TAK - konečně mám trochu čas jede tady wifi a hlavně mám sílu
1. Vysvětlení proč jsem mimo hru : mladý klučík (19 let) , alkohol a snad prý ještě i rostlinka v cigáru no a tátovo auto - je jasné že Kortéza nestihla dát ani zamasko ani pádit (a to mám P

) rána a už jen probuzení v zajetí cechu DOKTOŘI.Břicho je snad už v pořádku ale ty nohy prostě se nehnou ale já to dám jsem ninja a nutně je potřebuji proto neexistuje nic jiného než je zprovoznit asi to nebude hned ale BUDE.
2.UNI ihned se vrať do cechu !!!!! nebo

? Ale né ať se ti daří a držím pěsti

zůstaň takový jaký jsi.
3.Strašně moc děkuji všem mojim (Neosek , cech LR , cech Křižáci ale i ostatní kamarádi a kamarádky) za podporu kterou čtu v PM nekecám pomáhá to

Cech DOKTOŘI mě vzal nedobrovolně a já jim řekla že jim stejně uteču a to splním.
4.Tak a teď moji

buďte hodní na Lucu nezlobte jí pomáhejte jí buďte hrdí (jako já) že jste Pretoriáni náš cech začíná být prostě BOMBA

Heretic nádherné video (beze mě

) ale moc moc Vám to sluší , jsem na Vás moc hrdá.Všem nováčkům přeji ať jste v cechu spokojeni a dostanete od našich členů to co čekáte , srandu , spolupráci , pomoc , eventy a soutěže (Luca s Fildou jsou na to dobří a určitě jim pomáhá i náš Ymirek jak ho znám) no prostě ať se Vám krásně hraje

.
Chtěla jsem teď jmenovat členy po kterých je mě smutno ale nejde to takže PRETORIÁNI mám Vás ráda (moji

)buďte na sebe opatrní všechny Vás moc moc opravdu moc pozdravuji.
A pamatujte si KORTÉZA se vrátí KORTÉZA PŘÍJDE to slibuji JÁ PŘÍJDU bez diabla bez unicorna příjdu po svých TO VÁM i sobě SLIBUJI.

:Hello:
PS: Matýsku (Itale) doufám že jsi stále rošťák jinak bys mě naštval
Meri mám tě ráda jsi nej nej nej WAR buff ale to asi víš