Ale jediny
 by bylo asi v tom že se uvolní místo ve swampu atd
  by bylo asi v tom že se uvolní místo ve swampu atd PS:A až budou topky na novem serveru tak to stejně dopadne tak že tu
někdo bude brečet at se udělá new server
 takže se tim nic neviřeší jen to že bude místo na Ekuře.......

by bylo asi v tom že se uvolní místo ve swampu atd
  by bylo asi v tom že se uvolní místo ve swampu atd  takže se tim nic neviřeší jen to že bude místo na Ekuře.......

Proti teamu nemam nic jsem rád co pro nás dělaj ale novej server nic nevyřeší když se nad tim zamyslíš....DarkMagic píše:všem lidem se zavděčit nedá

bude jen to volný místo
  bude jen to volný místo   

Proč to chce podle tebe nový server? by mě opravdu zajímaloZeDDys píše:Ježiši prosim vás držte huby už jednou jste spuštění novýho serveru překazili a podruhý se vám to doufám nepovede, jelikož když dotohodle saggi šel tak je jasné že počítal stim že tady bude hromada spamu že nechcete nový server, ale vám jaksi nedochází že Saggimu jde taky o peníze, nechci říkat že to dělá jen pro peníze, ale pro co jiného? Prostě novej svět = víc peněz tak bych to viděl já, tak už jen kvůli tomu novej svět bude..
A nevim co furt řešíte tenhle server jede 3 roky a řekl bych že aspoň ještě jeden server by to chtělo a když chcete zase brečet ať není tak si děte spamovat na polskej offik kde těch serverů je 26 už -.-

keciZeDDys píše:Ježiši prosim vás držte huby už jednou jste spuštění novýho serveru překazili a podruhý se vám to doufám nepovede, jelikož když dotohodle saggi šel tak je jasné že počítal stim že tady bude hromada spamu že nechcete nový server, ale vám jaksi nedochází že Saggimu jde taky o peníze, nechci říkat že to dělá jen pro peníze, ale pro co jiného? Prostě novej svět = víc peněz tak bych to viděl já, tak už jen kvůli tomu novej svět bude..
A nevim co furt řešíte tenhle server jede 3 roky a řekl bych že aspoň ještě jeden server by to chtělo a když chcete zase brečet ať není tak si děte spamovat na polskej offik kde těch serverů je 26 už -.-

Protože neováček si radši vytvoří postavu na novym světe, ale jak řikám. Jen si z nás střílej
 Protože neováček si radši vytvoří postavu na novym světe, ale jak řikám. Jen si z nás střílej   

Každému nejde o to dohnat TOP hráče_MoOn^_ píše:Pujdou tam leda ti co neobstáli tady nebo prostě začali pozdě a je nemožné aby dohnali ''top'' hráče.Já osobně bych tam nešla jenom z jediného důvodu.Bude to to stejný a budou tam ....
 a navíc vždycky to jde, stačí jen chtít
 a navíc vždycky to jde, stačí jen chtít  na věci si vydělat můžeš, karmu a bio si taky udělat můžeš takže
 na věci si vydělat můžeš, karmu a bio si taky udělat můžeš takže 
je nemožné aby dohnali ''top'' hráče