A navic nevím co sem plete válku říši když je to tema o male svaté

Téma o oživení malé svaté a podívejme, kdo nám to sem nepíše absolutně mimo. Hmm, překvapení.BloodRayne píše:Národní oprore a kdo za to může, že za slavnej wardogs tam chodí jeden na 5 minut, e ve válce vás bývá i přes 60 a ve svaté nikdo.
Včera jasná ukázka modrých bylo dost a po par smrtích zůstal jen Lovable a Bugati, to pak byvá jasné, že je přesila když každej pozdrhá.
A malá svatá?Tam ani přesila nemůže být pač tam nikdo nechodí![]()
![]()
PS:Škoda mluvit, stále dokola přesilá i když sme třeba v menšině je pořád přesila...
:what?:BloodRayne píše:Tohle téma na malou,velkou svatou a war říší tu bylo X krát a nzměnilo se nic.
Rassičku k tomu umírání, no umíral každ tebe nevyjímaje, jen že máte smůlu , že víc bojujete na forku nežli v té svate (malá i velká bez rozdílu)
To, že je naše říše aktivnější a ta vaše ne je jen vaše chyba, takže hledejte chybu u sebe ne v nás![]()
Svatou velkou i malou beru stejně, pač je to pořád stejná pohádka![]()
Takže s tímto tematem je pro mě finito, zbyteně něco psát
BloodRayne píše:Tohle téma na malou,velkou svatou a war říší tu bylo X krát a nzměnilo se nic.
Rassičku k tomu umírání, no umíral každ tebe nevyjímaje, jen že máte smůlu , že víc bojujete na forku nežli v té svate (malá i velká bez rozdílu)
To, že je naše říše aktivnější a ta vaše ne je jen vaše chyba, takže hledejte chybu u sebe ne v nás![]()
Svatou velkou i malou beru stejně, pač je to pořád stejná pohádka![]()
Takže s tímto tematem je pro mě finito, zbyteně něco psát
Superloubalik píše:Poslední dobou nikdo nechodí do maléé svatééé![]()
Tak mě napadlo co kdyby jsem si tady ustanovily nějaké rozumné časy a kdo by zrovna mohl tak by tam došel ....Jaký ta to máne naroz vy
Vždy když tam přijdu je tam prázdno ...
Např : Války Málá Svatá Země !!
10:00
14:00
18:00
Nebo prostě nějak tak
Jolly píše: Pššššš ted se to trosku zmenilo tak snad to modrym a zlutym vydrzi dyl jenze to by nemohlo byt kazdy den presila 10 proti 4![]()
![]()
![]()
![]()
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |