Som jediný? Zabíjení v Kerindoru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Som jediný?
jinou říši máš ničit všemi prostředky..kromě zabíjení na respawnu
..takže nic nepletu..jen ti dávám alternativu

Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá
..kam chodím?..no přece ven
..taky by jste to měli zkusit;)
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá

-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Jakmile mě kdokoliv hitne a neomluvi se tak ho párkrát zabiju a mám klid. Dřív jsem to nedělal, ale tady na tom serveru to jinak nejde. Nos si s sebou pvp a mášklid.
Podpis odstraněn administrátorem.
- oRAFAo
- Lv.10
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
já když jsem ještě chodíval kerindorSlovak píše:Zdravím,
chcel by som len aby ste sa som nou podelili o vašu skúsenosť z Kerindoru alebo z iných máp či už prítažlivka alebo čo...
Stretávate tak isto na každom kroku idiotov ako ja??...Pretože som ešte nezažil Kerindor kedy by ma niekto nezačal zabíjať alebo mi nejak poškodzovaať....Pri tom je to Mapa pre všetkých a dokonca niektorí tam nechodia v podstate zarábať ale zabíjať ostatných ....
človek si tam chce zarobiť a je rád za 120 ulomečkov (chodím sám s 3 postavami)..aj to nemôže v klude..
Príklad: som na orkoch úplne vzadu,stunujem si stunujem,Ninju mám zatial naboku v premene a zrazu len vidím ako jej uberá HP...nejaký sprostý war 81 --> nick: ModraSmrt --> mi ju tam zabíja... takto prídem o premenu a o nervy...ide už len o princíp...a toto sa mi stáva dosť často...
A takto môžem pokračovať do aleluja...
Komu sa to zdá ako zbytočná téma nech sem nepíše.... Ale podelte sa so mnou akých idiotov ste už stretli,nech viem že nie som sám
tak na zvířata.. a víš jaké je to +?
ty lamky jsou líné jít až tak daleko jen kvuli tomu aby někoho provokovali..
takže tam to bylo vždycky v klídku.. zkus to
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Je to boj o prezitie
lepsi vyhrava
tak tu prosim nepiste ze ste dostaly na drzku a nemohly ste dropovat v Keri :normal?: jak uz bolo spomenute je to bojova hra
a ked tak citam viacero temat o tychto veciach tak podla vas je kazdy idiot kto sa bije o miesto alebo o svoj drop :normal?:

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Tak mě jako párkrát když jsem byl z BM úplně vzadu tak si myslel nějakej stupidní člověk že mě zabije když jsem si tahal asi 4 královny že mě zabije na sek,v proměně nějakej ninja tak jsem mu dal kámen a skapal a psal mi že jdu na fórum že má SS a že dostanu TB + ban na týden,tak jsem ho samozřejmě ignoroval jak mám ve zvyku a nic se mi nestalo,ale víc krát se mi to nestalo..
Samozřejmě v tu chvíly jak mi to napsal tak jsem se mu také vysmíval,protože mě chtěl zabít a nesundal mě na sek v proměně..
Samozřejmě v tu chvíly jak mi to napsal tak jsem se mu také vysmíval,protože mě chtěl zabít a nesundal mě na sek v proměně..

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
aspon vime kdo tam chodi zabijet.Neboj kdyz uz te potkame jak budes hrat takte jen tak z prcy budu snimat.Kdyz uz to tak zeres a pletes si to s realem.bysta píše:Je to bojova hra valka 3 znepriatelenych risi ako najlepsie oslabys nepriatelsku risu ? no odriznes ich od surovin (jangov) takze na tom nevidim niczle hra to umoznuje zakazane to nieje tak nevidim dovod preco by to nemohli robit ako sa hovori vo valke a v laske je vsetko dovolene...(ja to nerobim ale nevidim na tom nic zle) to je moj nazor a teraz do mna ukamenujte ma howgh
Kdyz kdo se ohani tim,ze je to bojova hra tu pak sam breci kdyz ho nekde pri dropu ci expeni zabijej.Bral bych to jeste v normal mape,ale ne v casem omezene.Herson píše:Je to boj o prezitielepsi vyhrava
tak tu prosim nepiste ze ste dostaly na drzku a nemohly ste dropovat v Keri :normal?: jak uz bolo spomenute je to bojova hra
a ked tak citam viacero temat o tychto veciach tak podla vas je kazdy idiot kto sa bije o miesto alebo o svoj drop :normal?:
Ono si staci rict.Nedelej jinym co by se nelibilo tobe,kdyby ti to delaly.Ale na to tu moc lidi jeste rozumu nepobralo.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
ja takych dementov stretám každý keri a ten modrasmrt dnes zabíjal aj mňa asi pol hodinu do konca...
Spoiler:
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
A napadlo vás prečo to niektorý robia ?
Poznám pár ľudí ktorý pekne dropujú kuličky .. a do kerinu chodia zabíjať pravidelne len preto aby zvýšili ich cenu ...
Každopádne blbci ktorý zabíjajú sú všade , Pritažlivka snáď ani nemusím hovoriť .. čo ma ale dosť mrzí že poslednou dobou už mi to robia aj vo swampe (a potom nadávajú jak blbci keď zapnem WP a ruším im bufy 2 hodiny vkuse)

Poznám pár ľudí ktorý pekne dropujú kuličky .. a do kerinu chodia zabíjať pravidelne len preto aby zvýšili ich cenu ...
Každopádne blbci ktorý zabíjajú sú všade , Pritažlivka snáď ani nemusím hovoriť .. čo ma ale dosť mrzí že poslednou dobou už mi to robia aj vo swampe (a potom nadávajú jak blbci keď zapnem WP a ruším im bufy 2 hodiny vkuse)
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
myslel som že nikto inteligentný tu už nenapíše..lordsword píše:aspon vime kdo tam chodi zabijet.Neboj kdyz uz te potkame jak budes hrat takte jen tak z prcy budu snimat.Kdyz uz to tak zeres a pletes si to s realem.bysta píše:Je to bojova hra valka 3 znepriatelenych risi ako najlepsie oslabys nepriatelsku risu ? no odriznes ich od surovin (jangov) takze na tom nevidim niczle hra to umoznuje zakazane to nieje tak nevidim dovod preco by to nemohli robit ako sa hovori vo valke a v laske je vsetko dovolene...(ja to nerobim ale nevidim na tom nic zle) to je moj nazor a teraz do mna ukamenujte ma howgh
Kdyz kdo se ohani tim,ze je to bojova hra tu pak sam breci kdyz ho nekde pri dropu ci expeni zabijej.Bral bych to jeste v normal mape,ale ne v casem omezene.Herson píše:Je to boj o prezitielepsi vyhrava
Ono si staci rict.Nedelej jinym co by se nelibilo tobe,kdyby ti to delaly.Ale na to tu moc lidi jeste rozumu nepobralo.

Nemyslím že je to až tak bojová hra,a že každý sa bije o drop ako spomínali oni hore....Je to PVM mapa a mapa pre všetkých a ten kto to nedokáže rešpektovať je idiot

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Taznovejsi píše:A napadlo vás prečo to niektorý robia ?![]()
Na takýto ťah nemajú rozum

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Symbio « úte 5:58 am »

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »