají nejvíc.
Na 80kách pořád padají dušáky, expáky a zlodějky. Máš jednou smůlu a hned jdeš psát takové blbosti na fórum.
SWAMP by byl prázdný, aha. Tak hráči levelu 138 by expili na metinech pádu, že? :roll:
Pokud se ti nelíbí situace v metinlandu, nemusíš do něj chodit. Je mnoho jiných, výdělečnějších způsobů výdělku...
Ano, ano, je to jako offik. Zručnost, jezdecká zvířata, SWAMP, Kerindor, Metinland, Slůj, Důl, karma, herbaření, zbraně od 95, zbraně od 100, zbraně od 57, brnka od 95, Chrám útrapy, Modrá smrt, Rokle, runy, Války říší, Svaté, talismany... A mohl bych jmenovat téměř do nekonečna. Jak už jsem říkal, pokud opravdu chceš privát s raty tak vysokými, že je ani přečíst nedokážu, běž jinam. Nikde jinde nenajdeš tak oddanou práci administrátorů a takovou péči o hráče, jako tady.
Bohužel kámo, nemohu s tebou souhlasit. Je to horší a horší. Proč myslíš, že jsem smazal dropku 75? Dřív jsem si i na 70kách v poho za rukavice vydělal něco okolo 150kk - bez premium. Ale když jsem tam s ní byl naposledy, tak s bídou to bylo kousek přes 60kk za rukavice. Z 80ek padá kulový to máte pravdu. S nimi to už vypadá ten drop jako z metinů 85 a 90. - Kupa kravin a nic užitečnýho. Proč myslíš, že nechodím na tu dropku 66?? na 60ky je už velká, 65,70 nedá. 75+ Drop o ničem, nemluvě o výdělku. Opravdu se nedivím, že někdo dropuje na polobossech. Protože na nich si člověk vydělá mnohem víc než v ML. To by bylo tak asi vše :))
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » pon 16. črc 2012 22:24:51

Co se tyce pripadnych reakci, tak prosim neprve procist a nasledne reagovat. ;)

Tak jsem si to procetl a za tym budu i reagovat.

Nepopiram vubec, ze se za ty 2 roky neco nezmenilo.
Nekteri vi jak to bylo zamysleno puvodne, ale to je jina pisnicka.
Ono se postupne zmenila asi pulka hry (to je evidentni).

Nutno podotknout, ze na pocatku kdyz byl "stav 0" tak krome toho, ze bylo potreba mnoho penez ve hre spotrebovavano na vylepsovani + dalsi hromada na bonusovani tak mezi hraci kolovalo pomerne malo penez. To proto staly kameny tolik co staly a ted stoji vice. Je to logicke, vylepsuji vicemene novi hraci + hraci co teprve tvori "dropery" ci ti co vylepsuji nove veci. Bonusovani to same. Ti kteri jiz maji postavy hotove, tak maximalne bonusuji nektere jeste dle nich ne perfektni predmety, nicmene spotreba je rozdilna a ve hre tak zustava vice, nez je spotrebovano, coz samozrejme navysi ceny na trhu.
Myslim, ze tuto teorii neni treba vyvracet, staci proste zapojit mozek a dojde to kazdemu.

Co se tyce zmineneho dropu na meteorech napriklad 60 a 80 jak zde bylo zmineno a jejich udajnem snizeni, tak zalezi jak velky horizont pro to snizeni kdo povazuje. Ano je rozdilny proti puvodnim, nicmene minimalne rok (spise ale daleko vice) se na jejich tabulky nesahlo. Jiste ze mi to verit nemusite. To je vase vec.

Dalsi casto omilane tema je tvorba novinek pro mensi levely.
Odkud zacit.
Posledni zmena pro male levely bylo pridani dropu "minibosum" ve druhych vesnicich. Pro mensi levely opravdu jiz nema cenu cokoliv pridavat (jedina vec co vim ze se prida je zaucovaci pruvodce, aby i totalni novacek nebyl vhozen do rybnika aby se naucil plavat, ten bude ale na poradu az po spusteni Haegornu). To by bylo tak pro levely do 50ky.
Pro levely nad 50 je moznosti co delat mraky, at uz zacnu loveckyma ukolama (jo nekdo si je nechava na pozdeji a pak ho stve ze za ne ma malo a ze se mu nevyplati, proc je nedela v primerenem levelu, kdy mu pomuzou vice je opet dobra otazka). Nicmene ve fazi 50+ by jiz mel delat biologa (ten ho bude provazet dost dlouho a zabere hodne casu), ktery take pomuze. Dale ma pritazlivku, kde to sice byva o nervy (vlastni zkusenost), ale pocty meteoru v ostatnich zemich byly ztrojnasobeny a tak neni nutno jit do mlynku na maso a je mozno si v klidu pobijet je na originalnich mapach, kde sice nejsou 10 metru od sebe, ale zase to neni tak hrozne, kdyz si hrac vychyta jejich pozice. O neco vyse pak zacne byt zajimava zanikla rise s bosikama (ktere stejne uz kosite jako bezna monstra, stim se neco vymysli :D) a pak dalsi mapy jako chram, vez, pozdeji kerindor ....
V tomto rozmezi jsou bud zacinajici hraci, kteri si tohle projdou, nebo droperi, kteri ani nahohu nechteji (obcas spis zadoni ze to prosvihli a chteji s levelem dolu). Pro ty kteri se tim protloukaji maji moznosti jak se zabavit myslim dost. Pro dropery by nemelo smysl neco pritvorit. Ti jsou urceni na jine veci. Navic zde maji moznost okusit PvP (co se jeste upravi aby to bylo zabavnejsi).
A to jsme u levelu 95+ mno co ted, doexpit se na 100 at muzu do swampu a kdyz je nuda tak zablbnout ve svate ci se domluvit s kamaradama a kouknout se na zoubek panu smrti v rokli. A jeste je mozno zajit dozadu do kerindoru.
Kdyz to porovnam, tak male levely a stredni maji moznosti dostatek. Vetsi levely 95+ to jiz maji horsi a pro 120+ je to jiz jen swamp a nic jineho. Ano nikdo je na ten level nenuti, ale pokud je to bavi proc neexpit, kdyz je jasne ze se casem hranice posune a budou lepsi a vykonnejsi zbrane ?
Vidina hracu kteri chteji nahoru i presto, ze nemaji tolik casu je dostatecnym motivem pro ne neco pripravit, aby meli zabavu i nadale.

