megac píše:dáva to zmysel?
Promin, ale na to bych ti napsala to samé, nebo dokonce ani neodepsala a ticket smázla jako spam
Nevím co tu plácáte , že bm bude ve výhodě, ba naopak 85% bm na serveru sou šašci, kteří se spolíhaj jen na tu svou temnou a vybavu maj pomalu horší jak ja na postavě lv 95..
Ve válce je to krásně vidět, tam právě ty bmka moc s tou temnou nejsou bud nějakej

wp zruší modraka nebo zas

zruší žlutáka a nebo když se haluzácky objeví u nás nějaké wp, je dílo dokonáno, prostě bm sury bez temné pro mě fungují jako magnet a bylo by hřích si do nich nevystřelit

To máte vidět co z nich lítaj za čísla
Takže tvůj ticket, je zcela bezpředmětný a neopodstatněný
Tady de spíš zas o to, že se posr :warn: něco kvůly nějakým fnukalům , kteří nemají ani jednu věc dračí, války nelezou a nebo jednou za uherák, včetně těch kteří to berou jako dobrý tah a neviděla sem je tam měsíce takže Ele a Kapko vás se to týká taky
Tohle samé bylo mimochodem i se starou svatou, taky fnukaly, že chcou zrušit toto a toto a když saggi vyhověl, nevlezly na ten buzer plac i když to bylo po jejich gustu
Dokonce sem se v tom téma dočetla a borečka který píše i tady, že by chtěl snížit hodnoty v dračích věcech a sám žádnou takovou věc nemá

Tak k tomu mě napadá zas jedna věc, a to " ja na to nemám, tak at vám to zruší"
Já se celkém nedivím když, že někoho nezabijou, když maj na sobě staré hebla nebo talí na zb a vše bez lidí..a pro jistoztu tam ani nelezou a nesnaží se ..ale hlavně , že maj na foru tunu keců..
Taky by mě zajímalo, z čeho jako ten saggi vychází, vždyt tam nepsal ani jeden trochu známej pvp hráč a , že za tu dobu co tu hraju mam okoukané dost..To jen tak střílí od boku?Tam si nkdo stěžuje tak dobře udělám to podle nich..a vůbec ho nezajímá , že to sou vlastně jen kecalove na foru..
Další věc co mě zas celkem těší, že i když se ten nějakej kecal objeví ve válce s tím , že bude se svou výbavou pod bodem mrazu snažit zabít nějakého dobrého hráče , tak ten hráč z něj nadělá kanagon..jenže, tenhle fnukal se tam příště neukáže a bude žvatlat na foru zas..
A co mě netěší, že mi to zas udělalo díry v obranach tím, že průniky zustaly stejne a nebo budou za něco upravene, jenže, když na to tak koukam, mě se už v tehle hře, nechce vůbec nic, pač když to nějak pvp hrači časem tu díru vyplní, tak zas přídou další fnukalové, kteří ani nevědí jak war vypada, začnou fnukat a saggi jim mile rád zase vyhoví
THE END
PS : Barunečka ty mlč, ty knouráš nejvíc a pak se to snažíš zahrát do autu stím, že knouraj všeci jen ne ty, běž hrát a ne psát nesmysli na forum