E:Trolofe máš strach z toho,že by někdo mohl dát víc CB jak ty a nebude to Didinea? :tutununu: .
PS. proti nikomu nic nemam ale --Tajemnik píše:Jolly ja kse opovažuješ![]()
![]()
.Trolof je náš pán všichni ho musíme poslouchat.
E:Trolofe máš strach z toho,že by někdo mohl dát víc CB jak ty a nebude to Didinea? :tutununu: .
Byla to ironiepatrikstepanek píše:PS. proti nikomu nic nemam ale --Tajemnik píše:Jolly ja kse opovažuješ![]()
![]()
.Trolof je náš pán všichni ho musíme poslouchat.
E:Trolofe máš strach z toho,že by někdo mohl dát víc CB jak ty a nebude to Didinea? :tutununu: .![]()
jen kvuli tomu ze je nejvisi lvl a ma nejvic CB ho "prej musime poslouchat"
![]()
![]()
![]()
no to me teda pobavilo
![]()
Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí.Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany.
ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné..
Tady se nejedná o zrušení toho kouzla, ale o nějakou obranu na to kouzlo. Navíc efekt toho kouzla by zůstal stejný jen by měl dmg podle soupeřovy obrany jako všechny ostatní kouzla. To je to samé jako kdyby na smršt meče nefungovali obrany na meč ani odolnosti na wary. Zabíjel bych pomalu na kouzlo i kdyby měli protihráči full na wara. Pro mě za mně ať zrušku zvednou klidně hodnotu utoku na podobnou jak mají ostatní kouzla, ale at udělají nějaké obrany.forumman píše:Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí.Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany.
ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné..
Ale co, téma se evidentně nezamklo, takže jak je vidět, řvali jste dost dlouho a usilovně a máte naději, že zase bude po vašem... Hurá...![]()
Jsem zvědavý kdo přijde na řadu pak... že by nesmyslné průniky, jsem taky pro, už to vše vidím z té druhé strany... A že těch druhých stran bude...