Nova mapa mela byt jiz davno, za to se omlouvam, bohuzel cas je to co se neda nafukovat a nektere projekty, ktere mame mimo jsou nekdy casove narocnejsi a tak se cas musi logicky delit.
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Dragon eye
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Dragon eye » pon 16. črc 2012 22:52:16

Zdarec,

Saggi: měl bych na tebe dvě otázky :), Chci se zeptat, jestli ty nové mypy vytvořené pro válkdy říší se budou nějak využívat (aspoň ta s vejci) nebo jsou nadobro pryč? A jestli se nedělalo něco s dropem na ezeroticcíh a pdoobně, zdá se mi, že věci i yangy tam padaly dříve lépe, ale jue možné, že si to pamatuju špatně nebo sjem zhýčkaný SWAMPem a přitažlivkou. Děkuji.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. Obrázek

DoubleM
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od DoubleM » pon 16. črc 2012 22:57:41

Fenrir99: Neřekl jsem, že se server mění k lepšímu. Ani jsem neřekl, že se mění k horšímu...
Na začátku serveru, když jsem začal hrát, to bylo takové bídné, výbava jak na offiku, v levelu 80 expení v Temném chrámu, v již zmiňovaném levelu 5k ZB... Druhý offik - bavilo mě to. Teď je to moc rozvinutý privát. Lidé s talismany, 30k ZB, natuněnými dropery level 35, co zničí bažinu - baví mě to. Server si drží linii procházející zlatou střední cestou.
Poté jsem měl roční pauzu. Skončil jsem ještě před tím, než začali lidé zakládat dropery. Takže nevím, jak to v dobách otevření SWAMPu a Kerindoru probíhalo. V dnešní době je to tak, že máš buď štěstí nebo smůlu. Třeba měl právě jen smůlu. Nevím. Ale když to říkáš ty, Satane... ;) Já myslel, že v ML nedropuješ proto, že už tě nebaví ten stereotyp.
Mrcha: Z tvého příspěvku jsem pochopil, že chceš lehčí privát.
pepops: Mapu pokladu může využít jen level 100+? :roll: Proč si furt stěžuješ, že levely 100 mají tolik nových map? Snad jen Rokli a SWAMP... Ostatně, cílem hry přece není být level 61... :roll: Ty máš tolik možností krásného výdělku...
Naposledy upravil(a) DoubleM dne pon 16. črc 2012 23:23:51, celkem upraveno 2 x.
Já vím, že se sem nehodím,
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.

Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pon 16. črc 2012 22:58:54

To je pěkný všechno co Saggi napsal, ale nejde mi moc do hlavy, proč se s ekonomikou nic nedělá. Proč servr nestahu yangy zpět od velkých lv, které vydělávají miliardy?
Proč se neudělají základní elíky které budou např. od lv 120. Nebudou stát pakatel ale miliony, budou dávat více zb. Proč se neudělají porty. Staré porty větší lv nebudou moc používat. Nové zase budou stát miliony. Začít stahovat yangy z oběhu trošku více než teď by celkem pomohlo ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Johanides
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od Johanides » pon 16. črc 2012 23:31:36

LOCO30 píše:To je pěkný všechno co Saggi napsal, ale nejde mi moc do hlavy, proč se s ekonomikou nic nedělá. Proč servr nestahu yangy zpět od velkých lv, které vydělávají miliardy?
Proč se neudělají základní elíky které budou např. od lv 120. Nebudou stát pakatel ale miliony, budou dávat více zb. Proč se neudělají porty. Staré porty větší lv nebudou moc používat. Nové zase budou stát miliony. Začít stahovat yangy z oběhu trošku více než teď by celkem pomohlo ;)
sakra kradneš mi nápady
včera som začal robiť takú tabuľku so zvýšením niektorých cien (týka sa to hlavne vyšších lvl-ov) tých možností je totiž neskutočne veľa a osobne si myslím, že team, keď už chcel naprávať ekonomiku (a chcel) tak mohol pouvažovať aj o zvýšení cien pre vysoké lvly

DoubleM: Mrcha možno nechce "ľahší privát". Možno si len uvedomuje, že hranie hier je o oddychu odreagovaní sa o zábave a nie o tom, že budem týždeň, každý deň 4 hodiny dropovať, aby som si mohol kúpiť jeden item
Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides :twisted:Paris 4ever

JustPlay
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od JustPlay » pon 16. črc 2012 23:43:32

Souhlasím že drop je hodně jiný než býval ale pořád mě na tomto skvostném serveru žere jedna věc a tou je příběh.
Příběhem myslím úkoly. Metin býval o úkolech které jste měli plnit a tím se stával více zábavným ale protože tu jsou pouze stereotypní biologové,zručnosti,lovečáky,knihy misí a pár dalších.
Nic z výše zmíněných nemají příběh a nic akčního díky čemu by člověka zajímal výsledek dokončeného úkolu(Příběhového).
To by člověka taky krásně naladilo do hraní,lidi by začali expit protože by se těšily na další úkoly.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting