Swamp, změna (Souhlas x Protest)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

"Starý" swamp zpět

Ano
60
41%
Ne
86
59%

Celkem hlasů: 146

Salabazar
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Swamp, změna (Souhlas x Protest)

Příspěvek od Salabazar » pon 23. črc 2012 9:41:30

forumman píše:
Zdravím tě starý brachu :D

Vím, že za to nemůže postava šamana, došlo asi k nesprávnému pochopení, myslel jsem to přesně jako to popisuješ a jak už si dle tvých slov kdysi upozorňoval. Navíc dnes je to "vylepšené" o talismany a staty těla do 125, což je úplná pecka a co myslím za tvých dob nebylo, ale to jen problém prohloubilo ;)

Proto jsem psal, jestli by už nebylo lepší, aby ty buffy měla každá postava, když hra tě k tomu nutí nastavením obtížnosti v mapě exp,drop od levelu 100+ a jak trubka musíš s sebou tahat dvě postavy a stále přepínat okna.. Prostě máš hrát za svou postavu a ne být nucen překlikávat okna, aby sis mohl zahrát, toť můj názor 8-)

Edit: To že by buffy měla každá postava je samozřejmě nadsázka a ironie, kdyby to někdo nepochopil...
Též bud pozdraven..:) Ty staty jsem ještě zažil, ale talismany nevim. To si musim zjistit, co je zač..:)
Je to bohužel tak. Přitom jsem v žádné jiné hře nikdy multiúčty povolené neviděl..a že jsem jich za ten rok vystřídal..:) Jenže ted už je na jejich zakázání moc pozdě. Multiúčtovství došlo příliš daleko a není z něj cesty zpět. Jediná cesta zpět by byl úplný restart serveru a všichni hezky od 0..:) Což nelze.

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pon 23. črc 2012 10:39:43

Nechci vám do toho moc kecat. Multiúčty proč ne? Na stavění stánků, sklady a zásoby.
Do swampu povolen jeden účet na jednu IP nebo comp a jsou všichni spokojeni. To samé Keri a rokle. Šamani pak jsou placeni zlatem ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Salabazar
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Salabazar » pon 23. črc 2012 10:45:48

LOCO30 píše:Nechci vám do toho moc kecat. Multiúčty proč ne? Na stavění stánků, sklady a zásoby.
Do swampu povolen jeden účet na jednu IP nebo comp a jsou všichni spokojeni. To samé Keri a rokle. Šamani pak jsou placeni zlatem ;)
Jen kecej..:) Kecáš dobře. To je krásné řešení. Byl bych pro všema deseti. :)

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pon 23. črc 2012 11:02:01

Že bych teda začal hrát za šamana nebo asi všichni když tu vymýšlíte zas super nápady :D

nebo mít zbytečný prachy a pořídit si dva počítače a i dvoje ruzné připojení ? ;)
oo

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » pon 23. črc 2012 11:23:10

jambala píše:Ho tak sem zasel swamp z BM surou 110lvl (v zadech mel buff 81%),nehratelne uran s 50% prumkou daval smesnych 6k dmg z kone(orkum na ktere mam 80%),pri takove dmg se nedalo ani sosat zb takze rychla smrt :evil: , po par minutach sem to zabalil

Moc velkej rozdil ve vecech neni, ale byl jsem tam schválne s bm je 130, orkum jsem bral 10K mam 40 procent na ne a me brali 260, takze zadna slava, zb skoro neklesalo, takze spis to bude chtít zmenit bonusy

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » pon 23. črc 2012 11:33:44

LOCO30 píše:Nechci vám do toho moc kecat. Multiúčty proč ne? Na stavění stánků, sklady a zásoby.
To je samozřejmě lepší řešení, jenže neuvažoval jsem o něm už jen z hlediska složitosti na dohled 8-)

A navíc taky by nebylo na škodu, kdyby ani v metinlandu nemohli běhat dropíci s buffem 100% v podobě jednoho hráče... :-)

Ono je to ale stejně jedno, většina je tak spokojena, tahaj za sebou buffera a připadaj si jak nejsou dobří... Hraje se stylem přepínačka, pak to tak dopadá, že na drop se bere jen to, co nejvíce bere, na obranu se kašle, jelikož když je buff, obrana jakoby neexistuje... Za chvíli se i kameny obrany +6 do brnek nebudou dávat, k čemu taky, že.... A to přitom tento kámen byl vždy v metinu jeden z nejdůležitějších, bomba prostě... 8-)

materazzi
Lv.5
Lv.5
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od materazzi » pon 23. črc 2012 11:34:43

To by bylo výborné řešení a asi i jediné možné, protože zakázat multiúčty úplně by se nelíbilo skoro nikomu. Dost by to situaci ve swampu a kerindoru pomohlo
Give a man a gun and he can rob a bank. Give a man a bank and he can rob the world.

Rok
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Rok » pon 23. črc 2012 11:44:38

ono udělat si buffa 100%+ vyjde 100x dráž než si dát do brnka ušmudlanej kámen obrany +6 a většina hráču ho stejně nemá a dlouho mít nebude tak kameny +6 stejně bude kupovat
hráč který si udělá buffa 100% má už stejně dávno kameny +6 tam kde je potřebuje

tak já nevím buď se mimo já nebo tam ten přispěvek od teoretika :)
oo

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » pon 23. črc 2012 12:13:49

Rok píše:ono udělat si buffa 100%+ vyjde 100x dráž než si dát do brnka ušmudlanej kámen obrany +6 a většina hráču ho stejně nemá a dlouho mít nebude tak kameny +6 stejně bude kupovat
hráč který si udělá buffa 100% má už stejně dávno kameny +6 tam kde je potřebuje

Tvoje logika je naprosto suprová... 8-) Takže až budou nový věci, tak hráči tam už rovnou budou mít kameny +6 jako bonus, viď?

Navíc to s kameny byl takový dovětek.

Ale o čem se tu máme spolu bavit, ty buffa máš, si takhle spokojený a žádnou změnu nechceš, já to vidím opačně, jelikož v žádné jiné hře jsem neviděl, aby hráči tahali dvě postavy v různých oknech a jedna z toho byla jen pomocná...

Pokud nějakou takovou hru tohoto typu znáš, kde musíš pro vývoj své postavy mít zapnutou druhou postavu a přepínat mezi okny jak trotl, sem s ní, rád se nechám poučit 8-) ¨

Ale zřejmě jsem jeden z mála, komu přijde tohle divné... To že postavy pak v pvm ztrácejí své unikátnosti a dopadá to tak, že po swampu běhají nesmrtelní ninjové v proměně a kosí to hlava nehlava... Typický ninja co se mmorpg týká...

Rok
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Rok » pon 23. črc 2012 12:33:23

forumman píše:
Rok píše:ono udělat si buffa 100%+ vyjde 100x dráž než si dát do brnka ušmudlanej kámen obrany +6 a většina hráču ho stejně nemá a dlouho mít nebude tak kameny +6 stejně bude kupovat

Tvoje logika je naprosto suprová... 8-) Takže až budou nový věci, tak hráči tam už rovnou budou mít kameny +6 jako bonus, viď?

Navíc to s kameny byl takový dovětek.

Ale o čem se tu máme spolu bavit, ty buffa máš, si takhle spokojený a žádnou změnu nechceš, já to vidím opačně, jelikož v žádné jiné hře jsem neviděl, aby hráči tahali dvě postavy v různých oknech a jedna z toho byla jen pomocná...

Pokud nějakou takovou hru tohoto typu znáš, kde musíš pro vývoj své postavy mít zapnutou druhou postavu a přepínat mezi okny jak trotl, sem s ní, rád se nechám poučit 8-) ¨

Ale zřejmě jsem jeden z mála, komu přijde tohle divné... To že postavy pak v pvm ztrácejí své unikátnosti a dopadá to tak, že po swampu běhají nesmrtelní ninjové v proměně a kosí to hlava nehlava... Typický ninja co se mmorpg týká...
pokuď sem to dobře pochopil tak do nových věci se budou dávat kameny skoro zadarmo záleží na lvl zručnosti a i to má své + pro ty méně bohatý ne, myšleno tak že by se cena kamenu neměla zvednout ;)

a za druhý v nový mapě bude buff skoro kničemu jediný + bude že ti dá kritik (jen odhat)

já sem byl taky vždy proti bufu proto že mě to otravuje ale zvykl sem si a buff do dneška nemám a to mám lvl 130 :D
ale taky si ho budu muset udělat ale bude mi sloužit i na něco jinýho ;)
oo

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10

Who is chatting

offline Kazuro 
offline Mionix 
offline marexanax 
offline silouette