Jak komuPanInyx píše:Zdravím
chtěl bych se zeptat jak zhruba trvá projití celé mapy. Díky

Jak komuPanInyx píše:Zdravím
3 hodiny mám pocitPanInyx píše:Zdravím
Kdo říkal že to projde sám za 1,5 hodiny? Jde to stihnout bez problému.Kelshak píše:Shamanice projdi to sam za 1,5 hodiny nebo mi ukaz kdo to zvladne. 2,5 az 3 hodky.
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
Jo, tak možná když je tam samej LordxMichal, Alek, Kelshak atd.TafrobAJay píše:prvni dve patra za hodinu a 15minut nemi vubec problem,myslim i s bossy
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Máš chodit ve více lidechRenegade2 píše:Jo, tak možná když je tam samej LordxMichal, Alek, Kelshak atd.TafrobAJay píše:prvni dve patra za hodinu a 15minut nemi vubec problem,myslim i s bossy
Mě osobně samotnýmu trvá hodinu jedno patro s buffkou (podle zlodějek)
Možná je to tím že nepoužívám žádný kosti ani podpůrný elíky na příšery teda.
Vždyť jenom cca tak 15 minut trvá vyzabíjet ty příšery na konci (elitni bloodery)
to vážně není pro aspon mě na pláště.
Mám stejnou taktiku jako ty a to je že chodíme jen ve dvou a taky nám trvá jedno patro hodinu, protože nepoužíváme podpůrné elixíry atd.Renegade2 píše:Jo, tak možná když je tam samej LordxMichal, Alek, Kelshak atd.TafrobAJay píše:prvni dve patra za hodinu a 15minut nemi vubec problem,myslim i s bossy
Mě osobně samotnýmu trvá hodinu jedno patro s buffkou (podle zlodějek)
Možná je to tím že nepoužívám žádný kosti ani podpůrný elíky na příšery teda.
Vždyť jenom cca tak 15 minut trvá vyzabíjet ty příšery na konci (elitni bloodery)
to vážně není pro aspon mě na pláště.