WhiteZz, mapa ktora zanikla sa volala Kolonia Cidonie, nova mapa je Cidonia, to znamena ze nemusi zaniknut nova aby sa stara obnovila. A da sa to jednoducho aj zahrnut do pribehu. Staci o pol roka znova otvorit Koloniu cidonie s niecim takym stylu :
Ze sme nastvali obyvatelov cidonie a tak nas zacali lovit, preto si urobili novu koloniu blizsie k nasim mestam, nieco ako vojnovy tabor.
Cisto prve co ma napadlo j? Proste ide to, a si myslim ze vela ludi by bolo rado za koloniu cidonie ak by bola stale aktualna ale, povedzme si na rovinu, prave toto cele bolo urobene z toho dôvodu lebo vela ludi kôli cido plakalo na forach a ticketoch o tom jak je neferove ze v pvm mape vies stratit cb. Pvmkari su vecsinou zavisli na svojej predstave ze pvp je zlo a nikdy by nemalo existovat (niektory) a tak nemaju radi sa s tymi pvpckarmi v mapach stretavat.. Takze tieto nazory tu budu vzdy. Jedine co je potrebne je presvedcit GM team ze to bola super mapa a chyba nam

.
Takze, GM team, prosim uvedomte si ze momentalne jedine pvp co nam ostalo su valky risi. Kolonia cidonie bola dobra alternativa k valkam.
Zrusili ste moznost boja v prvych mapach, co tiez zamedzilo pvp v obrovskom rozsahu, je nutne to niekde vynahradit. ALE, som za to rad, tie prve mapy boli mrtve a takto vidia novacikovia ked sa prihlasia aktivitu na tom servery ked to uz nieje vkuse vysekane. Odstranenie vstupu inych risi do prvych miest povazujem za spravny krok aj ked dost odvazny. Ale chcelo by to aspon tu koloniu cidonie ako odreagovacku. Pretoze valka risi je pre nas uz nieco kde sa prezentujeme, kde sa snazime dat dobre score a K/D, a po novom tam musime este aj plnit misiu takze, nieje to mozno pvp na odreagovanie ako cidonia alebo world pvp.. chodime tam makat.
Ano, vieme sa stretnut v inej mape a proste si zabojovat, ale ak to budeme riesit takto, nakoniec na to zas doplatia len novacikovia lebo aby sa nahnali hraci do mapy, bude treba vysekat tonu droperov, a tou cestou ja nechcem ist ani nepôjdem.